Şimdi Ara

MuCore 1.0.8 Yeni birden çok eklenti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MuCore bilgimiz gibi muonline oyunumuzun karekterini gelişltirmek amaci ile kullanilan dış kapisidir , ücretsiz bir web page hemen hemen heryerde bulunabilinir.
    Ben buna birden cok eklenti yaparak Ragezone.com vb bir cok yerde 50 Euro 100 Euro satilan mucore weblerden daha iyi bir adapte yaptigim inancindayim,
    bu konuyu aciyorum çünkü insanlar sunucu aciyor ama malesef online status online oyuncu veya webshop vote bir cok özelligi kullanmadan aciyorlar ve sunucu eksik oldugu icin eksik devam ediyor.

Menu
     MuCore  1.0.8  Yeni birden çok eklenti.

Admin Listemiz
    Devil Square Ranking
    Rankings
    Sıralama üstünde yeni bir güncellemem o zaman daha guzel gorunecek.
    Vb Sıralamalar.

Siteyi Haber ekleme olarak daha etkili daha hızlı cevap olarak özel bir scpint hazirlandi hazir vardi ben adepte ettim Admini ulasilmak istenildiginde bir suru sorun oluyor veya gozden kaciyor facebook sayfa acarak orada yayinlanan baslica haberleri basitce ekleme sistemi geliştirdim oyuncular sorun oldugunda facebook sayfasina gonderi altina veya mesaj vb gönderilinir ve sayfaya ekli 7 Sorumludan biri gorup kesinlikle cevaplar bizde öyle guzel bir sistem diye dusunuyorum.

Şimdi arkadaslar gercekten muonline kurmak gercekten bu işi yapmak isteyen insanlar varsa benimle temasa gecebilirler.
    hbmuonline.com inspiremu.net sitemizde bulunanan facebook sistemi ile Özel mesaj gönderebilirsiniz.

Herşey para olmadigi inancindayim , bu işi gercekten yapacaklari [ Bana bu oyunu kurmayi ögret degil l ] yol gösterme yardimini yapariz.
    Sonucta herkezin kısıtlı vakti var iyi forumlar.

• MuCore modul eklenti.
    Ragezone paylaştigim icin buradada paylasiyorum bu moduller herkez de yoktur ve paylaşimida yoktur

http://dosya.co/p1uxyyx8ela1/mucore_online.php.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 12 Şubat 2015; 11:57:06 >

• Paylaşım için teşekkürler, illaki bazı arkadaşların işine yarayacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.