Şimdi Ara

Muhabbet kuşum için ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3-4 gün önce bize bir muhabbet kuşu geldi erkek ve 1 yaşındaymış daha önce sürekli insanların olduğu bir yerde kafesin içinde yaşıyormuş ve tahminimce pek ilgi görmemiş kafesinden fazla dışarı çıkartılmamış çünkü doğru düzgün konmayı bırak uçamıyor bile, aynasının başından ayrılmıyor biraz araştırma yaptım ve ayna zararlıymış sanırım. aşırı korkak yanına yaklaşınca hemen sağa sola kaçıyor. Dün akşam 1 yaşında dişi muhabbet kuşu aldım arkadaş olsunlar çiftleşsinler diye. bizimkinden çok daha iyi uçuyor aldığımız kuş ve daha az korkak ondan, bir türlü yan yana gelmiyor kuşlarım aynadan dolayı, erkek kuş aynaya bakıyor diğeri tünekte oturup televizyon izliyor sizce ne yapmalıyım aynayı çıkarsam kafesten kavga ederler mi? çünkü bir iki kere birbirlerini gagaladılar daha önce. aldığım dişi kuşa çok alıştım uysal akıllı bir kuş yedek kafesim var alışmazlarsa yeni dişi alabilirim yanına ama yeni aldığımı değiştirmem.

• 1 hafta geçsin zaten kuş dişi ile birbirini alışacaktır. b iraz zaman ver sonra zaten canlısı duruyorken niye aynaya baksın . o yüzden psikolojisi düzelene kadar kuşun varlığını bilene kadar kalsın ayna sonra çıkart takmaz aynayı. şimdi dişi ile salın uçsunlar alışıyorlar öyle. zamanla oda iyi uçar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.