Şimdi Ara

muhabbet kusumun tuylerı .s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar şu 1 haftadır mavişimin tüyleri dökülüyor. Günde nerdeyse 3o kadar tuy topluyorum. Neden olabılır ? Cok korkuyorum ona bsy olmasından..s
    lutfen yardmcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüy değişimine girmiştir,bizim yazlık kışlık elbise misali değiştiriyor,kuşun yerini sürekli değiştirmeyin rüzgarda kalacak yerde olmasın suyuna vitamin yada meyve verip biraz hızlı atlatmasını sağlaya bilirsiniz.kafes tülü alın tüyleri az batırır ortalığı
  • sagol vıtamın ve meyve verıyoruz ama baska bsy olmasndan cok korkuyorum . Bıde hangı aylarda tuy degıstırıyorr ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak mevsimsel değişirler,şu ay bu ay demek doğru olmuyor,bazen sürekli sıcak odada kalan kuşu serin odaya koyunca tüydeğişimine girdiği de olur.
  • kardeş benim muhabbet kuşum da geçen günlerde baya bi tüy döktü kafası kel kaldı neredeyse şimdi yeniden çıkıyor yavaş yavaş. tabi kuu-şum bu arada oldukça sessiz ve agresif ve uçması biraz zorlaştı sanırım kanatlarını da yoldu ama dediğim gibi geçici bir durum siz vitamin takviyesi yapın bir de çok sıcak ortamda hayvan bunalır yani üşümesin diye kalorifer peteği ya da soba kenarına falan koyma sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.