Şimdi Ara

Müebbet Muhabbeti bilmeyenler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CenkErdem'in gençlik içinde büyük bir kitlesi var, bu kitle 7-8 yılda ortaya çıktı.

CenkErdem 95'ten beri bir çok kanalda radyo programları, tv programları yaptı
    (Kent FM, Show Radyo, Radyo 5, Radyo Kozmos, Satel, Kanal 6, Hot TV, ATV...), Bir çok ilde sahne show'u yaptı.

CenkErdem son aylarda popülaritesi iyice arttı, geniş kitlelerce tanınır oldu. Son olarak "Fanta Gençlik Festivali"nde bir çok şehirde sahne alacak.

CenkErdemi ve Müebbet Muhabbeti daha iyi tanıyıp daha neşeli olmanız içinwww.muebbetmuhabbet.com, dreambrothers.cjb.net adreslerine girmenizi ve downloadları bir denemenizi öneririm ve en önemlisi hafta içi her gün 19.00-20.00 arası radyokozmosta yaptıkları programı dinlemenizi öneririm. Frekansı 92.3 ve internetten dinlemek için dewww.92nokta3.com

• Ayrıca Level da da yazıyolar ve ayrıca hot tv de de çıkıyolar...
  • Levelde yazdıkları doğru ama maalesef artık HOT TV eski HOT TV değil, Cem Uzan kiraladı kanal değişti.
    Eğer sen de onları beğenenlerdensen onları yeniden ekranlarda görmek için mail bomba maillerinle katıl, ne dersin?
  • hadi bea vay ..coçuğu cem oraya da mı el attı. ben onları da eski black metal yaptıkları günlerden tanıyom manyakta severim. hatta bikaç muhabbetimizde oldu. bu mail olayından haber veririm onlara da.. bende katılırım. ayrıca seni de takdir ettim :)
  • Fokenli maillerine bir bak, bir mail attım.
  • Hep destek tam destek !
    Hot Tv yayına son verince hayatımdan bi parça koptu sanki Cuma cmtsi gecelerimi artık o programa göre ayarlıyordum. SothPark'ı bile izlemiyordum bu yüzden :)
  • Zaten CNBCE'ye atacağımız mailde de SouthPark sonrası için yer ayırtacağız.
  • Evet, şimdi de CenkErdem'in yeniden ekranlara çıkması için yapacağımız mail bomba katılmaya ne dersiniz?
  • CenkErdem Yayınlarından yeni bir kitap, "Denizler Altında 20000 Timsah" çıktı, aldınız mı?

Ben de daha almadım ama yarın gidip alıyorum.
  • artık bize anlatırsın
  • Realy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ho ho hort :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo programın hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.