Bu kadın için malatyada ki tarlalari satmaya hazırım
evli ve kızı var biraz terbiye lütfen
Müge anlıyı görmek istiyosan taktiği verem sana. 2 tane hap atıp bütün aileni doğruyosun sevgilinide dağ evine kaçırıp tecavüz edip çalılıklara atıyosun sonra uyuyosun bi uyanıyosun stüdüodasın. Müge anlı karşında. Gerisi sana kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: greyzzz
evli ve kızı var biraz terbiye lütfen
Boşanalı yıllar oldu bilgin olmayan bi konuda fikrin de olmasın lütfen, biraz gazete oku.
stuka bismarc hoş geldin, ban aldın herhalde, bu da yeni hesabın olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı.
Müge anlıyı görmek istiyosan taktiği verem sana. 2 tane hap atıp bütün aileni doğruyosun sevgilinide dağ evine kaçırıp tecavüz edip çalılıklara atıyosun sonra uyuyosun bi uyanıyosun stüdüodasın. Müge anlı karşında. Gerisi sana kalmış
Başınıza bela alacaksınız ben olsam silerdim mesajı
Müge Anlı çok güzel bir kadın. Güzellik katan bir yönünde çok zeki ve dominant bir bayan.
Boşanalı yıllar oldu bilgin olmayan bi konuda fikrin de olmasın lütfen, biraz gazete oku.
magazini takip etmiyorum,yıllar önce okuduğum okulda okuyordu kızı ve ödül törenine gelmişti,oradan biliyorum
quote:
Yok John Benjamin Toshack
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme