Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muğla Üniversitesi ve Muğla şehri nasıl .?? gidenler veye orada okuyyan larbilgi verirlerse sevinirim bazı fakültelerinin bodrumda olduğunu duydum..

• benim ark abisi turzim otelcilik okuyo gayet memnunmuş yeri hakkında bir bilgiye sahip değilim ama galiba bodruma yakın değildi.
  • üniversitede ilk senemi muğlada okudum sene sonunda yatay geçişle başka üniversiteye geçtim geçtiğime pişman oldum.eğitimi güzeldir muğla üniversitesinin.ayrıca araçla 10 dakika ilerisinde gökova var,1 saat ilerisinde de marmaris var.ahhh ahh özledim muğlayı.küçük biyerdir ama güzeldir...
  • bu sene muğladan mezun oldum

Muğla ilk önceleri "Allahım nereye düştüm ben?" deyip yatay geçiş yapmak istediğin bir yerdir.Fakat daha sonraları o kadar çok seversin okadar çok alışırsın ki!giderken benim gibi gözyaşı dökersinMuğladaysan merkezde oturman şart.Kiralar yüksek ama bişekilde katlanacaksın.İnsanı moderndir,uysaldır.Sabahın 4 ünde 5 inde kız arkadaşınla istediğin gibi yürürsün.Kimse dönüp laf bile atmaz..Öğretim kadrosu ortalamanın üzerindedir.Şehir merkezinde çok bi atraksiyon yoktur ama her ihtiyacını karşılarsın(eğer muğlayı tercih edersen pm at,sana kral mekanları yazayım)

Arkdaşımın da dediği gibi gökova bir cennettir ve sadece yarım saat uzaktadır.dersten çıkıp yüzüp güneşlenip gelirsin!bu lüx hangi okulda var?...Marmarise 1 saat uzaklıktadır, ki her türlü eğlence mekanını burada bulabilirsin veya herhangi bir mekanı( Mc Donald's, Burger King, Bowling)..Bodrum 1.5 saat..yazın çalışma imkanın olur,marmariste iş bulursun bi yandan da yaz okuluna gidersin

Bunlarınn dışında merak ettiğin bitşey varsa cevaplayabilirim...Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big_malibu -- 24 Temmuz 2006; 19:25:31 >

• küçük yer olmasından dolayı kafamda soru işaretleri var ... yani sinema ,gezilecek yerler vs.. ne durumda ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

küçük yer olmasından dolayı kafamda soru işaretleri var ... yani sinema ,gezilecek yerler vs.. ne durumda ??

2 tane sineması var.toplam 7 salon yani.o konuda bir sıkıntın olmaz.Gezilecek yerlerde yavaştan çoğalmaya başladı.biz ortalama dönemlerini geçirdik muğlanın.yani hepimiz diyoruz muğla çok güzel bir şehir olacak diye,ki son sene gerçekten çok mekan açıldı.üniversite devamlı büyüyor.başka şehirlerde sırf orasıyla yetinmek zorundasındır.ama muğlada öyle birşey yok.çevresi çok zengin.(biz 4 senede anca gezebildik ki hala kelebekler vadisine gidebilmiş değilim)..yazın zaten problem yokta..kışın çok mu sıkıldın?Atla izmire git! 3 saat..bi 4 senem olsa yine muğlada okurdum!!!

• ben g.sanatlar fakültesinde sınava girmeyi düşünyorum...eğer izmir veya başka bir yer olmazsa... ve g.sanatlarda bodrumdaymış....
    muğlada 1 sene geçirip sonra da ortalamayı yüksek tutup başka bir üni. ye geçiş yaparım diye düşünyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45dk. Gökova Körfezi..Gideceğin yere de bağlı 10dk.körfezdesin dilediğin yere git
    1.5 saat Bodrum
    Küçük Sakin Güzel bir şehir..ama küçük işte
    Geçen seneye kadar siyasi olyların yaşanmadığı bir üniversite...
    hafta sonları sıcak günlerde..Bodrum'a yada Gökovaya gitmek güzel oluyor...
    Şehirden öte bir üniversite seçeceksen Seçeceğin Bölümdeki hocaları incele sana ne verecekleri hakkında biraaz araştırma yap...www.mu.edu.tr etl
    Ben MYO da okuyorum...
    Kampüs de küçük ama şirin..Etkinlikler her üni.de olduğu gibi..Yaz şenlikleri l
    kültürel faaliyetler de hayli güzel...
    vede evi tuğladan yap kızı muğladan al derler
    Bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 24 Temmuz 2006; 21:30:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

ben g.sanatlar fakültesinde sınava girmeyi düşünyorum...eğer izmir veya başka bir yer olmazsa... ve g.sanatlarda bodrumdaymış....
    muğlada 1 sene geçirip sonra da ortalamayı yüksek tutup başka bir üni. ye geçiş yaparım diye düşünyorm

Geçiş yapmak kolay bişey değil..
    Bodrum'da yaşamak da hiç kolay birşey değil..
    Özellikle maddi anlamda
    Havalar ısındımı okulu falan unuT..
  • Arkadaş çevresi yaratırsan tamam. Ama tek tabanca sıkıLırsın. Marmarisde yaşıyorum 12 senedir arkadaş çevrem geniş ama yakın arkadaşLarımız 3 tane feLan şu ana kadar sıkıLma durumum oLmadı ortam güzeL. 4-5 arkadaşım muğLada okuyor gayet memnunLar ortam güzeL ben okumamama rağmen bi kaç kere gittim dersLere feLan girdim güzeL ya. Sıkıldığında marmarise geLirsin gökovaya gidersin. Arkadaş edinirsen hep beraber gezersiniz kız arkadaşınLa feLan sıkıLmassın yani. Okuldada sorunun oLmaz güzeL ortam. Ev yapcaksan tuğLadan kız aLcaksan MuğLadan.
  • Ben de ilk zamanlar nasıl bir yere düştüm filan demiştim, zaten üniversite öğrencisinin psikolojisiyle vardır bu olay. En güzel yere de gitse asla beğenmez. Nedendir bunu da anlamıyorum. :)

Ayrıca oraya gelenler de hep yatay geçiş düşünürdü "bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır" misali sınıftaki 40 kişi de yatay geçiş yapacam sene sonunda der 1 kişi bile gidemezdi. Yatay geçiş zor işmiş onu anlamıştım ben

Ben hazırlık aldım ve 1 yıl da okulu uzattığım için 6 yıl yani doya doya okudum. Ama yine de ayrılırken zor geldi. Alışınca ayrılması zor bir şehir. İnsanları da hakkaten modern. Öğrenci düşmanı filan derler kiralar yüzünden ama öğrenciler de az değil, yani hakediyor bazıları.

Üniversite ben geldiğim zaman daha 4 yaşındaydı. Elimizde büyüdü kerata. Sonraları tamamiyle Kötekli'ye taşındı kampüs. Sıtkı Koçman sağolsun sayesinde 5 yıldır bekleyen fakülte inşaatları 1 yılda bitti. Bayağı bir fakülte açıldı galiba ben gideli beri. Diploma almaya gitmedim daha. Bu yaz belki uğrar bi görürüm oraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 24 Temmuz 2006; 21:58:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Ben de ilk zamanlar nasıl bir yere düştüm filan demiştim, zaten üniversite öğrencisinin psikolojisiyle vardır bu olay. En güzel yere de gitse asla beğenmez. Nedendir bunu da anlamıyorum. :)

Ayrıca oraya gelenler de hep yatay geçiş düşünürdü "bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır" misali sınıftaki 40 kişi de yatay geçiş yapacam sene sonunda der 1 kişi bile gidemezdi. Yatay geçiş zor işmiş onu anlamıştım ben

Ben hazırlık aldım ve 1 yıl da okulu uzattığım için 6 yıl yani doya doya okudum. Ama yine de ayrılırken zor geldi. Alışınca ayrılması zor bir şehir. İnsanları da hakkaten modern. Öğrenci düşmanı filan derler kiralar yüzünden ama öğrenciler de az değil, yani hakediyor bazıları.

Eneh mewluth hoca da Muğla'dan mış

• abi bende Muğla TEKNİK EGİTİM FAKULTESİ BİLG VE ELO ogretmenliği tercih etcem edimmi bi yardıcı olun gozunuzu sevim bee
    ...
  • Yine mi sen yaw...Mersin'den vazgeçtin galiba...
  • evet yine ben.. ee ne yapalım iyice araştırmak lazım bu işleri..
    mersinde hala aklımda yanii tamamen vazgeçmiş değilim
  • Tabiki canım en doğrusunu yapıyosun zaten iice araştır sen umarım en hayırlısı olur senin için kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Üniversite ben geldiğim zaman daha 4 yaşındaydı. Elimizde büyüdü kerata.

hocam ne yazıkki o yatay geçişi yapabilenlerden biri de bendim.keşke yapamasaydım,güzeldi be muğla.bu arada sanırım 96 girişlisin bende 96 da girmiştim muğla üniversitesine...
    eyoruk arkadaşım git muğlaya emin ol pişman olmayacaksın...
  • ben de muğla ünide okuyorm güzel ben 1 senede ısındım yani kesinlikle tavsiye olunur.tek sorunun kalacak yer olacak onun haricinde kafan rahat olsun..
  • kalacak yer ?? ev bakımından mı yoksa yurt mu ?
  • bnmde tercihlerim arasında olan bier kampüsü cok süper gorunuo ama bundan once akdenizi istiorum yinede muğlada olsa sorun diil yani
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.