Şimdi Ara

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi // 2015 Kazananları - ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rez Bilişim Sistemleri Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutt453

rez Bilişim Sistemleri Müh.

ooo hayırlı olsun Dörtledik bilişimi
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bilgisayar muhendisligi

Beyler biz nerde kalacaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 24 Temmuz 2015; 11:51:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Bilgisayar muhendisligi

Hayırlı olsun. Yurt istiyorsan kyk a başvurcan yada özele. Eve çıkarım diyorsanda fiyatlara bak bi sahibinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicityy07

quote:

Bilgisayar muhendisligi

Hayırlı olsun. Yurt istiyorsan kyk a başvurcan yada özele. Eve çıkarım diyorsanda fiyatlara bak bi sahibinden

Sağolun hocam tavsiyelere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeNNa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeNNa

quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
    TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
    BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

Bölümlerde aynı hocam artık görüşürüz orda

Hahaha harika isabet hocam görüşürüz mükemmel olur siteyi takip edelim konu altında bildirelim tüm arkadaşlara sistem değişti bu sene e kayıt olayı falan var onları öğrenmek lazım

Beyler ben de bilişim sistemlerini kazandım
    Konuyu Muğla bilişim diye değiştir

3 kişi bilişim sistemlerinden çıktı bakalım daha kaç kişi çıkacak

Beyler şu videoyu izleyin:https://www.youtube.com/watch?v=W3A7Jj5DmOY

Böyle bir olay geçirme olanağımız düşük olsa da insana umut veriyor

Dostum sicak hava kum deniz diye gidwrsen 1 ayda donersin soguk yagmurlu havasi var denize uzak denizle alakasi yok yerin

• muğla tıp bende de.Beyler bu hazırlık sınavı hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat32p

muğla tıp bende de.Beyler bu hazırlık sınavı hakkında bilgisi olan var mı?

Ben yok diye biliyorum

• quote:

quote:

Bilgisayar muhendisligi

Ooo geçmiş olsun pampa.

Kyk nın muğlada tek yurdu var.

Residorm denen yurt var. Dolandırıcı deniliyor. Yemek vermiyor.

Gönül erkek öğrenci yurdu var orası da fetonun yeridir.

Ev kiraları da çok yüksektir. 800 900

Üniversite Muğla merkezde değil. Köpekli denen mahallededir. Muğlaya araba ile 15 dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 19 senedir Muğla'da yaşıyorum.Bodrum,Milas,Yatağan ve Merkezde oturdum.Beni iyi dinleyin şimdi.En bela hikmet Muğla'nın insanı çıkarcıdır.Kiralar ve koperatif arabaları pahalıdır.Şehir içinde kötekliden merkeze bol bol gelir gidersiniz.Fiyatlar normal.Ancak Bodrum,Akyaka,Marmaris'e falan gitmeye kalkarsanız 12-15 tl para ödersiniz sadece gidiş için.Muğla tarım şehridir.Burada herşeyin tazesini ve doğalını bulabilirsiniz.Mabolla,Tren tarzında elit barları vardır.Assos,Ardore gibi cafeleri vardır.Tıp fakültesindeki arkadaşlar için şu anda merkezde Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesindesiniz büyük ihtimalle.Kötekliye harika bir tıp fakültesi binası yapılıyor.Gerçekten çok şanslısınız.Kötekli hakkında pek bilgim yok.Genelde fiyatlar tuzludur.Ev kiraları pahalıdır.Bunun sebebi halkın gayrumenkul zengini olmasından kaynaklanır.Muğla modern bir şehirdir.Kimse sizin ne yaptığınıza karışmaz.Muğla'da sanayi yoktur.Eğer diğer öğrencilerin yaptığı gibi ben Bodrum'a,Marmaris'e akarım hayaliyle geliyorsanız,gelmeyin.En fazla Akyaka'ya gidersiniz.Orası yakındır.25-30 dk falan sürer.Öğrenci 4 tl.Gidiş geliş 8 tldir.Akyaka'nın içine 3-4 defa gittikten sonra skılırsınız.Çünkü küçük ve denize girecek yerler iyi değil.Arabanız varsa Akyaka'dan ileriye Çınar Pilajı,Akbük Koyu gibi giderseniz oralar iyidir.Bodrum'la Muğla'nın arası 1.30 saat mesela.Yol parası içinde gidip gelmeye 30 TL bayılırsınız.Turistlik yer olduğu için fiyatlar kol gibidir çoğunlukla.Tabiki uygun yerler bulmakta mümkündür.Yatağan ve Merkez'in insanı beş para etmez.Moden insanı kendini bok sanar ve dediğim gibi çıkarcı,menfaatçi insan çoktur.Arabanız varsa çok rahat edersiniz.Herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 24 Temmuz 2015; 13:06:13 >

• stkgcl kullanıcısına yanıt
    sınav var ama sene içinde ek olarak görüyormuşsun 1 sene hazırlık yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

tıpa yerleşenler

@proxsima06
    @Ahmeteren48_7
    @Gadersiz
    @stkgcl

ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

19 senedir Muğla'da yaşıyorum.Bodrum,Milas,Yatağan ve Merkezde oturdum.Beni iyi dinleyin şimdi.En bela hikmet Muğla'nın insanı çıkarcıdır.Kiralar ve koperatif arabaları pahalıdır.Şehir içinde kötekliden merkeze bol bol gelir gidersiniz.Fiyatlar normal.Ancak Bodrum,Akyaka,Marmaris'e falan gitmeye kalkarsanız 12-15 tl para ödersiniz sadece gidiş için.Muğla tarım şehridir.Burada herşeyin tazesini ve doğalını bulabilirsiniz.Mabolla,Tren tarzında elit barları vardır.Assos,Ardore gibi cafeleri vardır.Tıp fakültesindeki arkadaşlar için şu anda merkezde Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesindesiniz büyük ihtimalle.Kötekliye harika bir tıp fakültesi binası yapılıyor.Gerçekten çok şanslısınız.Kötekli hakkında pek bilgim yok.Genelde fiyatlar tuzludur.Ev kiraları pahalıdır.Bunun sebebi halkın gayrumenkul zengini olmasından kaynaklanır.Muğla modern bir şehirdir.Kimse sizin ne yaptığınıza karışmaz.Muğla'da sanayi yoktur.Eğer diğer öğrencilerin yaptığı gibi ben Bodrum'a,Marmaris'e akarım hayaliyle geliyorsanız,gelmeyin.En fazla Akyaka'ya gidersiniz.Orası yakındır.25-30 dk falan sürer.Öğrenci 4 tl.Gidiş geliş 8 tldir.Akyaka'nın içine 3-4 defa gittikten sonra skılırsınız.Çünkü küçük ve denize girecek yerler iyi değil.Arabanız varsa Akyaka'dan ileriye Çınar Pilajı,Akbük Koyu gibi giderseniz oralar iyidir.Bodrum'la Muğla'nın arası 1.30 saat mesela.Yol parası içinde gidip gelmeye 30 TL bayılırsınız.Turistlik yer olduğu için fiyatlar kol gibidir çoğunlukla.Tabiki uygun yerler bulmakta mümkündür.Yatağan ve Merkez'in insanı beş para etmez.Moden insanı kendini bok sanar ve dediğim gibi çıkarcı,menfaatçi insan çoktur.Arabanız varsa çok rahat edersiniz.Herkese hayırlı olsun.

hocam bu tıp fakültesi binasının ne zaman açılacağı belli mi?Bana direk o binada başlayacaksınız demişlerdi

• quote:

sınav var ama sene içinde ek olarak görüyormuşsun 1 sene hazırlık yok yani

Anladim bilgi bekliyorum ozaman ben de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

19 senedir Muğla'da yaşıyorum.Bodrum,Milas,Yatağan ve Merkezde oturdum.Beni iyi dinleyin şimdi.En bela hikmet Muğla'nın insanı çıkarcıdır.Kiralar ve koperatif arabaları pahalıdır.Şehir içinde kötekliden merkeze bol bol gelir gidersiniz.Fiyatlar normal.Ancak Bodrum,Akyaka,Marmaris'e falan gitmeye kalkarsanız 12-15 tl para ödersiniz sadece gidiş için.Muğla tarım şehridir.Burada herşeyin tazesini ve doğalını bulabilirsiniz.Mabolla,Tren tarzında elit barları vardır.Assos,Ardore gibi cafeleri vardır.Tıp fakültesindeki arkadaşlar için şu anda merkezde Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesindesiniz büyük ihtimalle.Kötekliye harika bir tıp fakültesi binası yapılıyor.Gerçekten çok şanslısınız.Kötekli hakkında pek bilgim yok.Genelde fiyatlar tuzludur.Ev kiraları pahalıdır.Bunun sebebi halkın gayrumenkul zengini olmasından kaynaklanır.Muğla modern bir şehirdir.Kimse sizin ne yaptığınıza karışmaz.Muğla'da sanayi yoktur.Eğer diğer öğrencilerin yaptığı gibi ben Bodrum'a,Marmaris'e akarım hayaliyle geliyorsanız,gelmeyin.En fazla Akyaka'ya gidersiniz.Orası yakındır.25-30 dk falan sürer.Öğrenci 4 tl.Gidiş geliş 8 tldir.Akyaka'nın içine 3-4 defa gittikten sonra skılırsınız.Çünkü küçük ve denize girecek yerler iyi değil.Arabanız varsa Akyaka'dan ileriye Çınar Pilajı,Akbük Koyu gibi giderseniz oralar iyidir.Bodrum'la Muğla'nın arası 1.30 saat mesela.Yol parası içinde gidip gelmeye 30 TL bayılırsınız.Turistlik yer olduğu için fiyatlar kol gibidir çoğunlukla.Tabiki uygun yerler bulmakta mümkündür.Yatağan ve Merkez'in insanı beş para etmez.Moden insanı kendini bok sanar ve dediğim gibi çıkarcı,menfaatçi insan çoktur.Arabanız varsa çok rahat edersiniz.Herkese hayırlı olsun.

hocam bu tıp fakültesi binasının ne zaman açılacağı belli mi?Bana direk o binada başlayacaksınız demişlerdi

Bilmiyorum hocam.Olabilir.Üniversiteyi aramanızda fayda var.İnşaat çok hızlı ilerliyor.Ne ara yaptılar binayı ben bile görmedim ama bina gerçekten güzel.Tepede serin yere yapılıyor.Şehir manzaralı.Hakkını vermek lazım güzel yapıyorlar.Merkezdeki hastane küçük ve eski.Yeni bina çok güzel olacak ancak biz Muğla halkı olarak binayı beğensekte gelip gitmesi problem olucak.Hastaneye çevre ilçelerden gelen çok insan olur.Onlar için Kötekli'ye ulaşması güç olucak gibi.Onunda bir çaresini bulurlar elbet.Buda böyle bir bilgi olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teixeira28

quote:

quote:

Bilgisayar muhendisligi

Ooo geçmiş olsun pampa.

Kyk nın muğlada tek yurdu var.

Residorm denen yurt var. Dolandırıcı deniliyor. Yemek vermiyor.

Gönül erkek öğrenci yurdu var orası da fetonun yeridir.

Ev kiraları da çok yüksektir. 800 900

Üniversite Muğla merkezde değil. Köpekli denen mahallededir. Muğlaya araba ile 15 dk

İnş kyk çıkar ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

tıpa yerleşenler

@proxsima06
    @Ahmeteren48_7
    @Gadersiz
    @stkgcl

Tipcilar ev mi yurt mu 1 kisilik yurt varmi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.