Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mugla hakkında bilgi verebilecek birisi var mi iibf yazmayı düşünüyorum Çanakkale yle ikilem de kaldım yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smrp_06

arkadaşlar mugla hakkında bilgi verebilecek birisi var mi iibf yazmayı düşünüyorum Çanakkale yle ikilem de kaldım yardim edin

Ortam olarak düşünüyosan çok iyi. Eğitim konusunda yorumda bulunamıyorum
  • Bir Çanakkaleli olarak söyleyeyim Çanakkale tam öğrenci şehri. Fakat iibf Biga ilçesinde diye biliyorum iyi araştır dostum
  • muğlalı olarak söylüyorum. süper ama yazın çok sıcak. eğitimi de kalitelidit. ben sırf sıcaklar icin kacıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatolucamben

muğlalı olarak söylüyorum. süper ama yazın çok sıcak. eğitimi de kalitelidit. ben sırf sıcaklar icin kacıcam :D

ne okuyorsun orada ?
  • Muğlanın köyceğiz ilçesinde yaşıyorum.Valla muğla yerleşim merkezi olarak dağın başında ancak marmaris bodrum dalyan fethiye bunlara max 2 saat uzaklıkta.Eğitimini falan bilmem ama yerleşim yeri kötüdür.

Edit: Muğlada sosyal aktivite 0. 3d sinema bile yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhecter45 -- 28 Haziran 2014; 15:47:17 >
  • okunur hoş bir okul zaten eğitimini tam bilmiyorum
  • İibf için diyosan, sıtkı koçman üniversitesi zaten iibf si ile meşhur.Ben şehir olarak tavsiye etmem Muğlayı ama üniversitesi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan429

quote:

Orijinalden alıntı: avukatolucamben

muğlalı olarak söylüyorum. süper ama yazın çok sıcak. eğitimi de kalitelidit. ben sırf sıcaklar icin kacıcam :D

ne okuyorsun orada ?

muğlada okmuyorum muğlalıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.