Şimdi Ara

Muhabbet kusum öldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cift olarak yasayan muhabbet kuslarimdan biri dun ani olarak ölmüş. Baktigimda canli ve saglikliydi ve 30 dakika sonra tekrar baktigimda kafesin dibinde ölü olarak yatiyordu. Fotograflari ekliyorum ölüm nedeni hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrica burnundan hafif kan gelmisti. Ama oncesinde hicbir hastaligi yoktu.
     Muhabbet kusum öldü.

• Benim kusta boyle oldu 1 saat oncesine kadar hiçbirşeyi yoktu ardindan elimde can verdi.

• yanında sigara içiliyormuydu ? ve ayrıca kanlı ishalı var gibi foto yanıltmıyorsa hocam . çok üzüldüm resimleri kaldırmanızı öneririm . eski kuşum 3 ay once vefat etti çok büyük bir yıkım olmuştu
  • Evde sigara icen kimse yoktu. Isali de yoktu ama yeni aldigim yem den aycekirdekleri cikti ve bizde ayirmadik acaba onlardan mi boguldu veya esi mi öldürdü ne olabilir ki?

• Evet bende merak ettim, bilgisi olan arkadaslar, bizim gibi acemilerin de yararlanacağı icin, bilgi verirse cok iyi olur

• Sinsi gelişen hastalıklar var.Kuşun ağız bölgesinde yem kırıntısı gözüküyor.Boğazını yem takılmıs olabilir .Yine kavga edip ölmüs olabilir dişi ile erkegin arası nasıldı ?

En önemliside bir eş alman lazım diğer kuş ölmemesi için. psikolojiside bozulmustur . o kuşuda gömün zaman kaybetmeden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    muhabbet kuşum iyileşti :)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olen kuşu ilk gün gömdük zaten; ama diğer kuş sanki hicbirsey olmamis gibi normal sekilde ötüyor ve onun öldüğünü henuz farketmemis gibi gozukuyor.

• navti kullanıcısına yanıt
    yeni kuş alsanız iyi olur üzülmüstür oda ölmesin. kuşlar akıllıdır anlamıstır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.