Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumun Cinsiyet ve yaşı konusunda yardım edebilecek var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi yaa erkek istemiştik özellikle. 30tl fiyatı. Eve ilk geldiğinde üstteki resimi eklediğim zamanlar ele gelip ısırmıyordu sevdiriyordu kendini şimdileri direk ısırmaya başladı. Acaba gagası kaşındığından falan mı. Her yeri kemirmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

Hadi yaa erkek istemiştik özellikle. 30tl fiyatı. Eve ilk geldiğinde üstteki resimi eklediğim zamanlar ele gelip ısırmıyordu sevdiriyordu kendini şimdileri direk ısırmaya başladı. Acaba gagası kaşındığından falan mı. Her yeri kemirmeye başladı

Bu dönemde sağlam üretici bulmak zor millet para için insanları kandırıyor sizide mağdur etmişler böyle,özellikle petshop'dan kuş almayın diye uyarıyorum herkezi.Dişiler asabi olur doğal olarak..30 tl fiyat biraz pahalı gibi geldi lakin zaten hollanda'lar en az 40 tl civarı olur..Şu an güncel bir fotoğrafı varsa özelden yardım edebilirim forum muhabbet kuşu konusunda çok geri kalmış

• quote:

Hadi yaa erkek istemiştik özellikle. 30tl fiyatı. Eve ilk geldiğinde üstteki resimi eklediğim zamanlar ele gelip ısırmıyordu sevdiriyordu kendini şimdileri direk ısırmaya başladı. Acaba gagası kaşındığından falan mı. Her yeri kemirmeye başladı

İdam yapar gibi yapmısın kuşu ısırması normal.Avuçu sevmiyor kuşlar . Fiyat olarak normal

http://forum.donanimhaber.com/m_86930326/f_//tm.htm#86930326

Cinsiyet olarak 1-2 ay geçsin öyle emin olmak gerkeli
  • Resimleri karıştırmışsınız. Benim resim de kuş kafeste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Resimleri karıştırmışsınız. Benim resim de kuş kafeste.

Dısarı bırak kuşu enerjisini alsın.Uyumuası ilginç . Normal aslında ama enerjik olması lazım dısarı bırak enerjisini alsın atsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.