merhabalar ilk defa kuş alıcam ama hangi ırk alıcagımı bilmiyorum konuşmasını istiyorum erkek alıcam benımle oynasın istiyorum hangi ırk daha çok ve kolay konuşur ve biryerde görmüştüm yeşil renkli olanlar daha çok konusur albinoları konusturmak daha zordur diyorlar dogrumudur bu acaba tek renk almayı dusunuyorumda
Hayvanın rengiyle konuşması arasında ilişki olduğunu belirten kişi kim acaba çok merak ettim cidden :D
Canın hangi kuşu beğendiyse onu al kardeşim. Bir hayvanı eğitmede önemli olan senin ilgin, sabrın ve hayvanın karakteridir. Kuşun karakterini satın almadan bilemeyeceğin için gözüne en güzel görüneni al. Ondan sonrası artık senin ilgine, sabrına kalmış.
Bir Petshop'ta bulman zor ama Çekoslavak denilen, diğer kuşlardan biraz daha iri türler var. Bu türün daha insancıl olduğunu tecrübe ettim. Sattığımız yerli muhabbet kuşlarını çok ısırıyor, alışmadı gibisinden iade eden çok kişi oldu ama Çekoslavak türünden alanların hiçbirinden bir şikayet duymadım. Bulabilirsen bu türden almanı kesinlikle öneririm.