Bildirim
Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Facebook kullanıyorsanız Samet Can Emek'e ulaşın.Her konuda yardımcı olur.
-
Tmm peki sizce birşey varmı? -
Telaşlandırmak istemem ama normal gelmedi bizim kazaya kurban gidene kadar 6 aylık bir muhabbet kuşu deneyimimiz oldu dışkısı katı koyu yeşil ağırlıklı renkli olur bunun rengi baya açık renk bir veterinere götür dışkı rengini gösteren foto veya örneğinde götür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 27 Ocak 2021; 21:22:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek normal değil bir veterinere götürün. -
Sizce vitamin koysam düzelirmi ilk defa oldu böyle dışkısı kafesinde yok böyle -
Sizce durumu kötümü ilk defa böyle dışkısı oldu -
Yani atıyorum 2 gün içinde başka olursa götürürüm de ilk oldu böyle sizce şuan evde neyapmalıyım arabam yok zaten işten 8 de dönüyorum -
İshal olmuşa benziyor ama benim tabiki burdan anlamam pek mümkün değil. En iyisini veteriner bilir. Ya da olmadı aldığınız yere bir sorun. -
Rahmetli kuşumda böyle dışkılamıştı 2 gün sonra hakkın rahmeti kavuştu. Fıstıklı olsun hocam.
-
Ciddimisiniz -
Şimdi ben bir şey söylerim hayvancağıza zararı dokunur veya daha kötü bir duruma gelir en iyisi bilen birine sormak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Normalvatandaş -- 27 Ocak 2021; 21:30:14 > -
Peki hocam ölürmü çok hareketli yemeğini suyunu zaten sürekli yiyor işten geldimi 3 4 saat oynarım zaten -
Zamanında bizim kuşa da böyle oldu. Veterinere götürdük bazı spreyler verdi sonra geçmişti. Eğer halsiz değilse güzel bir gelişme çünkü bizim kuş çok halsizdi. -
Yok hocam kafesin kapısını kapattımı ikidebir kafesin demirlerinde tutunur ve ben açana kadar kafesini demir aralarına sokar taki ben kapıyı açayım direk çıkar dışarı sade severken bir baktım kumandanın üstünde ve bacağımda da aynı dışkı katı değil silerken birazcık üstüme bulaştı -
Anladım. Dediğim gibi ben burdan bir şey söyleyemem çünkü bilgili değilim. İnstagram veya twitter gibi yerlerde veterinerler varsa sorun bakalım ne diyecekler? -
Teşekkür ederim ilginiz için -
Rica ederim -
tunekte duruken kusun karni tunege deymiyorsa sikinti yok. degiyorsa hastadir -
Bu bilgi için çok teşekkür ederim
Benzer içerikler
- 101.1 pos cihazı nedir
- ben üstündeki kıllar nasıl yok edilir
- esra akrostiş şiir
- öpüşürken dudak ısırmak
- miat mongolian airlines yorumlar
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- penis nakli
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X