Şimdi Ara

Muhabbet kuşum hasta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 1 - 2 hafta oldu. Ele alıştı sayılır. Daha doğrusu elden korkuyor fakat kolunu uzatınca hemen geliyor. Düzenli olarak odaya salarım, gezdiririm. Öyle ceyranda falan da kalmadı ama tüylerini sürekli kabartıyor. Fotolar mevcut.

Ayrıca ara sıra hapşırma sesi gibi.... (Tkıss tkıss diye sesler çıkartıyor)

KABARIK
     Muhabbet kuşum hasta mı?

NORMAL
     Muhabbet kuşum hasta mı?

Bir de ben kumunu yem kabına karıştırarak veriyorum. Doğru mudur? Yani yoksa başka bir kapda mı vermek lazım. Çünkü yemlerin arasında kaybolup gidiyor.

Teşekkürler.

• ishal mi ? Hasta degil gibi canlı çevik gözüküyor. soğuk odada kalmasın. ayrı kapta ver ihtiyaçı oldugu kadar yesin. aynayada gösterme. eş zamanı gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 13 Eylül 2015; 19:09:20 >
  • Teşekkürler. O sesi neden çıkarır ki? İnt. de bişey istediğinde kafesin dışındaki objelere erişmek istediğinde o sesi çıkarırlar demişler ama aynı ses mi anlamadım. bu bildiğimiz hapşurma gibi tkıss tkıss diyor :) Korkuttu.

Kumunu da ayracağım sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurboz2

Teşekkürler. O sesi neden çıkarır ki? İnt. de bişey istediğinde kafesin dışındaki objelere erişmek istediğinde o sesi çıkarırlar demişler ama aynı ses mi anlamadım. bu bildiğimiz hapşurma gibi tkıss tkıss diyor :) Korkuttu.

Kumunu da ayracağım sağol.

hapşırıyordur belki. birde eş isteyince öyle ses yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurboz2

Alalı 1 - 2 hafta oldu. Ele alıştı sayılır. Daha doğrusu elden korkuyor fakat kolunu uzatınca hemen geliyor. Düzenli olarak odaya salarım, gezdiririm. Öyle ceyranda falan da kalmadı ama tüylerini sürekli kabartıyor. Fotolar mevcut.

Ayrıca ara sıra hapşırma sesi gibi.... (Tkıss tkıss diye sesler çıkartıyor)

KABARIK
     Muhabbet kuşum hasta mı?

NORMAL
     Muhabbet kuşum hasta mı?

Bir de ben kumunu yem kabına karıştırarak veriyorum. Doğru mudur? Yani yoksa başka bir kapda mı vermek lazım. Çünkü yemlerin arasında kaybolup gidiyor.

Teşekkürler.

Benim kuş da çok hapşırıyordu. Hapşırık sıkıntı değil. Kuşların tüylerini kabartmasıda normal bir şey. Sıkılınca, üşüyünce, heyecanlanınca yapabilirler. Ama gerçekten eş istiyor olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.