Şimdi Ara

MUCLEARS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heheh gerek yok bizimde o kadar çevremiz war yani öle seylere gerek olrusa bizde yapariz benim yanimda olmaniz yeterli:)
  • malatya ya laf atan olmadi ayrica gelip de tehtit etmeye hakkın yok oke mi herkes kendi çöplüğünde öter biz burda oyun oynamk için muhhabet edioruz bida böle şeyler tekrarlanmasın lütfen

• efe adam beni korumak için öle dio azarlamana gerek yok
  • İNDİRİORUM AZ KALDİ MU CLEARSİ ADMİNLER YARDİM EDİOR MU EDİOR SA HANGİ TURDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MaRaDoNA_

İNDİRİORUM AZ KALDİ MU CLEARSİ ADMİNLER YARDİM EDİOR MU EDİOR SA HANGİ TURDE

abicim ne yardımı sen onu sorma sen sunu sor de ki server online oluyomu oluyosa lagsız oluyomu ya da en iyisi sen sor nerde görevliler.......

• ya bakın server daki log larla uğrasıorum server da sorun yoq zaten dedicated server alacaz haftaya 5mb baglantı olacak +0lag sadece onlarla ugrasıoruz bu sorunlardan özürdilioruz

• abicim ilgilendiğin için saol ama server simdide diyoki your accaunt is invialid yaw manyadı herhalde kardesimin acc ını da kabul etmiyo abi yardım
  • Basta merhaba arkadaslar
    Muclears Gercekten ıyı server dıer serverlara bakılırsa Darklords gıbı ozellıkle Zırt Pırt Server ShutDown olayları yok lag desen nadıren olur.Server a Res gelmıs Su Son gunlerde
    Bende oynardım orayı Nıckım sanane MG dım server 1.siydim :P Ben severdım serverı ne kadar admınler bazı olaylardan dolayı benı sevmedıyse :P Sıze tavsıyem baslayın pek bısey kaybetmezsınız Darklordstan Pek eskı kısıler falan yok Rebelias [Veteran]Nemes falan vardı resten once res geldıgınde baslarlarmı bı daha bılmıyorum baslıcaklarınıda sanmıyorum Muhabbet ıyıdıde Benı bıraktıranda muhabbet oldu oyunu
    Herkez arkadasım Oyunda kescek adam yok guıld war yapmaya kalkıon serverda bı bu adam benı zorlar dıyorsun adamın sana vurdugu dmg 100 Eskıden Efe papercut keserdı benı Dıodum ulen bende seckınsem bu oyunu Efeyı kesmek ıcın oynarım :P Sonra efede benı kesemez duruma geldı aq Serverda kapıscak adam yok az daha kassaydım admınlerle guıld war yapcaktım ya neyse :P fazla geyık oldu bea :P

Server Exp : x200 Reset geldı servera Daha reslı kımse yok 17/01/2006
    Bu arada bı arkadasımız Mustang a gayek lakayet bı adam falan demıs katılmıyorum
    Ben esas cıddı admını sevmem Muhabbet edıcek sohbet edıcek PARTI ATMIYACAK admini severim
    Mu kascaksanız Clears ı oynucaksınız ıste o kadar...

• onur abi ben MG_Raidon çok kötü olmuş abi serverin hali cafeden kurulu olduğunu biliyosun serverin cafe dolu oldumu lag oluyodu 2 ay boyunca kastıkdan sonra tekrar kasamam sen kasıyosan kolay gelsin abi
  • yaV arkadaşlar muyu indirdim güzelce giriyorum . ....................... ama üye olamadiMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM siteye herşeyi yaziom kaydol diyoM sayfa görüntülenmiytoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sizde fazla Acc varsa veriN lutfeNNNNNNNn msn nem bu SabroN_1@hotmail.com

• aga lar acc alamıyom yardımmmmmmmmmmm
  • ilk once cvp mu clears a sanane kardes beni tanirsin bende seni taniyom o server guzel hos ama sunu soliim erebusun kurucusu geofree sayılı kisilerden bu isi ii yapanlardan birisi ama muclears acildi acilali 5 res yedi server o zamanlar oynadigimdada 1-2 ay oynadik sonra servera res geldi sebep acc aliminda adamlar turkce karakter kullanmis bizim sucumuz ney ?? o kadar emege yazik degilmi haa dersinizki sadece bu servermı ben darkolord serverindan sonra saglam server gormus degilim ki o kadar yıılık mu hayatim boyunca bunun garantisi yok garantisini veren arkadasta olamaz 1-2 sene kapanmiycani biliyim ne olursa olsun oynarim..ha dersinizki geofree neden aldirmis turkce karakter de acc alimini adam serverin basinda durmuyo baskalari yonetiyo basinda dursa zati hersey cok guzel olacak ama adamda hakli ekmek parasi icin napsin calisiyo iste... acikcasi ben su ana kadar zevk aldigim server lar oalrak geofreenin ve sekasoftun actigi server lardi....bence muclearsa res gelmeyeceginni tekrardan ne garantisi war hersey ii hosta sizrp pirt res geliyo o servera anlatmak istedigim buydu saygilar sevgiler...

• 2.si arcangel serverinin kurucusunu tanimak isterdim ama zati servera takılımnca ister istemez bi kac bilgi ediniyosun acilinca bizde gorcez insallah ii bi server olur tek temennim bu yonde...
  • ii olmuycağının garantisini verebilirim
  • simdilik en iyi turk serveri bu arkaddaslar >>>>>>http://mub.no-ip.org tabi biz çıkarmadik sürece
  • 212.156.215.46 sunucusu çok geç cevap veriyor.ZUHAHAHA sitede bunu veriyor ne iş zuhaahahahaha + sizin ser verde hergün adminler kendi aralarında kavga ediyor zuhaha herkes bizim servere geliyor zuhahaha 20 kişi gelcekti acc verecek adam yoktu o anda son anda cevirdiniz
  • ByKezza kim olduğunu biliyorum kendimi hatirlatmama gerek yok die umuyorum Hatırlatmamı istiosan serverinin sitesini wer.
    Adminler kendi aralarinda kavga etmiyorlar server daha yeni iken tartismalar oldu sonradan Bazi adminler Gitti Sorunlarda bitti.Suleyman Ozturk e gelelim Meshur GeoFree O adam Turkiyede sayılı kişilerden biri Sozde Microsoftta adminmiş ama herhangi olacak bi WebAçığın farkında deil FSO yerleştirdim Ruhu duymadı Senin Pcne gircem tehtitler savurdu hiç birşey yapamadı.Ben orayı Arkadaşlarim abilerim war diye kastım evet server guzel ama GeoFree çirkin zaten GeoFree gittikten sonra server daha guzel oldu.

Şunuda söyleyim ben artık kolay kolay mu kasmam arkadaşlarım dahi olsa Çünkü sql injectiondan flood a Bir Çok açık war ha diceniz sadece turklerdemi war Hayır butun serverlarda çok nadirdir olmayan reality de mesela.
    Bi arkadaşımızda demiş Darklords çok iyidi 2 de 1 de neden kapanıyor sanıyordunuz _MG_ servera girsin die ddos attack çekiyorlardi serveri kapatıyorlardı + para ile item satılıyordu o serverda.
    Sekasofta gelelim bu adamlar Turkiyede tanınan adamlar ancak daha nerden ne olcagını bilmiyorlar PHP-Nuke tabanlı site kurmustu muturk mu turkmumu ole bişey Dedim şimdi bi deneyim hangı acıklar war dk 1 gol 1 muturkte Admin açığı buldum.Yani Herşey guzel server kurmak deil Kuruosun korumasınıda bilceksin.

Turkiyede gerçek global server açılcak ama nezaman bilmiyorum.Umarım biz görürüz.

• sanane tr yasin kucuk sanirm evet geofree sayili kisilerden deil 17 18 yasinda neler yapanlar war bunu da unutma ben yasindan dolayi da sana yanlis bi laff soylemiorm ama bak gercekten gorecegin ogrenecegin cok sey var.hersey trojan atip birisinin bilgisayarindan proagent ile mail sifresini almak ile olmuyor boyle seyleri herkes yapior.hackerim ayaklarina yatma yani.benim takildigm servera ruslar saldircakti ne oldu fissss.yani sadece dikkat!sade bu baska bise yok.acık dedigin zatn dikkatsizlkten cikio.phpnuke a da gelince yiyosawww.kabustr.com hackle bakalm bulletin programlandi site ben de yardimci oldum kodlamalara.yani senin dediklerin kaliplasmis seyler bunlari herkes yapior
  • 1.si Ben trojan Ve ona benzer proagent filan kullanmam!
    2.si kabustr.com php-nuke deil php-bb
    3.su kodlamalar size ait deil php-bblerin yeni patchlerinde html tag editor wardir ki alt yapı ustunde grafıklerde themede ıstedıgın gıbı oynarsın Linkler ve Alttaki coder filan yazısını değiştirebilirsin
    4.su yaşımı bilmiyorsun gercek yaşımı yazacağımı sanmadın herhalde?
    5.si biz rajon kesmeyiz durduk yerede Turk'lere saldırmayız
    6.si Cok bu işin içindeysen biliyor olman lazim Bi hosting şirketinin bağlantisinin ne kadar olabilceğini Ddos attacklar işlemez ama bizim Turk serverları paraya kıymayıp ewden işyerinden max 2048 ile actiklari için 2 pcden ddos çektinmi 10 dk sonra baglantısı gıdıyor Ki zombie pcleri işin içine katmıyorum!
    7.kimin kim olduğunu bilmeden burda Yok daha çok şey ögrencek daha çok ömrün war filan bana nutuk atma şimdiye kadar nutuk yedik Artık bizim nutuk atma yaşımız geldi
    8.si Bura Hack & Security platforumu deildir.

Sizin beyniniz daha buyuyecek ki Turk ne demek Turk beraberliği kardeşlik din kardeşligi nedemek anlıcaksınız!.
    Cok gorduk adamsan sunu yap bunu yap sunun bişeyini al suraya index yerleştir dienleri Yapmadım yapmamda Herkez yapmadıgım için beni bisey bilmio filan sansın Turk hackledi dedirtmektense Hiç bisey bilmiyor desinler daha iyi!....
    Şimdiye kadar Adımı duyurmak için hiç bişey yapmadım bundan sonrada yapmam!
    + Rus hacklerlar kimki saldırcaklar ? Onlar saldırmaya Hele hele tanınmış bi siteye saldırmaya Yermi acaba bi tarafları?
    Dünyanın en zeki Milleti Türk milletidir.Bizim bi lazimiz Bi ankaralımız onlarda yok İns anlarsınız sizde hak yolunda Birlik beraberlik yolunda adımlar atarsınız bizimle beraber.

• 1.si Ben trojan Ve ona benzer proagent filan kullanmam!
    2.si kabustr.com php-nuke deil php-bb
    3.su kodlamalar size ait deil php-bblerin yeni patchlerinde html tag editor wardir ki alt yapı ustunde grafıklerde themede ıstedıgın gıbı oynarsın Linkler ve Alttaki coder filan yazısını değiştirebilirsin
    4.su yaşımı bilmiyorsun gercek yaşımı yazacağımı sanmadın herhalde?
    5.si biz rajon kesmeyiz durduk yerede Turk'lere saldırmayız
    6.si Cok bu işin içindeysen biliyor olman lazim Bi hosting şirketinin bağlantisinin ne kadar olabilceğini Ddos attacklar işlemez ama bizim Turk serverları paraya kıymayıp ewden işyerinden max 2048 ile actiklari için 2 pcden ddos çektinmi 10 dk sonra baglantısı gıdıyor Ki zombie pcleri işin içine katmıyorum!
    7.kimin kim olduğunu bilmeden burda Yok daha çok şey ögrencek daha çok ömrün war filan bana nutuk atma şimdiye kadar nutuk yedik Artık bizim nutuk atma yaşımız geldi
    8.si Bura Hack & Security platforumu deildir.

Sizin beyniniz daha buyuyecek ki Turk ne demek Turk beraberliği kardeşlik din kardeşligi nedemek anlıcaksınız!.
    Cok gorduk adamsan sunu yap bunu yap sunun bişeyini al suraya index yerleştir dienleri Yapmadım yapmamda Herkez yapmadıgım için beni bisey bilmio filan sansın Turk hackledi dedirtmektense Hiç bisey bilmiyor desinler daha iyi!....
    Şimdiye kadar Adımı duyurmak için hiç bişey yapmadım bundan sonrada yapmam!
    + Rus hacklerlar kimki saldırcaklar ? Onlar saldırmaya Hele hele tanınmış bi siteye saldırmaya Yermi acaba bi tarafları?
    Dünyanın en zeki Milleti Türk milletidir.Bizim bi lazimiz Bi ankaralımız onlarda yok İns anlarsınız sizde hak yolunda Birlik beraberlik yolunda adımlar atarsınız bizimle beraber.
    Şunuda söyleyim Zombie pcler ile Devre dışı bırakılmayacak sistem yoktur!.30 dklıgına bile olsa!.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.