Şimdi Ara

MÜH. OKUYAN/OKUYACAK OLAN > KIRIK OBP İLE TEKRAR HAZIRLANMAK İSTEYEN GELSİN (GRUP ŞİMDİLİK ALIMA KAPANMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkeşe benden bi' çay.. beş çayı.. gece beş çayı..

arkadaşlar..bir sene mezuna kaldım çekmediğim çile kalmadı psikolojim alt üst oldu, asla bunu yapmayacağım kendime tekrar. şimdi kendime nispeten daha az kötü bir şey yapmayı planlıyorum. en azından psikolojik anlamda.

tercih listemi hazırladım ve mühendisliklerden oluşuyor. mühendis olmak beni ne kadar mutsuz eder bilmiyorum fakat asıl hedefim tıp veya diş idi hep. hala onları istiyorum.

benim durumumda mühendis aday adayları var ise buraya yazın, birbirimize destek olalım, dedeye sahip çıkalım. yeterli çoğunluğa ulaştığımızda wp grubu kurarız.

Not 1: tam olarak mühendislik okuyan/okuyacak olan yazsın ki dönem içi zorluklarımız konusunda birbirimizi gerçekten anlıyor olalım. biri anya'da biri konya'da olunca hikaye oluyor bu gruplar lütfen darılmaca küsmece olmasın.

Not 2: "tıp istiyosan tekrar mezuna kal" veya herhangi bir şekilde "mezuna kalma önerisi" içerikli yazılarla konuyu kirletmeyin nolur. bunun standart bir durum olmadığı aşikâr. kararını çoktan vermiş kişiler birbirlerini bulsun amacıyla açıyorum konuyu.

Not 3: mezuna kalmak konusunda kararlı arkadaşlar bu yazıyı ve müstakbel katılımcılarını caydırma politikası olarak algılamasın. sadece kendi iç sesinizi dinleyin, kendinizi forumculardan daha iyi tanıyorsunuz. kararlıysanız kalın sizi kimse durduramaz.

KATILIMCILAR

1) zileantek
    2) Lemansky
    3) Burak Alper
    4) OneForSorrow
    5) METUEngineer
    6) xasger
    7) nükleerbaslıklıkız
    8) CeaserTR
    9) fouineur
    10) lalella

*** GRUPTA DERS ÇALIŞMA MEVZUSU İÇİN BİRBİRİMİZİ KONTROL ETMEYE DAYALI BİR SİSTEM DÜŞÜNÜYORUM ZORA GELEMEYEN GİRMESİN.

*** grup şimdilik alıma kapanmıştır ancak güncellemeye açık bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymseym -- 25 Temmuz 2017; 16:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp için değil ama gerçekten çok daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Bu yüzden hazırlık yılında çalışacağım.
  • zileantek kullanıcısına yanıt
    peki hocam isminizi yazıyorum

• Benide yaz hocam gittiğim yerde devam edeceğim.

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam

• Yapmayın. Ben bu sene kırık OBP yüzünden istediğim yerleri kaçırdım. Kendinize bir iyilik yapın ve tercih etmeden yada yüksek tercih yaparak çalışın. İstemediğiniz yeri sakın yazmayın.
  • benim hayatımı ailem yaşayacak galiba. onların zorlamasıyla antepte elektrik elektronik okuyacam sırf onların yüzüne bakıp nasıl utandıklarını görmek için seneye tekrar giricem
    hazırlık sınavını geçsem bile hayvan gibi ders çalışmak için hazırlığa kalıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazdığım koca açıklamayı biraz olsun dikkate almadığınız için kırılmadım değil ama siz de ağır bir süreçtesiniz tabii, üzüldüm adınıza. belki 63927383 kişilik destek grubu kurar ve 63927383 ümüz de istediğimiz yeri obp yüzünden kaçırırız. fakat şuanki durum bu riski göze almayı gerektiriyor. hayırlı sabahlar..

• Alper_27 kullanıcısına yanıt
    sizinki iyice ekstrem bir durum olmuş. aile zoruyla iş yapmayın tatavası yapmıyım şimdi zorunda olmasanız niye doğuya gidesiniz zaten. inşallah dilediğiniz gibi olur sonrası hocam.

• seymseym kullanıcısına yanıt
    hocam biz zaten antepte yaşıyoruz ama burada okumak istemiyorum ben anadolu istanbul üni ege gibi farklı yerlerde okumak istiyorum ama aileme bunu anlatamadım işte

hıı, kusuruma bakmayın o zaman. yani kazandınız da göndermediler mi hocam ? gelecek sene kazanmanız neyi değiştirecek ?

ya kazansam zaten dinlemem hiç birini çeker giderim
    ben mezuna kalmak istiyorum bu sene ilk senemdi ne düzgün çalıştım ne de bi temelim vardı
    o istediğim yerleri gelecek sene kazanırsam yüzlerine bakıp ağzıma gelen her şeyi sayıcam o bana yeter

anladım, olur umarim istediginiz gibi

Hocam ben tecrübemi paylaştım. Umarım vereceğiniz karar sizi iyi bir yere ulaştırır.
  • hazırlıkta dilden girip kendimi denemek istiyorum belki ilk 100e girerim
    Hocam bende antep teyim bende mazun a kaldım bu yıl daha iyi yapacağıma inanıyorum antep üniversitesini istiyorum ama bu yıl olmadı

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milasmila -- 25 Temmuz 2017; 11:23:7 >

• yaz hocam beni de mühendislik okuyup kırık obp ile itü için savaş vereceğim..
  • Burak Alper kullanıcısına yanıt
    yazdım hocam 👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.