Bildirim
Muhabbet kusum öldü.
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Benim kusta boyle oldu 1 saat oncesine kadar hiçbirşeyi yoktu ardindan elimde can verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanında sigara içiliyormuydu ? ve ayrıca kanlı ishalı var gibi foto yanıltmıyorsa hocam . çok üzüldüm resimleri kaldırmanızı öneririm . eski kuşum 3 ay once vefat etti çok büyük bir yıkım olmuştu -
Evde sigara icen kimse yoktu. Isali de yoktu ama yeni aldigim yem den aycekirdekleri cikti ve bizde ayirmadik acaba onlardan mi boguldu veya esi mi öldürdü ne olabilir ki?
Evet bende merak ettim, bilgisi olan arkadaslar, bizim gibi acemilerin de yararlanacağı icin, bilgi verirse cok iyi olur
Sinsi gelişen hastalıklar var.Kuşun ağız bölgesinde yem kırıntısı gözüküyor.Boğazını yem takılmıs olabilir .Yine kavga edip ölmüs olabilir dişi ile erkegin arası nasıldı ?
En önemliside bir eş alman lazım diğer kuş ölmemesi için. psikolojiside bozulmustur . o kuşuda gömün zaman kaybetmeden. -
Olen kuşu ilk gün gömdük zaten; ama diğer kuş sanki hicbirsey olmamis gibi normal sekilde ötüyor ve onun öldüğünü henuz farketmemis gibi gozukuyor.
yeni kuş alsanız iyi olur üzülmüstür oda ölmesin. kuşlar akıllıdır anlamıstır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X