Şimdi Ara

Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce bizim erkek diye bildiğimiz kuşumuz dişi çikti yaninada haliyle dişi almıştık şimdi o yeni gelen dişiyi verdik yeni bir erkek aldık ama ben gene kararsız kaldim ve bir bilene sorayım dedim emin olmak için yardımcı olup bana yeni kuşun cinsiyetini sölerseniz çok sevinirim ... Bu yeni erkek cumartesi günü geldi ufak ufak öpüşüyorlar gibi arada dün aksam saldim her ikisinide bizimki yeni gelenin pesinden ayrilmiyo hatta arada aliyoruz elimize biraz durup gene gidiyo diğer kuşun durduğu yere ve bu arada bizim 7-8 aylık dişi kuşumuz tepemizden inmez her ele gelir avcuna yatar vs..... geçenlerde bunun yanina kuş atmadan önce elime kusuyordu devamli yemleri çıkartıp duruyodu böle kafayi bi ileri bi geri yapa yapa yem kusuyodu bu çiftleşmekmi istiyo beni eşmi seçmiş kendine nedir bunun anlamı sizce simdiden herkese teşekkür ederim (kirli olan dişi diye biliyoruz hali hazirda evde bulunan kuşumuz diğer 3 resim yeni gelen erkek die tahmin ettiğimiz kuşun resimleri)
     Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba

• 16 kisi bakmis kimse anlamiyormu muhabbet kusunun cinsiyetinden
  • full beyaz olan ceresi dişi diğeri erkek o oyuncakları kaldırın
  • o zaman şöyle yaptim iki kusun resimlerinide yanyana koydum benim bildiğim soldaki dişi sağdaki erkek galba doğrumudur
     Muhabbet kuşlarımın cinsiyeti nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaksoy -- 5 Aralık 2013; 15:37:19 >
  • bu arada gaga yazmışım o çereleri :D
  • bide ufacık kafese o kadar gereksiz şeyler koymussunki zavallı hayvan yer kalmamış
  • full beyaz cere dişi diğeri erkek oyuncaları kaldır aga ahşap tünek koy vitaminle takviye yap
  • Cere si eflatun olan erkek ve yavru
    diğeri dışı ve erkek ten büyük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır muhabbet kusu beslıyorum senın kusun %100 dişi gagası beyaz erkek olsaydı mor olurdu senın kus baya yası var yavrularda ayırt etmek zor ama senın kus olgun
  • yeni aldıgın için kuşun kafa sallayarak kusması sitrese girmiş sitrese girdiginde kusar yada bagırsak problemi var kafesınde gaga taşı,kesinlikle kuş kumu bulundurman gerekir yedıgı tohumları parcalabılmesı ıcın kalsıyum alabılmesı ıcın vıtamın damlası suyuna koy bırde murekkep balıgı kemıgı kullan ayrıca kafa sallayarak kusma ciftlesme belirtisi degil cogu muhabbet kusu opüsür ama ciftlesmez ciftlesme belirtısı dişinin kuyrugu havada olmalı asagı dogruysa hazır degıl yukarı kalkıksa erkek dışının sırtına ayagıyla dokunmaya calısır dısı hazır degılse ızın vermez
  • birsey daha soylemek istıyorum eger kafeste cift istiyorsan kafesındeki aynayı kesınlıkle kaldır cunku erkek aynadakı yansımasına bıle ılgı duyar senın dışıyle ılgılenmez bırde yuvalık tak cift hazırlık yapsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.