Şimdi Ara

Müfettiş/müf. yardımcısı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereye açacağımı bilemedim eğer yanlış bölümdeysem özür dilerim.

Gelelim konuya... Ben bu sene lise 4'e geçtim ve malum seneye bu zamanlar tercih yapacağım. Gönlümde Hukuk Fakültesi var ve imkanlarına baktığımda müfettişlik ilgimi çekti. Bazı sitelerde çok zor olduğunu vs. duydum ben de burada bir sorayım dedim.

Eğer aramızda müfettiş/müfettiş yardımcısı varsa birkaç sorum olacak kendisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.A.T.

Nereye açacağımı bilemedim eğer yanlış bölümdeysem özür dilerim.

Gelelim konuya... Ben bu sene lise 4'e geçtim ve malum seneye bu zamanlar tercih yapacağım. Gönlümde Hukuk Fakültesi var ve iş imkanlarına baktığımda müfettişlik ilgimi çekti. Bazı sitelerde çok zor olduğunu vs. duydum ben de burada bir sorayım dedim.

Eğer aramızda müfettiş/müfettiş yardımcısı varsa birkaç sorum olacak kendisine.

Genel olarak Kazanması zor bir meslektir alımlar az olur kpss + yabancı dil + ayrıca yazılı sınav + mülakat ister . Meslek güzeldir serbest çalışırsın amirin olmaz ama Rotasyonu ve turneleri fazladır yani gezme tozma işi çoktur .
  • İstediğin kadar iyi ol artık torpilin yoksa Türkiyede müfettiş olamazsın.

Seninki biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak olmuş,

Zaten Türkiye'de bu meslekte dürüst olursan tutunamazsın birilerinin adamı olman gerek en ufak yanlışta geçirmediğin soruşturma kalmaz.

Dün yanında olanları birden karşında görürsün.

Bu yüzden dersini çalış hele bir hukuk fakültesine gir sonra bitir zaten sonrasına bakarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.