Şimdi Ara

Muhabbet kuşu cinsiyeti sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet muhabbet kuşu aldım satıcı sarı olana dişi dedi maviyede erkek ama bu kuşlar sürekli kavga ediyor ve hiç çiftleşme gibide bir niyetleri yok acaba ikiside erkek veya dişimi ?? Bilen ark yardım edebilirmi??
     Muhabbet kuşu cinsiyeti sorunu? Muhabbet kuşu cinsiyeti sorunu? Muhabbet kuşu cinsiyeti sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mavi dişi sarı erkek her kuş eş olcak diye bir olay yok kavga ediyorlarsa ayırın kusları yazık dişi erkeği döver öldürür valla
  • Dostum eyv Meğer tam tersiymiş 😄 ayıramam kafes yok alısırlar umarım birde çok yabaniler ele gelme filan yok beden usta ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavga ediyorlarsa gercekten ciddi sekilde ölümle sonuclanır yazık olur kuslara çift olarak almıssın çift kusların ilgisi birbirinedir zor alısması yavru erkek alırsanız kendinize rahatca alıstırabilirsiiniz
  • Tek çözüm kuşları ayır ve nijer tohumu ver kızgınlaştır sonra koy bakalım 100 yılın patlaması oluyo mu olmuyor mu ?
  • Sari erkek mavi disi.Kuslar yetiskinkin ele alistirman zor biraz.Kuslardan yavru almak istiyorsan biraz sabretmen gerek.Kavga ediyolar diyosun kuslari alali nekkadar oldu.Eger yeni aldiysan bir süre yerini benimsemelerini beklemelisiniz.Disi kus yuvalikla ilgileniyorsa yakinda ciftlesirler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.