Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Nasıl Alışır? Yardımınız Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Muhabbet kuşu aldım 15 eylül de bu benim 3. kuşum 20 gün oldu alalı.
    Kafesten hiç çıkmıyor. Aldığımın 2 günü kafesini açtım.Kafesten hiç çıkmıyor.Biraz büyük yani 4-5 aylık var.

Kafese yaklaşınca bile hemen kafesin içinden bana uzak bi köşeye kaçıyor..

Dün ilk defa bu konuyu kafama çok takmıştım.Parmağımı ayağının altına koydum ve tırnağı sayesinde ayağını attı parmağıma tek bi ayağını sonra 2 sini de attı.
    Dün 3-4 kere yaptım bunu yazmadan 10 dk öncede yaptı.
    Ama kendisi gelmiyor.Nasıl alıştırabilirim.Kafesten hiç çıkmıyor.Günde en fazla 1 ve ya 2 kere uçuo giriyor hemen.
    Yardımınız lazım gerçekten çok üzülüyorum ayağını parmağıma koyduğunda o kadar mutlu oluyorumki.

ESKİ Kuşum ben girdiğimde odaya direk başıma konardı.Bilgisayara bakarken ekranda dururdu ve ekrana sıçardı :) Bizimle birlikte çerez yemek çay içmek banyo yapardı.Banyo yani su bardağında başını ıslatırdı.Çok severdim ama öldü 2 gün ağladım.Sonra 2 kuş aldık.Onlar alışmadı 2 olduğu için biri öldü biri kaçtı :D

3. Kuşuma çok iyi bakıcam ama alışmasını çok istiyorum.Kafesinde baya ötüyor.Sessiz bi kuşta değil.Kafesinde bi sarı çubuk var onun üzerinde oturup duruyor.

Yazdıklarım çok uzun olabilir ama yardım ederseniz çok mutlu olucam.

Hepinize teşekkürler :)

• lütfen cevap verin ya.

Kaç saatir takip ediyorum.
    Yazdığınıza mutlaka cevap yazıcam.
  • Sürekli ilgilen bunu kafesin içinde değil ince bir çarşafın içinde (ışık olmak zorunda) veya dışarda salon,oturma odası gibi ortamlarda yap alıştır benim kuşum çıkartıyım hemen omzuma atlar mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioses

Sürekli ilgilen bunu kafesin içinde değil ince bir çarşafın içinde (ışık olmak zorunda) veya dışarda salon,oturma odası gibi ortamlarda yap alıştır benim kuşum çıkartıyım hemen omzuma atlar mesela

Rioses KardeŞ Ben Kuşuma Kafes İçinde Göğsünü Hafif Sevdiğimde Hemen Parmağıma Konuyor Elimden Yem Yiyor Benden Kaçmıyor hergün ona cicikuş babacık siyah-beyaz eşşek sıpası felen kelimeler söylüyorum ismi bıdık yani kafes dışında evin içinde bıdık diye çağırsam omzuma gelirmiii
  • Genel olarak muhabbet kuşları 4 aylık olana kadar rahat alışıyor.Ama 4 aydan sonra alışma ihtimalleri pek yüksek değil.Ben muhabbet kuşlarımı alırken elimi kafese sokardım ve elimden korkmayan en güzel kuşu alırdım.İmkanın varsa kuşu iade et ve dediğim gibi al..
  • kardeş benimde sorunum var ben kuşumun omzuma gelmesini vb. istiyorum nasıl evcilleştirebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.