Şimdi Ara

MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha öncede konu açmıştım 97D Projemizle ilgili, bu gün neredeyse bitirdik. Açılış tarihi olarak 06.11.2015'i 18:00 olarak belirlendi. Gerçekten uzun soluklu ve çok emek harcanarak hazırlandı. Özellikle websitemiz de bize has olan bir çok modül var. Server'de yine bize özel bir çok yenilik ve eklenti yaptık. Gönül rahatlığıyla sayılı serverler arasında olabilecek özellikler eklediğimizi hatta onlarda olmayıp bizde fazlası olduğunu düşünüyorum. Bu server bizim arkadaşlar, hepimizin, temennim buna hepbirlikte sahip çıkmamız.

Gözden kaçan, eksikler aksaklıklar olabilir. Affınıza sığınarak bildirmeniz sonrasında ivedilikle çözümlenicektir. Şimdiden herkezi ve desteklerinizi bekliyorum. iyi forumlar.

MuDream 97D+99i + MuDream Addons
    Grand Opening : 06.11.2015 18:00 GM+2

MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10

Website and Links
    MuDream Register
    MuDream Download

Server Rates
    *Version: 97D + 99i + MuDream Addons
    *Experience: 80x (Hafta sonları 100x)
    *Drop: 70%
    *Max Level: 350
    *Reset Level:330~350 (330 dan sonra her level başına +1 point)
    *Reset Cost: Reset * 10 Mil Zen
    *Reset Points: BK - 330 | ELF - 370 | SM - 380 | MG - 450 |
    *Level Up Points: BK/SM/ELF - 5 | MG - 7 |
    *Bless Bug: Off
    *Pk Clear: 3 Mil x Pk Count (website or in game)
    *Webshop: No. Only Webmarket,Auction.
    *Events: Golden Invasions,BC/DS/Sky/Castle Throne/Happy Hour/Party Bonus/Lucky Jewels and Unique Mudream Hunt Event!
    *Custom Events: Hall of Fame Event Sunday, Castle Throne Every Saturday, Mass Pk Every Friday
    *Event Times: Bc,Ds Every 1 Hour, Sky Event Every 2 Hours, Hunt Event Every 4 Hours
    *Success Rates: Normal.
    *Boss Mobs: Dark Phonex, Giant Drakan, Sea Worm, Throne Boss
    *Spawns: All Maps.
    *Webshop: No. Only Webmarket,Auction.
    *Pvp: Balanced PvP.
    *Shortcut Move Commands: /move lor, nor, dav, dun, dun2, dun3 , lt1, lt2, lt3, lt4, lt5, lt7, atl, tar, st ,are ,ica
    *Komutlar: /post, /addstr, /addagi, /addvit, /addene, /marry, /divorce, /vip, /charinfo, /questinfo, /pkclear, /reghunt, /tracemary etc.

Event Rewards
    *Golden Invasıons: Legendary,Dragon,Guardian'a kadar. Daha sonra yükseltilecektir.
    *Blood Castle: BC6 = BOX+5 ,BC5 = BOX+4 ,BC3 = BOX+3 ,BC2 = BOX2,BC1 = BOX1
    *Devil Square: 1St: 30 Mil Zen, 2nd: 25 Mil Zen, 3rd: 20 Mil Zen, 4th: 15 Mil Zen, Bosses: DS4= Thantalos, DS3= Lizard, DS2= Dragon, DS1=Taikan
    *Sky Event: Box+3'den item, item level +7 + add. Daha sonra yükseltilecektir.
    *Mass Pk Event: Boxlardan bir item 2 exl opt + luck.
    *Hall of Fame Event: Boxlardan bir item 2 exl opt + luck for every each winner of races.
    *Hunt Event: Box of Kundum +5 x 2
    *Castle Throne: Sadece savaşı kazanan guilde özel, yüksek seviye item dropu olan Throne Boss'un bulunduğu yer

Website
    *Bütün site yenilendi. Daha hızlı, kullanışlı, rahat.
    *Item Rafinery : İşe yaramayan excellent eşyalarınızı jewellara dönüştürebilirsiniz. Mu Dream e özel!
    *Guild Bank: Değerli itemları guildinizle paylaşabilirsiniz.
    *Ticket System: Yepyeni destek sistemi.
    *Hesap Ayarları: Karakter sayfanıza resim, sosyal medya hesaplarınızı koyabilirsiniz.
    *Weekly Rankings: BC/DS/Online/Vote/SMS/Guild Rakinglerinde dereceye girenlere haftalık olarak ödül verilecektir.
    *Dual Stats: Tek tıklamayla dual stat sistemi.
    *Evlilik Ödülü: Evlenip max reset olduğunuzda 3 exl özellikli seçeceğiniz bir item.
    *Reset Ödülü: Max reset olduktan sonra yeni karakterinize 2 res ekleyebilirsiniz.
    *Webmarket: Sell/buy items for jewels,stones,zen,credits
    *Açık Arttırma: Açık arttırmadan item kazanma şansı.
    *Web Stone: Siteye zen,jewel,stone,box koyabilirsiniz
    *Global Post: Admin gibi global postu kullanabilirsiniz, 3m zen karşılığında
    *Exchange Quests: Bitirdiğiniz her görev için 5 point kazanırsınız (res atınca silinmez)
    *Exchange Fruits: Meyve başına 1 bonus point kazanabilirsiniz. (res atınca silinmez)
    *Exchange Time: Online olduğunuz zaman kadar kredi kazanabilirsiniz.
    *Exchange Stones: Stoneları zen ile takas edebilirsiniz.
    *Exchange Resets: Reslerinizi stone ile takas edebilirsiniz.
    *Black Red: Şansınıza güveniyorsanız Black Red oynayıp kredi kazanabilirsiniz.
    *Roulette: Şansınıza güveniyorsanız Kredi Ruleti oynayıp kredi kazanabilirsiniz.
    *Chaos Machine: Itemlarınızı daha yüksek şansla geliştirebilirsiniz.
    *Add Luck: Itema luck ekler.
    *Castle Throne: Savaşa katılıp kazanan guild olursanız teleport özelliğini kullanabilirsiniz.
    *Sitedeki diğer özellikler: Karakter değiştirme, İsim değiştirme, Üyelik ismini değiştirme, Karakter transferi,Görev atlama,Görev resetleme ve sizin keşfetmenizi bekleyen daha bir çok şey. :)

Ek olarak Kredi almak isteyen arkadaşlar website üzerinden SMS ile alabilirler. Otomatik olarak kredileri eklenir.

Herkeze iyi forumlar

MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10 MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10 MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 27 Kasım 2015; 12:39:37 >

• hayırlı olsun inşallah uzun zamandır bu bölüme girmemiştim belki bende geri başlarım oyuna yardımcı olabileceğim birşey olursa pm atman yeterli ve ek bir soru adminler arasındaki OSIRIS forumdaki murat abimiz mi yoksa başka birisimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witch_King -- 4 Kasım 2015; 19:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King

hayırlı olsun inşallah uzun zamandır bu bölüme girmemiştim belki bende geri başlarım oyuna yardımcı olabileceğim birşey olursa pm atman yeterli ve ek bir soru adminler arasındaki OSIRIS forumdaki murat abimiz mi yoksa başka birisimi

iyi dilekleriniz icin cok tesekkürler. Ultimate Server da Osiris olan GM arkadasimiz var ama forumdaki Murat abinizi tam çıkartamadım :)
  • o degil sanırım teşekkürler cevapladıgın için
  • Selamlar,

Server Bulgaristan'da mı?
    ayın 6sındaki açılışı bekliyoruz.
    devamlı bir server olacağını umuyoruz.
    ayrıca, hack ve hileye karşı uyguladığınınz bir yöntem var mı? okadar emeğin boşa gitmemesi gerekiyor.
  • Lydra kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Server halis muhlis Türk Serveri :) :)

Diğer serverimiz 6 aya yakındır aktif, ayni anti-cheat programını kullaniyoruz. Diğerinde bi sorunla karşılaşmadık, bunda da karşılaşmayacağımızı düşünüyorum.
    Ama yinede insan oğlu gözden kaçan akasaklık eksiklik olabilir. Tespiti halinde anında müdahale ederiz. İstiğimiz programı aninda engelleme şansına sahibiz. ilginiz için teşekkürkler.
  • party exp bonus var mı?
    spotlarla ilgili bilgi verirmisin?

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Party bonus event var, +%10 exp veriyor.

Spotlar hemen hemen her haritada yeteri kadar mevcut
  • Client Güncellenmiştir.Oynamak için yeni clienti indirmeniz gerekmektedir. Link :http://mudream.net/#!downloads

• Yeni başlayanlara start Point vs gibi bir hediye var mı yoksa herkes 0 dan mı başlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Yeni başlayanlara start Point vs gibi bir hediye var mı yoksa herkes 0 dan mı başlıyor

1kk zen ve 200 stat p. veriyor
  • TROJ T kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden kayıt alamıyorum, herşeyi yazıyorum ancak register a tıklayamıyorum yardımcı olurmusun ?
  • doldurduktan sonra dogru yapmissaniz yesil yalnıs yapmissaniz kirmizi uyari verir. Her yerin yesil oldugundan emin oldun.

Ek olarak secret answer ve questionu yanı yapmayim degistirerek deneyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerz45

Siteden kayıt alamıyorum, herşeyi yazıyorum ancak register a tıklayamıyorum yardımcı olurmusun ?

account a rakam veya karakter yazıp sil, bazen sadece text yazınca js textboxu okumuyor ve button pasif kalıyor. altında username ok yazmasına dikkat et.
  • deneyelim bakalım inşallah kapanmaz
  • tesekkür ederim iyi dileklerin icin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

tesekkür ederim iyi dileklerin icin :)

Kardeş, benim bir sıkıntım var. Windows 8 kullanıyorum. Ve simge boyutuna dönüştüremiyorum. Oyun oynarken bi google açamıyorum mesela. Bunun için ne yapmalıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManEssence

quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

tesekkür ederim iyi dileklerin icin :)

Kardeş, benim bir sıkıntım var. Windows 8 kullanıyorum. Ve simge boyutuna dönüştüremiyorum. Oyun oynarken bi google açamıyorum mesela. Bunun için ne yapmalıyız ?

F11 e basarsaniz windows moda gecip arka planda calismaya devam edecektir.

Launcherdan da Windows Mode On/Off kismi secili olsun.

iyi oyunlar :)
  • cpu kullanımı sizde de yüksek mi? i5 işlemcide %25, sanal makinede %100 benim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.