Şimdi Ara

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi // 2015 Kazananları - ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler Residorm yurtlarında kalmayı düşünüyorum bu konuda bir bilginiz var mı aynı yeri düşünen arkadaşlar var mı ?
  • FeNNa F kullanıcısına yanıt
    Tarih
  • Bilişim müh. (mtok) dostum, ne beklediği hakkında hiçbir fikrim yok. hadi hayırlısı.Ekle dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanmarinolu

Bilişim müh. (mtok) dostum, ne beklediği hakkında hiçbir fikrim yok. hadi hayırlısı.Ekle dostum

1Bilişimci daha Hayırlı olsun hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicityy07

quote:

Bilişim müh. (mtok) dostum, ne beklediği hakkında hiçbir fikrim yok. hadi hayırlısı.Ekle dostum

Hoşbulduk dostum, birbirimize yardımcı olsak ya biz, acayip belirsizlikler görüyorum muğlada :D

• quote:

quote:

quote:

Hoşbulduk dostum, birbirimize yardımcı olsak ya biz, acayip belirsizlikler görüyorum muğlada :D

Tabi oluruz:) Ne gibi belirsizlikler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Danışırım burda daha sevinemedim kazandığıma, eyvallah dostum :) harbi Muğla bilişim konu name deiş deiş deiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Danışırım burda daha sevinemedim kazandığıma, eyvallah dostum :) harbi Muğla bilişim konu name deiş deiş deiş

Sevinmelisin bence kazandım diye demiyorum güzel bölümdür Aynen ismi değiştirmeli

• Tıp geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muğla tıp yaz oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

tıpa yerleşenler

@proxsima06
    @Ahmeteren48_7
    @Gadersiz
    @stkgcl

Tipcilar ev mi yurt mu 1 kisilik yurt varmi

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mauni -- 24 Temmuz 2015; 17:47:10 >
  • Yurtlar en az 3. Kisi oluyomus o da cok zor dedii o giristeki kadin. 4 kisi oluyomus diger yurtlar maddi durumun el veriyosa eve gec dedi yani. zaten evlerde yakin hemen kampusun arkasinda. Not: 2+1 eve gecmeyi dusunuyorum varsa benim gibi dusunen pm atin bi tanisalim konusalim

• Dostum saop beni yazmisin ama benm orada okuyan forumdna tanidiklarim vardi bilgi vermek icin yaziyordum yatay gecia yapmayi dusunuyordum ama kararsizim yerinden ve ing olmasindan dolayi

• Sanmarinolu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kazandım diye demiyorum geleceği olacak bir bölüm buna inanarak yazdım kampüste görüşürüz mutlaka artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

tıpa yerleşenler

@proxsima06
    @Ahmeteren48_7
    @Gadersiz
    @stkgcl

Tipcilar ev mi yurt mu 1 kisilik yurt varmi

quote:

Orijinalden alıntı: kagnkaplan

Yurtlar en az 3. Kisi oluyomus o da cok zor dedii o giristeki kadin. 4 kisi oluyomus diger yurtlar maddi durumun el veriyosa eve gec dedi yani. zaten evlerde yakin hemen kampusun arkasinda. Not: 2+1 eve gecmeyi dusunuyorum varsa benim gibi dusunen pm atin bi tanisalim konusalim

ilk önce yurda gidip bir bakayım.kesin 1 2 ay kalırım sonrasına bakacğız

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Dostum saop beni yazmisin ama benm orada okuyan forumdna tanidiklarim vardi bilgi vermek icin yaziyordum yatay gecia yapmayi dusunuyordum ama kararsizim yerinden ve ing olmasindan dolayi

Anladım hocam ben sizde kazandınız diye eklemiştim olsun yatay geçiş yapmazsanız yazarsınız onuda silerim oradan :)
  • quote:

Bilgisayar hic yok nedense bir arkadas cikmis bilisim muh bilgisayar muh kardesdir bence
    bu bilisim muh ne oluyor yeni meslekmi puanlari dusuk ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Bilgisayar hic yok nedense bir arkadas cikmis bilisim muh bilgisayar muh kardesdir bence
    bu bilisim muh ne oluyor yeni meslekmi puanlari dusuk ondan sordum

http://www.kariyerpenceresi.com/?meslekler,94,2/bilisim-sistemleri-muhendisi.html

Hocam mühendislikten farkı teknik derslerin yani laboratuvar derslerinin fazla olması ve staj sayısının fazla olması. İstersen mezundan sonrada yazılımcı olabilirsin tabi bu kendine bağlı.
    İş olanakları da daha fazla.

• Bilişimin puanının düşük olmasının sebebi de milletin istediği bölüme göre tercih yapmayıp başarı sırasına göre tercih yapmasındandır. Bir de 3-4 devlet üniversite de var tanınmıyor fazla.
  • Gönül Öğrenci Yurdu Fethullah Gülenin yurdu. Orada femdeyken kamp yapmıştık. Tavsiye etmiyorum.

Residorm ise maddi durumunuz iyiyse yazılım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.