Şimdi Ara

Müfredat Değişikliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11.sınıfım,beyler baya bir haber,eğitim sitesinde,hocalara geldikte diğer kanallarda hep yazın ki müfredat değişikliğinin haberi yapılmış,neler kaldırıldı denmiş vs. diye.
    Ama ÖSYM nin sitesinde böyle değişiklik göremedim millet 1-2 aya sınava giricek,tamam her yerde bu değişiklikleri internete yazmışlar ama ÖSYM nin haberi dışında,sitesinde resmi olarak kaldırılan konuları filan göremedim.
    11.sınıfın başında fotosentez filan çalışmıştım baya her yer ezberdi,şimdi bugün şansa ygs lys konularını ararken yazınki müfredat değişikliğinde yapılan konuları gördüm.
    Fotosentezdede baya konu kaldırılmış ama finalin eylül ayı dergisinde (içinde 09/2016 yazıyor) kaldırılan yerlerden sorularda konmuştu fazlaca,
    Aklımda 2-3 soru var şimdi ygs lys çalışırken,bu internette paylaşılan kaldırılan kısımlara çalışmıyalım mı sorularını görürsek çözmeyelimmi,okul açıldığında hocalarımada danışıcam ama çok saçma bir durum oluştu,yani böyle ünlü bir yayının bu yılın kitabında bile kaldırılan konuların soruları varken napıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerodtühayatlar... -- 1 Şubat 2017; 23:5:29 >

• şöyle açıklayabilirim. Bazı yayınlar ne olur ne olmaz diye koyuyor bunları ama genel olarak çoğu kitapta yok. MEB, aslında bu değişikliği 2013 yılımda yaptı fakat o yıl liseye başlayanlar bu yıl sımava gireceği için etkisini şimdi göstermeye başlıyor. Yani aslında yıllardır belli olan bir şey. Bu yüzden ösym ve meb büyük ihtimalle bir açıklama yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acuykan A kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.