Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: big_malibu

quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

Kız mesleğe giderken Öle bi Bar yok be mewluth usta....
    Tarih olmuştur o

mabollaya hiç mi gitmedin?

Walla gitmedim...Harbi var mı yaa..benim evim o yol üstündeydi alla alla mabollo çıkaramadım
    Dedim ya Mekan Kışla diye

• sen çok içme dostum oralardaMabollayı da görmediysen durumun vahim

Bu dediğim mekanlarada gitmeyi unutma
  • vay bee muğla nasıl bir yemiş böyle...
    iyice meraklandım bak..gidip de bir görmek lazım en iyisi..
  • gel aslanım sende gel muğla'ya
    ben hep buradayım zaten (burası dediğim yer muğla haaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 25 Temmuz 2006; 23:22:41 >
  • mabolla var biz gidioruz arklarla arasıra akşamları begana :D

bunun dışında bi abimiz aferim rock bar'ı açtı kıbrıs pastanesinin orda bi yere.. en düzeyli bar orası şu an..

birde varsa burda ev arkadaşı arayan falan ben varım.. ev arkadaşına ihtiyacım var muğlada ev tutabilmek için..2.senem
  • bu sitede de muğla hakkında olumsuz yazılar oldukça fazla... bakın şimdi iyice kafam karıştı

http://forum.turkstudent.net/viewforum.php?f=73&topicdays=0&start=50
  • ya gel ben gdiom işte senin bolum ne olcak?
  • güzel sanatlar...
  • ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

benim ark abisi turzim otelcilik okuyo gayet memnunmuş yeri hakkında bir bilgiye sahip değilim ama galiba bodruma yakın değildi.

ortaca da olması lazım...
    bi kere gitmiştim...
  • sorulurmu muğlayı hrks bilir iyi bir şehir
  • herkes biilir bir ben bilmem
  • Orjinalden alıntı: redhotrider

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

benim ark abisi turzim otelcilik okuyo gayet memnunmuş yeri hakkında bir bilgiye sahip değilim ama galiba bodruma yakın değildi.

ortaca da olması lazım...
    bi kere gitmiştim...

slm arkadaşlar,
    öyle herkes tahminlerle
    şu fakülte şurda diğeri şurda olması lazım demesin!!!

şöyle söyleyeyim
    (tüm lisans programları)4 yıllık fakülte ve yüksek okullar merkez kampüste!!!
    diğer iki yıllık ön lisans yani iki yıllık meslek yüksek okulları ise merkezde ve milas, fethiye, ula, marmaris gibi ilçelere dağılmış durumda!!!
    bu arada Turizm otelcilik (2 yıllık önlisans) sadece merkezde yok fethiye ve milas'ta da var,
    turizm işl. ve otelcilik yüksek okulu(lisans 4 yıllık) ise merkez kampüste (şimdilik)
    bu nedenle terch yaparken hangi ilçede olduğuna dikkat edin!!!
    benim tavsiyem merkez dışında tercih yapmamanız yönünde!!!
    çünkü bodrum marmaris adını duyunca herkes orada okumak isteyecektir ama okullar malesef yazları açık olmuyor!!! bodrum marmaris ve fethiye gibi yerleri tercih eden arkadaşlar kışın in ve cinlerle sokakta top koşturur artık!!! buralarda kışları yerli halkla baş başa kalırsınız!!!
    tekrar söylüyorum muğla/merkez dışında tercih yapmanızı tavsiye etmem
    birde BESYO tercih edecek olanlar büyük ihtimalle bu sene yeni binalarında okuyacaklar
    kampüsün tam ortasına yapılyor bina!!!

en son söyleyeceğim şey ise Muğla Üni'si 1992 yılında açılan üni'ler içinde en çabuk gelişmiş olanıdır
    şu andaki nüfusu bile 2012 yılında tahmin edilen sayıyı geçmiş durumda( sağolsun rahmetli Sıtkı baba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 27 Temmuz 2006; 20:56:48 >

• yani güzel sanatlar merkez demi ?? ben bodrumda diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

yani güzel sanatlar merkez demi ?? ben bodrumda diye duymuştum

Bodrum'da Kardeşim
    Bodrum'da Oturuyorum zaten
    --------------------------------------------------------------------------------
    Fotoğraflar Geliyor...
    VARAN 1
    Muğla'lı Meşhur Abimiz Dondurmam Gaymak Filminin yıldızı Bonus Amca Yer ist Muğla Stadının Önü..1Ytl'ye tost yapıyorlar orda
     Muğla Üniversitesi ??

VARAN 2
    Akyol Tarafından Muğla'ya genel bakış Bu kadar yer işte..
    (Kampüs Gözükmüyor hava sisli)

Muğla Üniversitesi ??

VARAN 3
    Bu Gereksiz bir resim bir yerde çimler seyrelmişti de
     Muğla Üniversitesi ??

VARAN 4
    İlanlar Muhteşemdir
     Muğla Üniversitesi ??

VARAN 5
    Bu da One Laz man in Muğla yani beN
     Muğla Üniversitesi ??

Kimliğin Üstündeki öğrenci numaram aynı zamanda Msn v Dh şifrem
    Lamerlara Duyrulur
    VARAN 6
    Burası Da Muğlanın Bağdat Caddesi bol bol Reno Toros Göreceksiniz
    Yakamoz Kafenin önü Saat Gece 2 Ertesi gün 8:30 vize var..
    Kahveden yeni çıktık yorgun ve bitkin bir şekilde..Biri Istakayı cebe atmış..O aralar Muğla biraz karışıktı da

Muğla Üniversitesi ??

Valla Spaceimde bunlar vardı Koyayım dedim
    Ve bir gün Muğla'ya gelirseniz..Uzun Burunlu Sıska bir çocuk görürseniz öSCi deyin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 28 Temmuz 2006; 11:01:34 >

• 2 hafta içinde muğla ya gidip bir gezeceğim bakalım ...bir de kendi gözlerimizle bir görelim..
  • Arkadaşlar sadece güzel sanatlar fakültesi Bodrum da.Derslerin çoğu merkezdeki belediyeye ait binalarda yapılıyor.Sadece heykel dersleri belediyenin kademe hizmet binasında yapılıyor.Daha yeni olduğu için tam sistemli değiller.Bu arada fakültenin asıl inşaatı merkeze 15 dak uzaklıkta bir alana yapılmaya başlandı.Ayrıca şunu söyleyeyim ki bir bodrumlu olarak bodrumun kışını hiçbir mevsime değişmem.Şu da gerçek burada yaşam gerçekten pahalı ve zor.
  • g.sanatlar fakültesi nin yeri iyi, merkezi bir yer olsun uzak ,ıssız bir yerde olmasın yeter..
  • buyuk ihtimal bende buaraya dusecem inş beni bulun orda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.