Bildirim
muhabbet kuşumu eğitemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İYİ GÜNLER ONCELIKLE KUŞUNUZUN YEMINI ÇIKARIN VE BİRAZ AÇ KALSIN ELINIZI GAGALIYOSA ELINIZDEN YEMEK YEDİRİN VE SÜREKLİ DIŞARI SALIN SAKIN TUTUP SIKMAYIN ÇOK SINIR OLURLAR EĞER OYLE YAPMASSA TÜNEĞİNDEYKEN ELİNİZİ YAVAŞ HAREKETLERLE KAFESTEN İÇERİ SOKUN VE GOGSUNUN ALTINA ÇOK HAFİFÇE BASTIRINIZ HEMEN ELINE ATLIYCAKTIR ALMASSA DENEYIN SIKILMADAN HER GUN 4 5 KEZ DENEYIN VE SÜREKLİ KONUŞMAYA ÇALIŞIN YAVRU DEGIL O YUZDEN ALLIŞMASI UZUN SÜREBİLİR BU YUZDEN SIKILMADAN TEKRARLAYIN BAŞARILAR SİZE. :) -
merhabalar bende eğitmek için çok uğraşmıştım ama başarılı oldum şimdi beraber film seyrediyoruz televizyon izliyoruz bazen onu kardeşim gibi hissediyorum :D ben eğitemediğim için birkaç gün bıraktım kendi haline sadece yemeğine suyuna bakıyordum sonra bir kumaş eldiven giyip öyle kafesten zorla çıkardım ve onu okşadım bunu 3-4 gün yaptım ve sonra artık ben kafesin kapısını açtığımda kendisi kapıya geliyordu ısırma sorununuda gaga taşı aldım ve çok rahatladım artık korkmadan alıyorum ve seviyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: cook4321
İYİ GÜNLER ONCELIKLE KUŞUNUZUN YEMINI ÇIKARIN VE BİRAZ AÇ KALSIN ELINIZI GAGALIYOSA ELINIZDEN YEMEK YEDİRİN VE SÜREKLİ DIŞARI SALIN SAKIN TUTUP SIKMAYIN ÇOK SINIR OLURLAR EĞER OYLE YAPMASSA TÜNEĞİNDEYKEN ELİNİZİ YAVAŞ HAREKETLERLE KAFESTEN İÇERİ SOKUN VE GOGSUNUN ALTINA ÇOK HAFİFÇE BASTIRINIZ HEMEN ELINE ATLIYCAKTIR ALMASSA DENEYIN SIKILMADAN HER GUN 4 5 KEZ DENEYIN VE SÜREKLİ KONUŞMAYA ÇALIŞIN YAVRU DEGIL O YUZDEN ALLIŞMASI UZUN SÜREBİLİR BU YUZDEN SIKILMADAN TEKRARLAYIN BAŞARILAR SİZE. :)
bizimkisi yavruymuş sanırım ilk gün saldık duvarlara carptı korkuyor cok titriyor bir 2 hafta salmıyacaz herhal yemekte yemiyor uyumuyorda gece 2 de baktım kafesin en üstünde gagasıyla tutmus demiri tırmanık halde duruyor -
Muhabbet kuşu alacak olan 4-6 ay arası alsın.Yem yiyebiliyor olması lazım tabi.Büyük alırsanız alışmaz. -
-
merak etme hocam yavruluk döneminde onlar normal bizimde başımıza geldi yeni ortama alışamadığından yapıyor bunu biz hayvanı 2-3 gün elimize gelmesi için sıkıştırdık, sonunda geldi devamıda geldi şimdi parmağımı üzerine götürüyom kaç kaç kaç deyip kaçıyo :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X