Şimdi Ara

Muhabbet kuşum KAN içerisinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar pakizeme (beyaz olani) erkek kuş aldım eş olsunlar diye ama bugun işten bi geldim kan icerisinde kalmis kuş erkek bunu gagalamis galiba sebebi nedir ne yapmam lazim alisirlarmi zamanla yoksa ayirayimmi dişi yerli ırk erkek cekoslovak
     Muhabbet kuşum KAN içerisinde Muhabbet kuşum KAN içerisinde Muhabbet kuşum KAN içerisinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum ayır hemen belki kendini toplar kuş. forumda defalarca bahsedildi , sizin begenip getirdiğiniz kuş eş olmaz muhabbet kuşu eşini kendi seçer . dişi kuş erkeğe göre çok kuvvetlidir eş tutmazsa öldürür erkek kuşu . eş alırken kuşu kuşçuya götürün kendi eşini seçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski acik -- 20 Eylül 2013; 23:49:44 >
  • dostum bu yaralı kuşu bırakma kafeste kalsın biraz tek olarak inşallah toplar ölmez yazık valla
  • Hocam erkek dişiyi parçalıyor kafesimde yok bilmiyomki simdi.çıkarıp nereye koyim

• valla gece önlemi olarak kartonla falan ayırmayı dene öldürür yüksek ihtimal küçük tuvalet gibi hiç ışık almayan oda varsa koy görmezler kavgada edemezler
  • kafes yoksa yaralı olmayanı odaya sal bir süreliğine küçükte olsa bir kafes bul komşuda falan vardır illaki
  • hocam kuş ölmez bu yaradan ama ayır bencede, başka bi yaralanmaya sebep olmasın. git değiştir erkeği, dişi kendi seçsin. çekoslavak almanı da önermem. yerliyse yerli al aynı ırk olsun. kanadını koparmış yada kırmış kuşun, kanat sapındaki kan dışarı çıkmış yani et dokusunda bi yaralanma yok. kuşun fazla acı çektiğini de sanmam ama uçması problem olur çünkü uçuş tüylerinden birini kırmış. kanat kökünden mikrop kapma oranı çok düşük ancak yine de bi veterinere filan götür bence. kanat sapının bir kısmı hala duruyor orda. çekmezsen yenisi çıkmayacktır muhtemelen. altta bir örnek resim üzerinde belirttim. bu şekilde kırılma varsa kalan sapıda çekip çıkarman gerekcektir diye düşünüyorum, doğru şekilde çekersen kuşun canını yakmazsın ve kanamada olmaz yada sadece 1-2 damla kan belirebilir, veterinere götüren daha iyi olur ayrıca...

Muhabbet kuşum KAN içerisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc58 -- 21 Eylül 2013; 22:24:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sahiplendirecegim bu kuşları sultan papağanı alacagim alisamadim muhabbete bitanesi 1aydir yerli irk olanı.bende.ama hic otmez.ses cikarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 22 Eylül 2013; 0:11:51 >
  • Birde yara.gövdede hocam birde dişi kuş sürekli erkegin yanina gidiyor.ama erkek.kaçıyor istemiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 22 Eylül 2013; 0:12:14 >
  • ayırmazsan ölcek ayır dostum olmuyorsa olmaz kuşta
  • Çamaşır sepetinİ ters çevirip erkeği oraya koydum

• iyi yapmıssın bugunde al orta halli kafes dostum veya diğer kuşuda götür eşini kendi seçsin kuşçu kabul ederse değişim yaparsınız
  • 2 sinide ver balık fialn besle bence.

Çamasir sepeti havasızlıktan karanlıktan korkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 22 Eylül 2013; 12:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

2 sinide ver balık fialn besle bence.

Çamasir sepeti havasızlıktan karanlıktan korkacak

Hocam ikisinide verip sultan papagani alacağım camasir.sepeti leğen gibi.degil hocam koca koca.delikleri var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.