Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 4.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var.Çok alıştım ve şuan hasta sanırım.yaklaşık 1 hafta önce sadece su yapıyordu dışkı yapmıyordu.Bir veteriner arkadaş bize baytril verdi ve 5.gün kullanmamızı istedi bugün son günüydü ilacın. ALLAHA şükür ishali kalmadı fakat hala tüylerini kabartıp uyuyor arada ve ben kuruma hastalığından şüphelendim fakat ilk götürdüğümüz veteriner baktı kuruma hastalığı olmadığını söyledi.
    Biraz suç bizde çünkü ramazan bayramında kuşu akrabaya verdik yaklaşık 3-4 hafta onlarda kaldı geldiğimizde ishaldi fakat dışkılıydı.Biz panikledik ve hemen ishal ilacını verdik avideare dı sanırım.Daha sonra dışkısının yerini sadece çiş yapmaya başladı dışkı parçasından iz yoktu.İlk veteriner bişey yok dedi. Sonra bir veterinere telefon açtık(şehirdışında olduğu için) Bize baytrili söyledi ve onu uyguladık.İlaç hayvanın dışkısını düzeltti fakat uyuması hala devam ediyor ve arada titriyor bizi görünce.İlacın dpzunu çok az aşmış olabiliriz ilk günlerde çünkü içmiyordu ilacı başlarda mevburen ağzına şırıngayla verdik fakat sonraki günler kendisi içti zorlamadan aynasından içirdik. Şuan tek ayağının üzerinde uyuyor.Daha demin aynasıyla oynadı. Muhabbet kuşuma birşey olacak mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.