Şimdi Ara

Muhabbet kuşumu nasıl evcilleştiririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Erkek mavi renkli bir muhabbet kuşum var. 5 aydır bende. Her gün yemini üflüyorum, dışarı çıkarıyorum.
    Sıkıntı şurada; bu kuş kafesin içinde parmağıma geliyor, gagasını seviyorum, karnını seviyorum. Kapıya yaklaştırdığımda uçuyor. Bir daha da tanımıyor beni. Parmağımı uzattığımda sürekli kaçıyor. Ufak bir ağaç var bulunduğu odada. Ya orada duruyor ya da klimanın üstünde. Acıkınca kafese geri dönüyor. Velhasıl kafesin içinde parmağa geliyor ama dışarıda kaçıyor sürekli.
    Açıkçası sürekli omzuma konsun kaçmasın istiyorum. Etkileşim kuramıyorum ama. Ne yapmalıyım sizce ?

Teşekkürler

• dışarda kalmak istiyor . kuşların %90 ını benim kuşlarda öyle. Normal yani. Ek olarak ağaç türü nasıl ? eğer böyle yeşilimsi yaprak tarzındasa zehirli olabilir. kuş kemirdimi vs tehlikeli. klima filanda elektrik akımı vs dikkat et
  • benjamin türü ağaç. 4 aydır bişey olmadı anladığım kadarıyla bi etkileşim kuramayacağım kendisiyle
  • Ek besinleri kafesin dışında vermeyi deneyin. Marul, özel mama vesaire.

Bu yiyeceklerle çok fazla karşılaşmadığı için elinizle verirseniz elinize gelecektir. Zamanla da elinizdeyken özel şeyler yediğini anlayıp kendi gelmeye başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.