Bildirim
Muhabbet kuşum KAN içerisinde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum ayır hemen belki kendini toplar kuş. forumda defalarca bahsedildi , sizin begenip getirdiğiniz kuş eş olmaz muhabbet kuşu eşini kendi seçer . dişi kuş erkeğe göre çok kuvvetlidir eş tutmazsa öldürür erkek kuşu . eş alırken kuşu kuşçuya götürün kendi eşini seçsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski acik -- 20 Eylül 2013; 23:49:44 > -
dostum bu yaralı kuşu bırakma kafeste kalsın biraz tek olarak inşallah toplar ölmez yazık valla -
Hocam erkek dişiyi parçalıyor kafesimde yok bilmiyomki simdi.çıkarıp nereye koyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla gece önlemi olarak kartonla falan ayırmayı dene öldürür yüksek ihtimal küçük tuvalet gibi hiç ışık almayan oda varsa koy görmezler kavgada edemezler -
kafes yoksa yaralı olmayanı odaya sal bir süreliğine küçükte olsa bir kafes bul komşuda falan vardır illaki -
-
Hocam sahiplendirecegim bu kuşları sultan papağanı alacagim alisamadim muhabbete bitanesi 1aydir yerli irk olanı.bende.ama hic otmez.ses cikarmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 22 Eylül 2013; 0:11:51 >
Birde yara.gövdede hocam birde dişi kuş sürekli erkegin yanina gidiyor.ama erkek.kaçıyor istemiyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 22 Eylül 2013; 0:12:14 >
ayırmazsan ölcek ayır dostum olmuyorsa olmaz kuşta -
Çamaşır sepetinİ ters çevirip erkeği oraya koydum
iyi yapmıssın bugunde al orta halli kafes dostum veya diğer kuşuda götür eşini kendi seçsin kuşçu kabul ederse değişim yaparsınız -
2 sinide ver balık fialn besle bence.
Çamasir sepeti havasızlıktan karanlıktan korkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 22 Eylül 2013; 12:02:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
2 sinide ver balık fialn besle bence.
Çamasir sepeti havasızlıktan karanlıktan korkacak
Hocam ikisinide verip sultan papagani alacağım camasir.sepeti leğen gibi.degil hocam koca koca.delikleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X