Şimdi Ara

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi // 2015 Kazananları - ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teixeira28

Gönül Öğrenci Yurdu Fethullah Gülenin yurdu. Orada femdeyken kamp yapmıştık. Tavsiye etmiyorum.

Residorm ise maddi durumunuz iyiyse yazılım.

yüksek ücretli kyk mı orası mı
  • 2008 mezunu bir Muğla Üni. öğrencisi olarak Allah kurtarsın diyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranya

2008 mezunu bir Muğla Üni. öğrencisi olarak Allah kurtarsın diyorum :)

sene 2015
  • FeNNa F kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, mutlaka görüşelim yalnızlık çekilmiyor gurbette :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiye İşletme Fakültesi,Fethiye ve yurtlar konusunda yorumlarınızı alabilirmiyim
  • quote:

Bu üniyi seven yok heralde
  • Üniversite hakkında yurtlar hakkında ulaşım hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuya yorum yaparsa çok faydası dokunacaktır.

Konu güncel
  • Bu sene mezun oldum Muğladan. Tez zamanda yatay geçiş yaparsınız umarım. Allah kurtarsın diyorum gençler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Bu sene mezun oldum Muğladan. Tez zamanda yatay geçiş yaparsınız umarım. Allah kurtarsın diyorum gençler.

Hocam yapma ya sende mi sevmedin? Niye bu kadar sevilmiyor burası? Yeri kötü diye mi? Valla hocam biraz açıklarsanız iyi olur..
  • İktisat yok mu ya ?
  • Ev sahipleri başlıca etken sevilmemesinde. Size tavsiyem KYK yarı özel yurtlara başvurun. 3 veya 2 kişilik odalarda kalırsınız. Çok da ucuzdur. 2. sene kafa dengi bi arkadaş bulup eve çıkarsınız. Residorm çok pahalı onun yerine tek başına eve çıkmak daha mantıklı.

Türkiye'nin en çok yağış alan 2. ili Muğladır. 8 ay yağış vardır.

Onun haricinde ortam yapmak basittir. Cafe ve barlar boldur.

En yakın deniz otobüsle yarım saattir(Akyaka). Marmaris 1 saat, Bodrum 1,5 saat, Fethiye 2,5 saat mesafededir.

Şahsen 1 sene bana Muğlayı görüp tanıyıp gezmek için yetti. Diğer 3 sene evimde takıldım, ha Muğlada okumuşum ha Kayseride okumuşum farketmedi o yüzden.

Adam akıllı yemek,döner vs. yapan yer Köteklide(Yaşayacağınız mahallenin adı) yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicityy07

quote:

Aradan uzun zaman geçti mutlaka gelişmiştir. şehir olarak her yıl ziyaret ederim birkaç dostumu bana hep aynı geliyor, pek gelişemedi gibi. tabi Izmir ve Antalyada yaşamış biri olarak bana öyle geliyor olabilir. Ancak kiralar halen o şehir için abartı yüksektir diye tahmin ediyorum.
    En güzel yanı Akyaka'ya olması :)
    umarım herşey gönlünüzce olur kardeşlerim.

• quote:

Ev sahipleri başlıca etken sevilmemesinde. Size tavsiyem KYK yarı özel yurtlara başvurun. 3 veya 2 kişilik odalarda kalırsınız. Çok da ucuzdur. 2. sene kafa dengi bi arkadaş bulup eve çıkarsınız. Residorm çok pahalı onun yerine tek başına eve çıkmak daha mantıklı.

En yakın deniz otobüsle yarım saattir(Akyaka). Marmaris 1 saat, Bodrum 1,5 saat, Fethiye 2,5 saat mesafededir.

Şahsen 1 sene bana Muğlayı görüp tanıyıp gezmek için yetti. Diğer 3 sene evimde takıldım, ha Muğlada okumuşum ha Kayseride okumuşum farketmedi o yüzden.

Adam akıllı yemek,döner vs. yapan yer Köteklide(Yaşayacağınız mahallenin adı) yoktur.

Yurt hakkında sizin gibi düşünüyorum. Yağış benim için sorun değil Antalyalıyım :D Pek fazla dışarıda takılmam zaten haftada birkaç kez çıksam yeter.
    Yemeğide halletcez artık
    Teşekkürler hocam bilgiler için..

• Umutt453 kullanıcısına yanıt
    Umarım senin hayal ettiğin gibi olur kardeşim :)
    ancak büyük şehirden geliyorsan beklentini karşılamama ihtimali yüksek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: felicityy07

quote:

Aradan uzun zaman geçti mutlaka gelişmiştir. şehir olarak her yıl ziyaret ederim birkaç dostumu bana hep aynı geliyor, pek gelişemedi gibi. tabi Izmir ve Antalyada yaşamış biri olarak bana öyle geliyor olabilir. Ancak kiralar halen o şehir için abartı yüksektir diye tahmin ediyorum.
    En güzel yanı Akyaka'ya olması :)
    umarım herşey gönlünüzce olur kardeşlerim.

Çok teşekkürler hocam :) Kiralar hala yüksek :(

• Türk dili ve edebiyatı kazanan var ise yardımcı olabilirim.
  • Muğla çok güzel birşehit özellikle köteklide sıkılmazsınız.Tek yönü rüzgar ve yağmur ;)

Onun harici sosyal biriyseniz sıkılmazsınız.

• quote:

Ev sahipleri başlıca etken sevilmemesinde. Size tavsiyem KYK yarı özel yurtlara başvurun. 3 veya 2 kişilik odalarda kalırsınız. Çok da ucuzdur. 2. sene kafa dengi bi arkadaş bulup eve çıkarsınız. Residorm çok pahalı onun yerine tek başına eve çıkmak daha mantıklı.

Hocam yagis olmasi ve akkaya ya uzak olmasi okulu kaybettiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Muğla çok güzel birşehit özellikle köteklide sıkılmazsınız.Tek yönü rüzgar ve yağmur ;)

Onun harici sosyal biriyseniz sıkılmazsınız.

Duzgun fiyata yurt yokmu koteklide? Yatay gecis vs yaparsak kyk ayarlanabiliyormuyuz? Koteklide sosyal yer yok hocam okul yukarda deilmi cevresinde hicbirsey yokbdiye biliyorum bir uzakdan arkadas gidip birakmisdi

• Kislari antalta gibi sicak geciyormu bana oyle dediler? Deniz yokmus o sknti deil yakinda duzgun yurt varmi bari? Cok yagmur yahiyor xamur gol evler kazik vs dendi okulla ilgiki bir olunlu yorum yok sizler beler duydunuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.