Şimdi Ara

Muhabbet Kusu,Sultan papaganı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 16 yasındayım Ve Bir kuş almak istiyorum.Alıncada 2 tane kus alıcam.Erkek ve disi fakat karar veremedim .Kusun biraz konusmasını kolay egitimli olmasını istiyorum.Muhabbet kusu ile sultan papaganı arasında kaldım .

Sizce hangisini almalıyım veya baska oneriniz varsa. Birde sebebinide yazarsanız sevenirim.(Bu arada ilk kus besleyisim olucak,cok az da olsa biraz kustan korkarım ama alınca alısırm diyorum)

• Yorum Yapabilecek yokmu Yha :(
  • ben cevaplıyayım ozaman bence muhabbet kuşu alın hem daha kolay evcilleşir hem cebinizi yakmaz hemde daha iyi oyunculardır yardımcı olduysam ne mutlu bana...
  • 1 tanemi alcaksın 2 mi ? Önce bunun kararını ver kardeşim.
    Tavsiyem,evcilleştirmek için alacaksan 1 tane 1 aylık en fazla 1 buçuk aylık erkek kuş al.
    Aldığın kuşun ceresi ya mosmor veya lila/pembe renk olmasına dikkat et.Mavi olmaz,6 aylıktan sonra mavileşir ceresi yani ergenliğine girince.
    Gagasında siyah leke olsun,bu da onun yvaru olduğunu gösteren etkenlerden birisi.
  • Yorumlar icin tesekkür ederim 1 tane cennet papagını aldım 3 aylık insallah evcillestirebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu yemi
    12 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.