Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu - Çıkma Zamanı Geldimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merahabalar benim kuş 1 yaşından büyük bir kuş.
    Kuşum dişi ve yaklaşık 7 gündür bende duruyor hiç elime almadım sevmedim ürkütmek istemedim onu ve kafestende hiç dışarı çıkartmadım ama elimden 2 kez yemek yedi.

Hep aynı odada kafeste tutuyorum acaba artık kafesten çıkartmalımıyım zararlı mı olur yoksa iyimi olur gelişimi için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lLooPuSl

Merahabalar benim kuş 1 yaşından büyük bir kuş.
    Kuşum dişi ve yaklaşık 7 gündür bende duruyor hiç elime almadım sevmedim ürkütmek istemedim onu ve kafestende hiç dışarı çıkartmadım ama elimden 2 kez yemek yedi.

Hep aynı odada kafeste tutuyorum acaba artık kafesten çıkartmalımıyım zararlı mı olur yoksa iyimi olur gelişimi için ?

gelişimden kasıt ?
    1 yaşını geçmiş kuşu egitmek zordur, hele birde dişi ise evlerden ırak
  • gelişim işte eğitimi kast ettim bana alışmasını filan.
    evet eğitimin zor olduğunuda biliyorum ama açsammı kafesi artık onu düşünüyorm ? sağa sola çarpıp kendine zarar vermesinden korkuyorum ama odayı iyice tanıdı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: lLooPuSl

gelişim işte eğitimi kast ettim bana alışmasını filan.
    evet eğitimin zor olduğunuda biliyorum ama açsammı kafesi artık onu düşünüyorm ? sağa sola çarpıp kendine zarar vermesinden korkuyorum ama odayı iyice tanıdı da

çarpmaz sen düşünme bunları o bulur konacagı yeri o kadar yaşa gelmiş kuş kolay kolay gidip duvara filan vurmaz
  • kuunu kafes 5 Saat tir açık çıkmıyor ya :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.