Şimdi Ara

Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!! Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!! hocam hastamı bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Golarof

hocam hastamı bakın

Elektroliz tedavisi gerekiyor gibi.Bununla birlikte vitamin ve probiyotik takviyesi de gerekebilir.

Siz dediğim kişiye mesaj atın.Mutlaka ilgilenecektir.Daha iyi bilenini bulamazsınız diyebilirim.

• Suan saat gec uyku modunda hayvan o nedenle yorumlamak yanlis olur. yarin gunduz vakti kusun aktif oldugu bir saatte gozlemleyin eger o zaman da boyle gorunuyorsa %99 hastadir. Normalde karni yere degmez muhabbetin yarim cm filan mesafe olur saglikli kusta.
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    Peki mide tarafı tam nerede bide attığım fotoda midesi değiyor mu
  • Suyuna vitamin ekleyebilirsiniz. Bir de maydonoz salatalik gibi gidalar veriyorsaniz bu siralar vermeyin. haslanmis yumurta aki yedirebilirsiniz
    Hocam bence ballı kraker yüzünden oluyor bugün attım artık almıcam
  • Ilave olarak muhabbet kuslari halk arasinda ceryan tabir edilen esintili yerlerde bulunmamali. ayrica kafesin etrafini kapatan bir tül alirsaniz da faydali olur genel anlamda. Cok ciddi bir hastaligi olan kus surekli uyuklar hareketsizlesir filan asiri bir duraganlik gozlemlemiyorsaniz korkulacak bir sey yok
  • Bu da benim kus avcumda uyumayi cok seviyor cikarinca ozellikle gelip uyumak istiyor yaslandi ama artik baya benimki

Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!!
    Maşallah umarım ömrü uzun olur
  • Sen git firina at iflah olmaz
  • Allah onları bize ibret olsun diye yaratmıştır...
  • Bu kadar islamciysan neden kusun pisligini atiyon yazabilirdin
  • Kuş da bir candır ve ona güzel ce bakımını yapmak için
  • Bende 2 kuş var. Geçen gün birisi ishal oldu. Aslında her hareketi normaldi, poposunun etrafı çok pislenmişti, korktum. Ev aslında 21 derece ama geçen gün camı açtım havalansın diye. Doğrudan esen rüzgar olmamasına rağmen 10dk da üşütmüş sanırım. Ilık su ile popo kısmını yıkadım, kafese koydum, maydanoz falan vermedim, yem yedi sadece. Aynı günün akşamına düzeldi. Düzelmesi haşlanmış patates verin deniyordu, ona gerek kalmadı.

Benim kuş bazen marul maydonoz fazla abartıyor, ishal oluyor ama bu sefer bayağı ishaldi. Ölecek sandım.

Bu arada oda sıcaklığı 20 derece bile olsa ayaklarından daha az ısı kaybetmek için kendini tüneğe yaklaştırabilir. Hatta bir ayağını karnına çeker bazen. İlla hastadır denemez.

Beyaz dışkı konusunda geçici bir şey de olabilir, büyük bir şey de olabilir. Pankreas sorunları, idrar ile ilgili problemler, yediğini sindirememe vb. Kötü ihtimaller de var.

Bence bir an önce kuşlardan anlayan kişilere durumu anlatıp fotoğrafları atın. Gerekirse veterinere götürün. Çok hassas hayvanlar, bir gün bile geç kalınsa ölebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki yucarlak orta renkli mineralli filan gözüm tutmadı
    Veya benimki komandoluk yaptığından dolayı öyledir.
  • Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!!
  • Dampierre kullanıcısına yanıt
    Peki sizce anüsünü temizliyimmi
  • Hayvanın dışkısından degil de davranışlarından anlamaya çalışın önceki davranışları devam mı ediyor yoksa hasta gibi köşede mi duruyor hayvanı "ceyranda" mı bıraktınız ona bakın öyleyse büyük ihtimalle hasta değilse sorun yok geçer diye düşünüyorum ama yine de bir bilene sorun benim kuşlarda da oluyor bazen ama bir sorun yok şimdiye kadar
  • Temizlemen iyi olur yapışmışsa ben şişman hantal kuşumunkini temizledim bir sorun olmuyor dikkat et issirmasin :)
  • ismailsins İ kullanıcısına yanıt
    Yok ne zamandır var birkere ıssırdığını görmedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.