Şimdi Ara

Muharrem İNCE'den Yeni bir Video [Yarbay Hk.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunların yaptığı tam bir alçaklık YARBAY kardeşinin acısını yaşarken onlar adama her türlü çirkinliği yakıştırdılar
    Yazıklar olsun size ve sizin insanlığınıza! M.ince iyi söyledi
    YARBAYI PKK ilan ettiler DHKP-C ilan ettiler parelel ilan ettiler Yazıklar olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 24 Ağustos 2015; 21:18:15 >

• Adam doğru söylüyor yemin ediyorum size tüylerim diken diken oluyor hiç vicdanları yok anında
    Düşünmeden anında provokatör ilan ettiler Ben gördüğüm an bile yemin ediyorum size gözümden yaş geldi
    Vicdanlarıda sızlamadı acı çekiyor o yarbay terör örgütü mensubu ilan edilirmi hiç? Ayıp değilmi yemin ediyorum bunların insanlıktan nasibini almamış mahlukat Etmedikleri laf kalmadı sonuç olarak bu VATAN için öldü bu şehit
    Bu ülkede Artık Sağcı Solcu Alevili sünni kalmadı artık elimizde tek bir VATAN var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 24 Ağustos 2015; 21:21:58 >
  • Kardeşim, şehidim Ali,
    Annenle beraber huzur içinde yat,
    Bizim çirkin lakırtılarımızı duyma,
    Fazla iyiydin bu dünyada

Muharrem İNCE'den Yeni bir Video [Yarbay Hk.]
  • ;Hele şükür siyasilerin dikkatini çekti
  • haydarali34 kullanıcısına yanıt
    Bunlar nasıl bir insan ben anlamıyorum Yarbay kardeşini kaybetti anında Adamı PKK DHKP-C Parelel ilan ettiler
    Yazıklar olsun bunların insanlığına diyecek hiç birşey yok.Yarbay sonuç olarak HESAP SORUYOR böyle bir hakkı var
    Hiç acılarına ortak olmadılar bir darbede yandaş medyalar ve AK TROLLER vurdu kendi kardeşleri abileri ölseydi acaba ne olurdu
    buradan çıkarıcağımız sonuç ise İNSANLIK ÖLMÜŞ TÜRKİYEDE
  • Akp nin ve koyu akplilerin ne kadar tehlikeli olduğunun kanıtıdır bu olaylar
  • Bazı kişilerin işlerine gelmeyince dedikleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chp deki tek adam gibi adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp de kemal beyin yerine bu gelmeliwdi. chp çizgisini bozdu.bendende oy yok daha da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.