buyuk ihtimal bende buaraya dusecem inş beni bulun orda
Kimler geldi Muğla'ya ben dersteyiM
quote:
Orjinalden alıntı: öSCi
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
buyuk ihtimal bende buaraya dusecem inş beni bulun orda
Kimler geldi Muğla'ya ben dersteyiM
ben hiç beklemedğim bierde 9 eylul iktisattayım
selam arkadaşlar ben fethiyedenim
Hortlatalım...
quote:
Orjinalden alıntı: eyoruk
Hortlatalım...
off çok kötü hortlamış
ya bu arada baktım da tam bir sene önce yazmışım...bi sene daha geçmiş ömrümüzden.kötü oldum..ama mezun arkadaşlarımızla muğlada toplandık o kadar güzel o kadar sıcak bir haftaydı ki!!
ah ah muğlam benim! bi 4 sene daha okumaya varım ben orda!!
Geçen sene ye oranla gelişmiştir sanırım..Hani gelişmekte olan üniversite idi ya o bakımdan
Muğla üniversitesi.. Eski kız arkadaşım sebebiyle istanbuldan mekik dokuduğum okul. Istanbuldaki eğitime ve ortama alışmış biri için sıkıcı hatta XX Sıkıcı gelen şehir. 3-5 mekan, küçük küçük caddeler, 35'lik abilere takılan üniversiteli çıtırlar falan fistan. Gökova ile dirilmeye çalışan bir karizma. Ki diriltir, mükemmel bir yerdir gökova. merkezde eviniz varsa keyifli takılabileceğiniz bir şehir. mugla üniversitesinde ablalar genelde eğitim ve başarı olarak ortalama olan tiplerdir. zamanında bakıma ve sosyal hayatlarına önem vermişlerdir, birçok şeyin farkındalardır ve kendilerini vitrine iyi sunarlar. Bizim istanbuldaki büyük üniversitelerde genelde lise ve öss dönemi kendini derslere adamış arkadaşlar bulunduğu için süper bakımlı hatun bulmak ilk sene zordur. Ama sonra hepsi dünyaya döner!
up..
2011 girişliyim. Köteklinin geldiğim zaman ki halini hatırlıyorum, şimdiki haline bakıyorum dağlar kadar fark var. Sizler kim bilir 2006da ne hallerini gördünüz.. 4 sene oldu kazanalı İstanbuldan sonra tam bir hapis. mayıs ve haziran dışında zulüm dolu bir il
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme