Şimdi Ara

Mud Village

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• mihira serverindayiz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1D77A97F

mihira serverindayiz dimi?
    evet mihira. bu arada ben muddayım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

evet mihira. bu arada ben muddayım şuan

Alıntıları Göster
    ben 5 lwl oldum :D gigimon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1D77A97F

ben 5 lwl oldum :D gigimon

Alıntıları Göster
    Furkan Mud Kartını Bulamadım Ben ya Nerden Alcaktım Sölermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

Alıntıları Göster
    frontier kit eventine katıldıysn ısınlanma kartı veriyo istediğin yere o sayede muda gittim
    muddaki item shoptan da kartı aldım. onun haricinde mud kartı yok hiç bi yerde biraz saçma
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adem , eventtn verilen ışınlanma aleti her neyse onla gitmen lazm yada birinin sana mud karti vermesi lazm Robinho Pm atın yardım edebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Adem , eventtn verilen ışınlanma aleti her neyse onla gitmen lazm yada birinin sana mud karti vermesi lazm Robinho Pm atın yardım edebilirm

Alıntıları Göster
    Kit Falan Yok Bende Ya 5 Digimon Yaptım Dahala Miniklerin Orda Dolasıyom... Kit item cantasında mı oluyodu ...
  • quote:

Kit Falan Yok Bende Ya 5 Digimon Yaptım Dahala Miniklerin Orda Dolasıyom... Kit item cantasında mı oluyodu ...

Sag altta shop var oraya tıklicaksın ama ilk gunu account açıp eventtn faydalanmadıysan orasını bilemicem ama dediğim gibi çıkamayanlar bana Pm atabilirler yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

quote:

Sag altta shop var oraya tıklicaksın ama ilk gunu account açıp eventtn faydalanmadıysan orasını bilemicem ama dediğim gibi çıkamayanlar bana Pm atabilirler yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    oyun kapandı mı giremiyorum
  • quote:

yeap
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aynen arkadaş bakıma alındı yine sunucu. Çok şanssızım ya okuldan gelince oynayacaktım tüm gün ama yine kapandı. Haftaya da sınavlar var giremem o yüzden. Ulan çatlayacam be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 18 Mart 2010; 13:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Aynen arkadaş bakıma alındı yine sunucu. Çok şanssızım ya okuldan gelince oynayacaktım tüm gün ama yine kapandı. Haftaya da sınavlar var giremem o yüzden. Ulan çatlayacam be.

Alıntıları Göster
    ya 2 tane tokomon oldu bende tek atıyor direk yakalıyo ya bu ne kardeşim :S
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hakketen orası çok saçma olmuş ya . Ne digi stat sıfırlama war ne mud kartı . Yerden chestler t-shirtler dusuyo nabıcaz kimbilir daha
  • quote:

Alıntıları Göster
    Acayip Kolay Yapmıslar Digimon Yakalamayı Yarım saatte 5 digi yaptım...Bu arada Robinho Sağolasın Buldum Kiti ...
  • quote:

Acayip Kolay Yapmıslar Digimon Yakalamayı Yarım saatte 5 digi yaptım...Bu arada Robinho Sağolasın Buldum Kiti ...

Alıntıları Göster
    Server'lar ne zaman açılır bilgisi olan var mı ?
  • quote:

frontier kit eventine katıldıysn ısınlanma kartı veriyo istediğin yere o sayede muda gittim
    muddaki item shoptan da kartı aldım. onun haricinde mud kartı yok hiç bi yerde biraz saçma

Kartlar hani delik var içine giriyosun içinde tentomon falan var ya işte 2.kata in ordan calumondan görev al veriyo mud
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

quote:

Kartlar hani delik var içine giriyosun içinde tentomon falan var ya işte 2.kata in ordan calumondan görev al veriyo mud

La calumon city den taa undergrounda mı gitmiş yuhDur bizde görev alak bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

quote:

La calumon city den taa undergrounda mı gitmiş yuhDur bizde görev alak bari.

Alıntıları Göster
    Ama herkes kesiyo vilemon o yüzden hızlı olmalısın ben hiçbirini kaptırmadın isyan etmelerinden kokmaya başlamıştım ama etmediler

• quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Ama herkes kesiyo vilemon o yüzden hızlı olmalısın ben hiçbirini kaptırmadın isyan etmelerinden kokmaya başlamıştım ama etmediler

Alıntıları Göster
    Ben Chestleri +2 le dim 2 tane +1 de egg war hayırlısı diyelim :Dhttp://www.imgshack.info/images/10rsz24dvkcq85l7akc.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.