Şimdi Ara

MuDream 97D+99i Exp:100 Drop:70 Max Reset:10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://mudream.net/#!invasion

Çıkan kundunlar 5 adet değil 15 adet dahil çıksa adamların tamamladıkları setler yine olası değildir. Dediğim gibi çıkma olasılığı çok geniş bir kundun 5 dropu mevcut.
    Yanlış anlama kimseyi karalama veya çamur atma gibi bir durumum yok. Kanıt için loglara bakmak gerek. Müneccim değiliz erişim imkanımız olmadan kanıtlama yapabilelim. Elinde her türlü imkan varken senin ortaya kanıt sunmaman zaten şüphe uyandırıcı.

Koyarsın logları buraya insanlar görebilir neyin, nereden, kime, ne zaman çıktığını. Benim bundan sonra oynayacağımdan değil. Sadece konuşmak içinde yazmıyorum. Sen olayın çok farklı boyutundasın. Adalet eşitlik diye bahsi geçen şeylere laf söyleniyosa bunu kanıtlamak (imkan dahilinde senin elindeyse) yöneticinin işidir. Playerın yapamayacağının bilinmesinden üzerine basa basa kanıt istemek ayrı bir komiklik oluyor.

• Playerin yapacağı çok basit,
    Şayet varsa öyle bir durum screen alır verirken veya konuşma yaparken bu kadar basit.Lafla peynir ekme gemisi yürümez.
    Sen Box5 Droplarından yapılamayacağına inanmıyosan orasıda senin bileceğin birşey, lakin kendi oynama saatlerinle kıyaslamaman gerek 7/24 sınırları zorlayan bi çok oyuncu var.
  • adam Black dRagon luck dd ref +11 / 28 set dizmiş mana los luck hp7 kanat 3 opt yuzuk adamlar 3 opt maceden bahsediyor ben daha gormedim...
    Nerden geliyor bu degirmenin suyu dedigimde ses yok. Darius! denen eleman daha 3-4 gun once pıyasada yoktu adamIN sans eserı setini sordum bunları gosterdi
    black dragon wormdan cıkıyormus nasıl o kadar worm kestı ? nasıl o kadar black dragon cıktı ? ve nasıl hepsı dd ref ? ve ustune bıde lucklu oldu ? biraz sahibeli .
    Bu adamın birde herhangi bir guildide yoktu ? diyimki guildle kesti wormu :D
    Benmı az gırdıgım ıcın kacırıodum bıselerı yoksa bı kacak mı vardı anlamadım sonuc olarak bıraktım
    mblerime oldu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

Playerin yapacağı çok basit,
    Şayet varsa öyle bir durum screen alır verirken veya konuşma yaparken bu kadar basit.Lafla peynir ekme gemisi yürümez.
    Sen Box5 Droplarından yapılamayacağına inanmıyosan orasıda senin bileceğin birşey, lakin kendi oynama saatlerinle kıyaslamaman gerek 7/24 sınırları zorlayan bi çok oyuncu var.

Ciddi anlamda bişeyleri düzeltmeniz için öneride bulunuyorum. Hala çocuk gibi cevaplar veriyorsunuz. Tutturmuşsunuz bi screen.

O zaman bende derimki oyun dışında anlaşılıp direk bankasına bişeyler koyulmadığı ne malum. Hadi sende bunu kanıtla o zaman.

Yada gel lorenciada beraber 500adet +5 kundun atalım. Bakalım bahsi geçen guilddeki adamların setinden kaç parça düşecek.

Hatta daha üste taşıyıp 1000 adet atalım. Yine o adamların üzerindeki takımların optionlarını yakalayamazsın.

Geçenki postumdada yazdım. Bu olayın arkasında sizde olmayabilirsiniz. Youtube da milyon tane 97d ile ilgili dupe seçenekleri var. Arasan forumlarda güncelleride muhakkak vardır.

Ben demiyorumki illa yöneticiler yardım etti. Belkide adamlar hile hurda yöntemiyle yaptı. Belkide banlanan admin zamanında yardım etmiştir.Ama yine söylüyorum.

Görevle, kesilen golden ile, blooddan düşen ödül ile bunların yapılması im-kan-sız. Geçiniz.

Siz bu yollardan giderken biz 3. Turu atıyorduk.

İyiki tatilimizde bi muonline oynayalım dedik. Dönen dolaplar arasında kaldık.

Sabır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hic bir sunucuda adalet olamaz belli basli gruplari yani guildleri desteklemezsen oyuncu kalmaz oyuncu kalmaz ise sizde girmezsiniz ilk once sunucunun doluluk orani bakilir

Cok adalet isteyen official takilir zannimca.
    Fazla kurcalamayiniz beyenmediyseniz delete cekin geçin

Fatih abim sende her soruyu yanitlamak veya anlatmak zorunda deyilsin yillarca anlatildigi ve dinlenildigi icin Tr sunucular ayakta kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Dostum;

Sen ne kadar direkt savunma moduna geçsende serverdaki iddaa lar 1-2-3 den ibaret değil. Epey bir şikayet söz konusu. Serverdaki drop rate lerini az çok gördüm. Bazı exc item çıkma olasılıkları daraltılmış iken, bazılarıda çok geniş tutulmuş. Farzı misal kundun +5 den çıkan itemler. legendary, dragon, guardian, unicorn axe mace spear gibi geniş tutulmuş bir drop söz konusu. Majesty guildindeki çoğu playerin üzerinde eksik olan set parçası göremedim. Seti tamamlayanların çoğu ya hepsi dd+dsr ya dd+ref yada hp+ref. yani hep takım şeklinde. Şimdi bana kimse tutupta adamlar kendi yapıyorlar veya aralarında paylaşımla tamamlıyorlar demesin. Senelerdir mu online oynarım az çok bilgimiz vardır. Kimse 1 saatte yada 2 saatte çıkan 3 adet +5 kundunla yada görevler ile o setleri aynı optionlar ile tamamlayamaz. Ben demiyorumki adminler yardımcı oluyor. Ama kusura bakmayın kimse keriz değil, ortada bişeylerin döndüğü açık ve net.

Belki üstü kapatılıyor, belki göz boyanıyor, belkide cidden haberiniz olmadan hile hurda ile kasılıyor, belkide player kaygısı. Artık teşhisi siz koyun. Ama unutmayınki olayların bu şekilde lanse edilmesidende birazda sizin payınız var.

Simdi olaya sole bakmak lazim Sende bende Ayni guildeydik Ben ne zaman friendle majestiye baksam ya +5 yada worndalardi ben 30 kez cagirdim milleti ama ne sozum dinlendi nede gelen oldu

Abi bizimkiler birbirlerine kufurden baska bisey bilmiyorlarki Allah askina dragon gitme yok worna gitme yok Sonrada adamlar bizi aliyor gecen bi mg dior deli olcam ben adami kesemiorum diordu

adamin seti rate dd agility 2700 vita 4500 ene 4000 lerde simdi bu gercek stat bizimkiler oyanamasini o kadar bilmiyor birde bizimkilerde golden olayi yok adamlar takimca herdaim gidiorlar kutu kovaliyorlar

lorenceidad item dagitani bende gordum adam kendi setlerini dagitti cunku verdigi set belli kimine jwewle vermis bu isleri 50 kere yaptik yeri gelince rate dd seti kasaya koyar trade sistemiyle yenisini yapariz aynisini tekrar tekrar millete dagitiriz

Kimse kimsei kandirmasin Olay bizde bunlar toplanip canavar gibi kasiorlar grup kurmus oturuyorlar bizse yok bu soel dedi yok sus sole dedi diye kendimizi dovuyoruz bosverene abi goldena gitmeyeceksin worna gitmeyeceksin takim oyunu

oyamayacaksin sonra uzulmek fayda etmez daha dun guilde sirf adam keke dedi diye adama edilmeyen kufur kalmadi arkadasa

Ben mubattlede yaklasik 1 sene yakin adminlik yaptim Rponun eskere rate dd magus set satigini gozlerimle gordum gimli luck rate ncris2 mu optineti soylemiorum bile eleman para icin hersey yapar mu optinet sahibi MU

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.