Bildirim
Muhabbet Kuşum Firar Etti
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
geçmiş olsunda bununla ilgli konu acma lütfen kilit ! -
quote:
Orijinalden alıntı: ucanadam26
İstanbul Sultançiftliğinde bir adet yeşil renkli dişi muhabbet kuşum firar etti. Bugün 2.gün, dışarıda ölmüş olma ihtimali beni kahrediyor. Kendisi çok bilmiş obur bir şeydi bir şekilde yırtar diye düşünüyorum ama şu an çok üzgünüm.
ölmez bence çoğu kaçiyor muhabbet kuşlarin yüzde 70 ölmüyor kargalara yem olmuyor nasil olmuyor diyorsan geçen yıl evden kaçan muhabbet kuşu bir yerden kaçmis bizim komsunun bakonundan girmis eve sonrada sormuslar sizinmi diye kuş herkese kmise benim degil diyince kafes ile yem almis besliyorlar yani açıkınca gider baskalrın evlerine. -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Orijinalden alıntı: ucanadam26
İstanbul Sultançiftliğinde bir adet yeşil renkli dişi muhabbet kuşum firar etti. Bugün 2.gün, dışarıda ölmüş olma ihtimali beni kahrediyor. Kendisi çok bilmiş obur bir şeydi bir şekilde yırtar diye düşünüyorum ama şu an çok üzgünüm.
ölmez bence çoğu kaçiyor muhabbet kuşlarin yüzde 70 ölmüyor kargalara yem olmuyor nasil olmuyor diyorsan geçen yıl evden kaçan muhabbet kuşu bir yerden kaçmis bizim komsunun bakonundan girmis eve sonrada sormuslar sizinmi diye kuş herkese kmise benim degil diyince kafes ile yem almis besliyorlar yani açıkınca gider baskalrın evlerine.
Çok sağol arkadaşım!!
Beni bir nebze de olsa rahatlattın. Umarım öyledir. Dediğim gibi yitirdiğime değil başına bir şey gelecek diye üzülüyorum. Cadı kız bilmiş bi şey di paçayı kurtarır inş.
tekrar tşk.
-
Muhabbet forumlarına bak yakalayan olan varsa konu açmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antienflamatuvar -- 21 Eylül 2012; 18:25:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X