Şimdi Ara

Muharrem İnce: CHP'nin içinde çete var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP'li İnce, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Bu kumpasın arkasında CHP Genel Merkezindeki çete var

Gazetecilik tarihi yalanlarla dolu Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan Külliye'ye giden ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. CHP'li Muharrem İnce'den anında cevap geldi. İnce,"Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum." dedi.

CHP içindeki çete ne oldu bilen var mı arkadaşlar?

• Muharrem İnce 2023'te aday olacağım diyince, CHP Kılıçdaroğlu yönetimi düğmeye bastı ve Muharrem İnce saraya gitti yalanını uydurdu. Amaç İnce'yi seçmen gözünde bitirmekti.
    İnce, seçim gecesi sarhoştu dışarı çıkmadı diyenler de İnce'nin bahsettiği çetenin algı oyunuydu.

CHP, Muharrem İnce'ye yapmadığı kötülük, atmadığı iftira kalmadı ama İnce hala susuyor, çete var demişti noldu Sn. İnce neden sürekli CHP'ye karşı geri çekiliyorsun. Partin bitmiş çık da ifşa et, CHP'de çete olduğunu herkes biliyor zaten, sende partin CHP'ye sahip çık, partini Kılıçdaroğlu işgalinden kurtar.
  • bu zat yaşıyormuymuş? bende öldü sanıyordum
    yanlız şaka bir yana imam'ın oğlu daha beter çıktı! buna geri mi dönsek acaba😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.aa.com.tr
    CHP'de büyük kurultay için geri sayım başladı
    https://www.aa.com.tr/tr/politika/chpde-buyuk-kurultay-icin-geri-sayim-basladi/1752837

28inde kurultay varmış
    aday olacak mı tekrar ince?

• yok, sonra kaçıyor bir daha kendisine ulaşamıyoruz. tıpkı 1,5 sene önceki cb seçimindeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 7 Mart 2020; 10:30:24 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Onlarca kurultay gelsin geçsin... Değişen bır sey olmayacak malesef.
    Bir şekilde batıldık kaldık bu ortama. İktidar zaten malum.. Mühalefet buna rağmen şu görüntülere rağmen bır atak yapamıyorsa...Hadi insanların kafası, düşünces sabit sol parti seçilmez.. Ama diğerleri ? Hepsi mi yetersiz kalır arkadaş.

• Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Ülkede adalet olsa chpye gelene kadar bazı partilerin kapılmayı geçtim üyelerinin vatan hainliğinden hüküm giymiş olması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciobaba -- 7 Mart 2020; 10:36:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaç senedir girdiği bütün seçimlerde en ufak bir başarı dahi gösteremeyen kemal kılıçdaroğlu hala chpnin başında chpliler tayyip erdoğana sövüyor her fırsatta sen değişikliğe gitmezsen daha çoook söylenir durursun ince gibi imamoğlu gibi adamlar lazım chpye girdiği her seçimde başarısız olan insanlar değil

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE İŞE YARARDA 10 YILDIR CHPNİN BAŞINDADIR,PARTİ İÇİN NE YAPMIŞTIR,NE BAŞARISI VARDIR ?

NOT:AKPLİ DEĞİLİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    peki bunlar ozel degil, genel genel diye meydanlarda fetoye destek verenlere diyet borcunu nasil oduyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ahahahaha.

kendi partisi içinden fetö ve pekilan terör örgütü çıkaranlara bak hele.o adalet chpyi kapatmadan once akpye kim bilir neler yapardi acaba?

• Kim ne derse desin, ülke bugün bu kadar kötü haldeyse bunun tek sorumlusu ne Erdoğan'dır ne Bahçeli'dir. Kılıçdaroğlu'da en az onlar kadar sorumludur. 10 seçim kaybedip koltuğuna daha da sıkı sarılıp parti içi muhalefeti kumpaslarla yok etmeye çalışmanın hiç bir mantıklı izahı yoktur. Ülke kan ağlıyor, gençler işsiz, insanlar açlıktan intihar ediyor, otomobil almak uzak bir hayal olmuş, pasaportumuzun itibarı Irak ve Suriye pasaportu ile aynı kulvarda, bu zat hala bırakmadı koltuğu. CHP'nin başına daha iyi birinin geçmesine müsaade edilseydi bugün belki de bunları yaşıyor olmazdık.
  • Hocam acilen Türkçe dersi almanızı öneriyorum.
  • millet akplilerin kafa yapısına ulaşmak için ne paralar ödüyor, bunlar beleşten yaşıyor anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Hocam acilen Türkçe dersi almanızı öneriyorum.
    haklısınız. öneriniz için teşekkürler.
    ama ben en azından haddimi biliyorum.

"yaşıyor muymuş"u "yaşıyormuymuş" yazmışım, birkaç noktalamayı koymamışım, "imamoğlu'nu" kasten imam'ın oğlu yazmışım ne fark eder? "imla" satrançtan bir haber, ülkenin sağından solundan o 'müthiş' (!) şiirleri yazmış ve mat olmak için doğmuş o tipler için gerekli.

yani demem o ki: bugün ağzı iyi laf yapanlar, dün atom parçalamıyordu, bu şiirleri yazıyordu. şiir yazmayanlar ise ülke yanarken "ski jump" keyfi yapıyordu.

buda necip fazıl'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 7 Mart 2020; 13:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

bu zat yaşıyormuymuş? bende öldü sanıyordum
    yanlız şaka bir yana imam'ın oğlu daha beter çıktı! buna geri mi dönsek acaba😁
    "imam'ın oğlu"

Soyadı İmamoğlu, böyle demekteki amacın nedir?
  • Muharrem İnce 2023'te aday olacağım diyince, CHP Kılıçdaroğlu yönetimi düğmeye bastı ve Muharrem İnce saraya gitti yalanını uydurdu. Amaç İnce'yi seçmen gözünde bitirmekti.
    İnce, seçim gecesi sarhoştu dışarı çıkmadı diyenler de İnce'nin bahsettiği çetenin algı oyunuydu.

CHP, Muharrem İnce'ye yapmadığı kötülük, atmadığı iftira kalmadı ama İnce hala susuyor, çete var demişti noldu Sn. İnce neden sürekli CHP'ye karşı geri çekiliyorsun. Partin bitmiş çık da ifşa et, CHP'de çete olduğunu herkes biliyor zaten, sende partin CHP'ye sahip çık, partini Kılıçdaroğlu işgalinden kurtar.
  • Chpde çete vardır yoktur bilemem parti içinde değilim veya ilgilendiğim konu değil.Saraya çıkan chpli olayında kendisi olduğunu inkar etsede o olduğuna inanıyorum sonrasında günlerce yandaş cnnde program yapmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.