Şimdi Ara

MUCLEARS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler muclears üzülerek söliyorum ama çok boktan bi server oldugunu adminlerin götünün kalktigini biri bana malmisin mal_atyalimisin diyence ana baci kaydim ve beni banladi iste böle boktan bi server
  • haci kim senle dalga gecti ve olay neden cikti ayrica server a boktan deme beqle az kaldi GEOFREE bi gelsin gor ozaman server i o KyBen felan ucacak merak etme sen sen sorununu annat bana

• aga server boktan demiyom serverdaki adamlar boktan server çok ii ama millet çok göt a.q simdi lorenciadayiz sonra SPr6 felan öle bi nickli adam geldi bana mal misin mal_atyalmisin dedi bende saydim sonra ben dedi çari veda et ben adminim dedi bende ne bok oluyosan ol ama benm irkimla koyumle dalga geçemezsin dedim bidaha öle dedin malmisin felan ben yine saydim baktim senmisin spry dedim kybene oda evet dedi oda bi banane die çar açmis milleti kesiyodu
  • server boktan demisim pardon içindeki mallara demek istedim
  • yeni client uzerine kurulması cok guzel ama
    millet yuksek exp server arıo..
    eger server ı globalleştirecek kadar reklam kaynağınız var ise bence
    dusuk exp secin ki surekli server a res atmak gerekmesin..
  • server boktan demisim pardon içindeki mallara demek istedim
  • aga server boktan demiyom serverdaki adamlar boktan server çok ii ama millet çok göt a.q simdi lorenciadayiz sonra SPr6 felan öle bi nickli adam geldi bana mal misin mal_atyalmisin dedi bende saydim sonra ben dedi çari veda et ben adminim dedi bende ne bok oluyosan ol ama benm irkimla koyumle dalga geçemezsin dedim bidaha öle dedin malmisin felan ben yine saydim baktim senmisin spry dedim kybene(ibo bu yigit abi degil) oda evet dedi oda bi banane die çar açmis milleti kesiyodu

1 daha attim nie gitmedi a.q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 4 Ocak 2006 22:06:31 >
  • malatya az sabır o kyben i atacaz merak etme sayılı günleri war nyese globalleşme yoluna gidiozzaten ama exp dusuk diosanız oylama sonucu yapariz
    mesela realty.lv de expX4 ama global server 32k acc si olan bi server :) neyse herkese kolay gelsin

• ya zaten acc silmis a.q adam zaten ben zor serveru seviyorum ama ilk resi atarken cnm çok s1k1l1yo ben zaten 12 res atmisim exp bisey demiyom kyben(ibo)çok buyuk yanlis yapti herkes biliyo beni ben asla malatyaya laf ettirmemis bi adamim hatta erebusdada bana evren abi malatyayla ilgili biseyler demisti onlada tartismistik ama simdi aramiz çok iyi Ben suna yaniyom a.q o kadar kas 1 ay gece gündüz pc açik kalsin bi çirpida sil hemde haksiz bir silme o suçlu benm çar gidio hey allahm yaBu Beni Kizdiriyo

TaYFuN-FiRTiNa GiBi EseRim KaSiRGa gibi Yerim ehuehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 4 Ocak 2006 22:12:18 >
  • heyyyyyyyyyyyyy millet geliom oyunun inmesine az kaldı oyuna gircem ve o maltya ya ve malatyalı kardesime laf atn heriflere de dersini vercem kafanı yorma malatyalı kardesim sadece bir avanak maltya ya laf eder
  • hehhe eyv takil kafana gore
  • merak etme malatya sen charini düzeltirim ben ok3 db elimde zaten hem kyben felan gidecek meraklanma oke hadi kolay gelsin herkese

• abicim oyunu inndirdim ve oynuyorum ama hae defasında 2 dk sonra you are discoonet the server diyo sorun bendemi ? serverde mi?
  • abi muclears globallesme yolunday mıs ? abicim yanlıs anlasılmasın emege saygımız sonsuz ama globellesmeden önse oyunun download bölümünü ve oyunun açılm safasındaki ve açıldıktan sonra verdiği hataları düzeltseler iyi olur.........................................................Türklere böle serverler yakısmıyo admin arkadaslar ADIYAMAN DA HİÇ BİR YERDE KİMSE OYUNU AÇAMIYOOOOOOOOOOOO.....
  • ne hatasi warmis hemserim hiç bi hata yok ben hiç rastlamadim
  • hmm Bi ara konusalim bu konuyu. bilmeden yorum yapan insanlar bu kadar basit dusunmeyin. Bu arada ben KyBen (ibrahim) forumu iyiki okumuşum.. Buyrun burdan yakin bakalim... Dinliyorum sizi...
  • sonunda bağladık da oyunu malatya hemserim oyunda ncik ne:::::::::::::::::::::::::?

• Beyler bu serverda çok online oyunucu var mı ?
    Bir Sorum daha olucak serverda lag var mı ?
  • La malatya ya laf at6an kim lan söyleyin bizim mahalleyi topliyip nerde oturuyosa basam dayayam kelebeği boynuna.sonrada mal_atyayı öğretem ben o p.ktan herife

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.