Şimdi Ara

Müfredat Daraltılması Eacılar İçin Felaket Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. Sınıfın ilk döneminden sorumlu tutulursak sadece konuları biten sayısalcılar direkt edebiyat çalışacaktır ve seneye eacıların önünde bayağı bir sayısalcı olur. Tyt sosyal çalışmış bir sayısalcı için ea ile tek fark edebiyat ve coğrafya , coğrafyanın nasıl sorulduğunu biliyorsunuz zaten. Tytde de eacıların sayısalcılara göre geride olduğu bir gerçek.

• hocam kusura bakmayın ama gerçek yani. TM nin T kısmı x kadar zorluyorsa MF nin F kısmı 3x kadar zorlar hocam. ben de bilirdim tmci olup fularımı takıp starbucksta kahve makaron tutunamayanlar storysi atmayı ama biz nescafe gold çekirdeğini şekerle susuz karıştırıp ağza atıp soğan ekmek yiyerek garibanca hayatta kalmayı seçtik.
    Sırf para için dediğin adam başarıyor. Adı üstünde başarı bursu. Kim başarırsa o alır. Alamayan da seneye çalışsın tekrar alsın. İlk senesinde girememiş ama yine de çalışıp başarmış biri onu haydi haydi hak eder. O almasın demek ayıptır. Olacaksa şu olur mezunların ilk yüzü ile ilk kez girenlerin ilk yüzü ayrı değerlendirilir.
  • Herkes kaydolurken sınava alan seçer. Aytde kitapçıklar ayrılır. Böylece önüne geçilebilir belki
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun önüne geçmek isteselerdi çoktan geçerlerdi puan etkisiyle oynayarak vs. Dil ilk 100 ünün neredeyse tamamının sayısalcı olduğunu onlar da biliyorlar.
  • Ayrıca kimsenin elinden o hakkı alamazlar.
  • AfroGoril2010 A kullanıcısına yanıt
    Aslında böyle yaparak cidden çok ayıp ediyorlar. Sırf para için tekrardan sınava giren bir sayısalcıyı ödüllendirmek yerine 12. sınıfta hakkıyla çalışıp gerçekten ilk 100'e girmiş bir dilciye o ödülü verseler o zaman güzel olurdu. Tabi her alan için geçerli bu dediğim en çok dilciler haksızlığa uğruyor diye oradan örnek verdim.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Gerçekten yks geldiğinden beri ben dilciyim diye alan seçip de ilk 100 e giren kimse yoktur herhalde.
  • Sayısalcaları kayıra kayıra iyice bokunu çıkardılar. Eski sistemde ne güzel TM 3 puan türü vardı, Edebiyatta 56 soru vardı.

Soru sayılarını kestiler biçtiler azalttılar, Sayısalcaların önünü açtılar bu tükürdüğümün sistemiyle.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Sırf para için dediğin adam başarıyor. Adı üstünde başarı bursu. Kim başarırsa o alır. Alamayan da seneye çalışsın tekrar alsın. İlk senesinde girememiş ama yine de çalışıp başarmış biri onu haydi haydi hak eder. O almasın demek ayıptır. Olacaksa şu olur mezunların ilk yüzü ile ilk kez girenlerin ilk yüzü ayrı değerlendirilir.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam da kimin başardığı ayt ile değil tyt ile belirleniyor dilde , yani alanın asıl öğrencileri alamıyor hakkını sorun orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfroGoril2010 -- 22 Ağustos 2020; 17:54:19 >
  • Daraltın daraltın
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin hocam farklı bir bakış açısı ama sen çalışmadan +15 sosyal yapabiliyorken bir eacı çalışmadan +15 fen yapamıyor mesela bunun kaynağı sosyalin yorum olması. Veya sen edb+ sosyalden calışmadan 20-25 yapabilirsin ama eacılar fende yapamaz yani sistem kayırıyor saycıları. Ama eaların daha rahat bir öğrencilik geçirdikleri doğru
    Bir eşit ağırlıkçı olarak konuşma tarzınızı hiç tasvip etmedim
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam gs hukuka geçince bir senenin kaybolması gözünü korkutmuyor mu? Yanlış anlaşılmasın bir sene normalde çok değil ama mükemmel bir say puanı olan birisi için çok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfroGoril2010 -- 22 Ağustos 2020; 18:0:8 >
    Ben zaten nispeten erken basladim denebilir, 1 yilin gitmesi bana tam tersine avantaj gibi, uzerine ingilizce öğrenmiş olucam, 6s hukuk olmasa da burs için giriyor gibiyim zaten, pek kayıp yok bence.
    Olmadi Bilkent ee de istedigim bi yer halimden memnun devam da edebilirim yani.
    Peki hocam sizce hangisi daha çok emek vermiştir. Yani bir adam o kadar TYT yapıyorsa çok emek vermiştir hakkeder. Şu olabilir. Dil kısmını zorlaştırırlar. Dilin etkisi artar.
  • Rampes kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın ama gerçek yani. TM nin T kısmı x kadar zorluyorsa MF nin F kısmı 3x kadar zorlar hocam. ben de bilirdim tmci olup fularımı takıp starbucksta kahve makaron tutunamayanlar storysi atmayı ama biz nescafe gold çekirdeğini şekerle susuz karıştırıp ağza atıp soğan ekmek yiyerek garibanca hayatta kalmayı seçtik.
    Hocam bu nasıl yorumdur, yüreğim dağlandı.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Gsde fransızca hazırlığı atlamaya çalışacak mısın hocam?
    Fransizcam var ama gececek kadar yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.