Şimdi Ara

Muhabbet kuşuma eş aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce 1 yaşındaki muhabbet kuşum yumurtladı bende ona eş aldım.eşini kafese koyduğumda başta kuşum onun yanına gitti öptü ama erkek olan pek yanaşmadı ses çıkardı gakmakladı.ondan sonra olay tam tersine döndü şimdide erkek kuş dişiyi kovalıyor dişi hiç yanaşmıyor kaçıyor yaklaştığındada gagalıyor. ne yapmalıyım sizce birbirlerine nasıl alışırlar. birde kuşum bugünde yumurtladı onunda stresinden yanaşmıyor olabilirmi acaba hep kafese taktığım yuvasında duruyor yumurtasını altından aldım ama hala orada duruyor ve erkek olan yalnız kalıyor yardım edin lütfen

• hemen yanina atmaman gerekirdi ayri kafeslere ama birbirini görücek şekilde koymalisin 3 gün falan ve birbirlerine alisinca yan yana koymalisin dişi erkeği görüp kizginlik yumurta si yapmis o yumurtalar al ve at eş tuttuktan sonra yumurylasinlar umarim birşey olmaz ve gaga tası bulundur kalsiyum eksik olan dişi kuş yumurtlar sa felç gecirir muhabbet ve güvercinler de ayni sorun oluşur kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

hemen yanina atmaman gerekirdi ayri kafeslere ama birbirini görücek şekilde koymalisin 3 gün falan ve birbirlerine alisinca yan yana koymalisin dişi erkeği görüp kizginlik yumurta si yapmis o yumurtalar al ve at eş tuttuktan sonra yumurylasinlar umarim birşey olmaz ve gaga tası bulundur kalsiyum eksik olan dişi kuş yumurtlar sa felç gecirir muhabbet ve güvercinler de ayni sorun oluşur kolay gelsin

cevabın için teşekkür ederim bu saatten sonra ayrı kafeslerde tutsam olurmu birde gaga taşı var kemiriyor onu kalsiyumu eksik olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: can426

quote:

hemen yanina atmaman gerekirdi ayri kafeslere ama birbirini görücek şekilde koymalisin 3 gün falan ve birbirlerine alisinca yan yana koymalisin dişi erkeği görüp kizginlik yumurta si yapmis o yumurtalar al ve at eş tuttuktan sonra yumurylasinlar umarim birşey olmaz ve gaga tası bulundur kalsiyum eksik olan dişi kuş yumurtlar sa felç gecirir muhabbet ve güvercinler de ayni sorun oluşur kolay gelsin

cevabın için teşekkür ederim bu saatten sonra ayrı kafeslerde tutsam olurmu birde gaga taşı var kemiriyor onu kalsiyumu eksik olacağını sanmıyorum

fazla kafesin varsa koy ayri dursunlar 3 gün kadar ama kafesin yoksa yapacak birşey yok ayri kafesin sebebi birbirlerini görüp kizismasidir daha iyi es tutarlar aldiğin erkek tek basina duruyorduysa sorun olmaz pek amaç erkeğinde dişinin de kızgınlasması, kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can426

quote:

fazla kafesin varsa koy ayri dursunlar 3 gün kadar ama kafesin yoksa yapacak birşey yok ayri kafesin sebebi birbirlerini görüp kizismasidir daha iyi es tutarlar aldiğin erkek tek basina duruyorduysa sorun olmaz pek amaç erkeğinde dişinin de kızgınlasması, kolay gelsin

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim kafese yuva taktım dişi hep oraya giriyor erkek kafeste tek kalıyor yuvaya kafasını uzatıyor dişi gagalıyor sizce yuvayı çıkarmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwielith -- 11 Mart 2014; 12:18:54 >

• keşke kafana göre eş almasaydın muhabbet kuşlarına eş alırken phetahopa götürün kuşunuzu bir sürü muhabbet kuşu olan bi kafede koyuyo orda kendi eşini seçiyo işte ozaman hangisiyle eş olduysa alın gelin onları yawru alma ihtimaliniz daha yüksek olur

• malesef öyle bir şansım olmadı birde yeni farkettim dişi kuşumun sağ ayağı ara sıra kontrol dışı kalıyor baktım ayağına sağ ayağı sol ayağına göre şiş gibi geldi şimdi veterinere götürücem eş konusunu veterinerede danışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    MUHABBET KUŞU ACİL YARDIM !!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.