Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes yazmis 35 kanal onu yayinliyor diye sanirim sizin istediğiniz "ince" cumhurbaskani olsa sadece tele1 le halk tv nin yayinlamasi baskasi yayınlasa onlarada kızacaksınız eminimki neden cumhurbaskanini bu kadar kanal yayinliyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

aslında cevap verilecek birisi değilsin. yazındaki alt metinlerde sürekli mezhep mezhep deyip duruyorsun. belli ki sorunlusun. akpli olsan ne olmasan ne, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. zamanıma yazık. senin sevmediğin alevi deyişi ile: cahille sohbeti kestim. hadi git.
    Yooo yooo haksızlık etme ben Konya Bektaşi Alevilerini çok severim hayranım hatta Sivas Alevilerini çok severim Hatay Arap Alevilerini çok severim vatan sevdalısı adamlar. Benim derdimin kim olduğunu sen iyi biliyorsun yaran var gocunuyorsun. Hee ille kim hayırdır dersen özel mesaj kutum açık yaz çekinme. Cürmümüde çok merak etme tavsiye etmem iyi geceler..

• Helal olsun, Takdir ettim doğrusu..

Burası Türkiye Cumhuriyeti, kimsenin malı değil fakat tüm medya kuruluşları hükümetin yalakası olmassa barınamıyor.

Çok güzel bir eylem yapmış ve ortada bırakmış. Siz insanları ortada bırakırsanız gün gelir, onlarda sizi ortada bırakır.
  • Koskoca DHyi wowturkey yapmışlar haberimiz yok.
    Bunlara verilecek en iyi cevap görmezden gelmektir. Eğer kendileri çalıp kendileri eğlenirlerse ülkede üretilen elektriğin sunucularda daha az israf olmalarını sağlarız
    Unutmayın karşınızda duran zihniyet eninde sonunda konuyu vatan millet Sakarya, beka, dıj gujler deyip savunma noktasında. Kendini ikna olmamaya ikna edenleri çeviremezsiniz.
    Şu forumu bırakın da tech konuşulsun. Siyaset isteyen wow lağımına yallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Tabi yayını kesecekler. Asrın lideri, galaksilerin imparatoru, başkomutan Gazi Yüce Reis Erdoğan konuşuyor sen kimsin? Anlaşılan son seçimde yediği fark yetmedi.
  • önce oraya konuk olarak cagırmıssın. bi adama söyle cumhurbaskanı denen sahsın konusması var oraya baglanıyoruz diye haber ver. pat diye kesilir mi? hiç mi ögretmediler size sunuculuk yapmayı
  • Becca_Pramheda B kullanıcısına yanıt
    https://www.haberler.com/haber-global-den-muharrem-ince-yi-zora-sokacak-13274011-haberi/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haberglobal.com.tr
    Muharrem İnce ile ilgili açıklama!
    https://haberglobal.com.tr/gundem/muharrem-ince-ile-ilgili-aciklama-49231

Tiyatro olduğu ortaya çıktı...

• Arkadaş sen kimsin de seni yayından çekmeyecek Erdoğan konuşurken? Milletvekili değilsin, seçilmiş birisi değilsin, parti lideri bile degilsin vs, sıradan bir vatandaşsın. Yanı şimdi ben televizyona çıksam Erdoğan konuşurken beni yayından alsalar trip atıp yayını mi terkedeyim 😁😁😁

• Sen 26 milyon oy alabilecek misin peki, senin çapına göre kaç oy geliyor otur hesapla. İki kişinin oy farkının arasında Yunanistan’ın nüfusu kadar fark var, bu isler dediğin gibi çap mevzusu. Artı bu olay Erdoğan Veya Muharrem mevzusu değil, oy sayısı da değil, bir yerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı açıklama yapıyor, diğer tarafta vatandaş Muharrem İnce konukluk yapıyor. Muharrem alınganlık yapmış :D Protokol meselesi, orada Muharrem değil başka bir bakanda konuk olsa yayını keser Cumhurbaşkanını bağlarlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.