|
Bildirim
|
Ülkede adalet olsa chpye gelene kadar bazı partilerin kapılmayı geçtim üyelerinin vatan hainliğinden hüküm giymiş olması gerekiyordu.
|
ahahahaha.
kendi partisi içinden fetö ve pekilan terör örgütü çıkaranlara bak hele.o adalet chpyi kapatmadan once akpye kim bilir neler yapardi acaba? |
Muharrem İnce 2023'te aday olacağım diyince, CHP Kılıçdaroğlu yönetimi düğmeye bastı ve Muharrem İnce saraya gitti yalanını uydurdu. Amaç İnce'yi seçmen gözünde bitirmekti.
İnce, seçim gecesi sarhoştu dışarı çıkmadı diyenler de İnce'nin bahsettiği çetenin algı oyunuydu. CHP, Muharrem İnce'ye yapmadığı kötülük, atmadığı iftira kalmadı ama İnce hala susuyor, çete var demişti noldu Sn. İnce neden sürekli CHP'ye karşı geri çekiliyorsun. Partin bitmiş çık da ifşa et, CHP'de çete olduğunu herkes biliyor zaten, sende partin CHP'ye sahip çık, partini Kılıçdaroğlu işgalinden kurtar. |
bu zat yaşıyormuymuş? bende öldü sanıyordum
yanlız şaka bir yana imam'ın oğlu daha beter çıktı! buna geri mi dönsek acaba😁 |
peki bunlar ozel degil, genel genel diye meydanlarda fetoye destek verenlere diyet borcunu nasil oduyor?
|
Hocam acilen Türkçe dersi almanızı öneriyorum.
|
Ortada hiçbir belge ispat görüntü yok.
Cnntürk'e o sıralar her CHP'li vekil dahil çıkıyordu zaten. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 7 Mart 2020; 10:30:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciobaba -- 7 Mart 2020; 10:36:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|