Şimdi Ara

Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 22 gün önce bir muhabbet kuşu aldım. Aldığım yer bana muhabbet kuşunun 1,5 aylık civarında olduğunu ve erkek olduğunu söyledi. Ancak ben bu konuda tecrübesizim. Tecrübeli arkadaşlardan bakımı konusunda tavsiyeler bekliyorum. Bide sizce dişi mi erkek mi, kaç aylık, cinsi ne vs? Bunları da yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
     Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz? Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz? Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz?

• 1 yaşından küçük erkek gibi .Yerli muhabbet kuşuna benziyor. Eline alısmıs kuşunuzu salın bol bol spor yapsın uçsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 1 Temmuz 2015; 0:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontwastemytime

Arkadaşlar, 22 gün önce bir muhabbet kuşu aldım. Aldığım yer bana muhabbet kuşunun 1,5 aylık civarında olduğunu ve erkek olduğunu söyledi. Ancak ben bu konuda tecrübesizim. Tecrübeli arkadaşlardan bakımı konusunda tavsiyeler bekliyorum. Bide sizce dişi mi erkek mi, kaç aylık, cinsi ne vs? Bunları da yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
     Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz? Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz? Muhabbet kuşu aldım, tavsiyeleriniz?

Bu kuş dişi. Gözüne dikkat etmeye çalıştım ama foto uzak olunca emin olamadım. 2. Fotoda sanki çok az iris var gibi yada bana öyle geldi. Yaşı hakkında kesin bişey diyemicem ama henüz yavru. Yerli Cekoslavak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, her gün kafesinden çıkarıyorum. Odada ayna olan bir yer var sürekli oraya gidiyor. Bende aynayı kaldırdım başka kuş sanıp üzülmesin, boşa umutlanmasın diye. Biraz büyüdüğü zaman eşini kendisinin seçmesini istiyorum. Her sabah elimden geldiğince ona vakit ayırmaya çalışıyorum. Ona vakit ayırdığımda mutlu olduğunu hissediyorum. Ayrıca bende mutlu oluyorum.
  • Kuşun Dişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.