Şimdi Ara

muhabbet kuşum bana alışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün balkona muhabbet kuşu geldi yakaldım ona kafes aldım herşeyini aldım bit spreyinden yemine kadar internetten araştrdığım kadarıyla bakıyorum. daha 5 gün oldu. Fakat çok ürkek her gün kafesin kapağını açık bırakıyorum bi türlü dışarı çıkmıyor. parmağama gelmeye alıştı parmağımı uzatınca atlıyo fakat ısırıyo. Genelde muhabbet kuşlarını yavruyken alıyolar ve eğitiyolar fakat benmki sanırım çok küçük değil yaşını bimiyorum.Kafesten dışarı çıkartamıyorum ancak parmağını tutunca gelmek zorunda kalıyo öyle çıkıyo ve bi süre sonra hemen kafese dönüyo. Nasıl alıştırabilirm onu eğitebilirmiiym nasıl kendime alıştırabilirim ?

• kuş büyük bir korku yaşadı bikere öyle düşünün bunu atlatması lazım yeni bir eve girdi zamanla düzelcektir siz sevginizi eksik etmeyin sevin kapısı açık dursun siz zorlamayın istediği zaman çıkcaktır
  • Peki tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnm cok cici sapsari bi kusum wardi teras a konmustu .d İlklerde cekniyordu ama sonradan evin reisi oldu kapisini kendi Aciyordu sarki acina oynarda ve cik ciks derdi bide degisik sesler cikarirdi .d..d.d ustelik onla birlikte yatardik .. Ama babam goturdu .d.d.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kuş şuan hiç tanımadığı bir ortam ve korkuyor tanımaya çalışıyor. Kuşun dışarı çıkması için zorla elinize almayın ve onu korkutacak ani tepkilerden uzak durun ayrıca çok sesli bir ortamda da beslemeyin. Yavru olsaydı konuşturabilirdin ama artık geç gibi görünüyor, gene de siz onunla konuşun ıslık çalıp karşılık verin. Yemini suyunu gaga taşını eksik etmeyin.
  • pasalitaner P kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar size bi sorum olucak ben 1 ay önce bi muhabbet kuşu aldım 2 tane ev değiştirdi yani ben köye gittiğim için ben köydeyken 2 evde durdu sonra eve getirdim daha dün çok ötmeye başladı şimdi iyi allaha şükür de kendime bir türlü alıştıramadım elimi kafese yaklaştırıyorum hemen ısırmaya kalkışıyo ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  • HsynCan123 H kullanıcısına yanıt
    fazla üstüne gitme hayvanın.. akşamları sal dolaşsın odanın içinde.. bide ilgi alakayı eksik etme.. zamanla alışır

kafese elimi yaklaştırınca bizimkide savunmaya geçiyor hemen, ama dışarı salınca hiç siniri miniri kalmıyor

birde sıcaklarda bunalır hayvan, arada yıka onu veya duşluk koy kafesine kendi yıkansın. çok sinirli oldu mu suyun altına sokuyorum geçiyor siniri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.