Şimdi Ara

MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynen benim cpu da %30 larda falan. İşlemci i5
  • İşlemci ısınma sorunu bende de var. Genel bir sorun heralde. ilgilenirseniz sevinirim.
    Bu arada oyunda bulgar çok. türkler guild açtıysa gelelim bizde burdan yazarsanız sevinirim
  • işlemci kullanımının sebebi 97d maini olabilir sadece 1 çekirdeğe 100% yük biniyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

işlemci kullanımının sebebi 97d maini olabilir sadece 1 çekirdeğe 100% yük biniyor sanırım

Doğru söylüyorsun. 97D main böyle maalesef. Ultimate serverda (Season1) Main sadece %8-9 kullaniyo dualcore 2gb ram bilgisayarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

işlemci kullanımının sebebi 97d maini olabilir sadece 1 çekirdeğe 100% yük biniyor sanırım

Doğru söylüyorsun. 97D main böyle maalesef. Ultimate serverda (Season1) Main sadece %8-9 kullaniyo dualcore 2gb ram bilgisayarda

serverda online kişi sayısı her geçen gün artıyor. spot bulmakta sorun yaşiyoruz. spot bulsak bile afk kalinca adamlar bizi ittirip spot dışına sürüklüyor skillerle.

servera arena losttower 7 ye vb. yeni spotlar eklenmesi iyi olacaktır.
  • Yeni spotlar eklenmistir :) Tskler :)
  • guild ve sürekli pt varsa geleyim beyler.
  • gördüğüm Kadariyla OSMANLI adında oldukca aktif bir türk guildi var :)
  • Spot konusu ile ilgilenmeniz gerekiyordu biraz daha eklenmesi iyi olmuş afk bırakılmıyor gerçekten. Bir de pt yapmak isteyen fazla yok nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam nasıl indirebiliriz yardımcı olacak varmı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zirzoph

Selam nasıl indirebiliriz yardımcı olacak varmı bu konuda?

link
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    oynarizda..cözemedim, herkerse nerdeyse max item var ancient exc, yada exc +11-13...
  • OSMANLI guildi var bekleriz.
    valla herkezde +11 +13 tarzi item olan ben görmedim pek veya denk gelmedim :)
  • EShine E kullanıcısına yanıt
    Ben de farkettim bu kadar az dropta adamlar Full Set kanatlar falan. Admin boostu olmamıştır umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Sunu bilmenizi isterim

1. ben para icin yapmıyorum bu isi
    2. adamlarda gördüğünüz itemlerin bir cogu exl degil ve hearth gibi medal gibi seylerden dusuyo ben takip ediyorum. Oyun formatinda zaten Ancient yok
    3. Weekly Rankingslerden box hediye gelir. (vote,bc,ds gibi gibi) Takip ederseniz sizde box odulu alabilirisiniz.
    4. Kanat success rate % yüzdesi yüksek rahatlikla 2. nesil basabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 12 Kasım 2015; 9:43:48 >
  • Full item kimsede görmedim ben şuana kadar parlayan itemler var onlarda kalpten cikiyor anladiğim kadariyla.

oyunda donate olursa daha iyi destek verirdik

• Yeni Website Modülü:

Online Trivia: Travia System

verilen her dogru cevap için rastgele olmak sartiryla kredi, jewel, zen kazanabilrisiniz. Her gün saat 19:00 ve 20:00 arasi aktif alucaktir.

İyi forumlar :)
  • quote:

Yeni Website Modülü:

verilen her dogru cevap için rastgele olmak sartiryla kredi, jewel, zen kazanabilrisiniz. Her gün saat 19:00 ve 20:00 arasi aktif alucaktir.

Bugün bk ile başladım , hayırlı olsun serverınız.

Bir sm ile lt7 de ptde iken yere bol bol heart of love , gold medal , sack of magic düşüyordu.Arada da bless ve chaos atıyordu.Şu an 213 lv de tek başıma yine lt7 deyim ancak saydıklarımdan hiçbiri düşmüyor.Party ile mi alakalı yoksa benim lvlim lt7 moblarının üstüne çıktı , daha iyilerini mi kesmem gerek ?

Bir de oylama sisteminde sorun mu var ? MMtop hariç diğerlerinden oy kullanılmıyor.Kredi vermiyorlar , sayfa hata veriyor vs.

Son olarak aynı anda 2 farklı hesaptan oynamam ban sebebi midir ?İkisinin aynı ya da farklı spotlarda exp kasmaları durumu değiştirir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 16 Kasım 2015; 19:07:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Yeni Website Modülü:

Bugün bk ile başladım , hayırlı olsun serverınız.

Bir sm ile lt7 de ptde iken yere bol bol heart of love , gold medal , sack of magic düşüyordu.Arada da bless ve chaos atıyordu.Şu an 213 lv de tek başıma yine lt7 deyim ancak saydıklarımdan hiçbiri düşmüyor.Party ile mi alakalı yoksa benim lvlim lt7 moblarının üstüne çıktı , daha iyilerini mi kesmem gerek ?

Bir de oylama sisteminde sorun mu var ? MMtop hariç diğerlerinden oy kullanılmıyor.Kredi vermiyorlar , sayfa hata veriyor vs.

Son olarak aynı anda 2 farklı hesaptan oynamam ban sebebi midir ?İkisinin aynı ya da farklı spotlarda exp kasmaları durumu değiştirir mi ?

Merhabalar :)

Drop olayi party ile alakili evet.

Level arrıkca experience orani duser daha iyilerine gecmeniz gerek.

Vote sisteminde Caphacha sistemleri var websitelerin. Onu dogru yaparsaniz kredi vericektir.

2 farkli hesaptan oynayabilirsiniz sorun yok.

• 2 karakteri açıyorum i5 işlemci %90 kullanımlara çıkıyor.Güncel oyun oynasam bu kadar zorlanmaz işlemci , bu işe bir çözüm bulunmalı.

Burdan "dream" admine sesleniyorum , kaybolmayan sakız istemiyoruz yanmayan laptop istiyoruz.2 karakter açınca hp laptop odayı ısıtıyor.

Trivia eventı çok güzel ancak bildiğimizde trivia point artmıyor hep 0 kalıyor.Sonradan artar mı bilmiyorum ama vote sıralaması gibi trivia puanına göre sıralama yapılsa ve ilk 3e kundun ve para verilse diğer sıralamalar gibi , iyi olurdu.Mümkünse tabii.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.