Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ülkemizde demokrasi var(öyle yazıyor, aslında yok) . başkan da yok ülkemizde. c.başkanı var. konuşmasının ne derece önem arzettiği içeriği ile ilgilidir. ayrıca konuşmasının yayınlanmadığı kanallarla ilgili çeşitli bilgiler kanalların kendileri tarafından açıklanıyor. bir nevi mecbur tutuluyorlar. demokrasi bilgin olmadığı için , basın özgürlüğü hakkında da zerre bilgin yoktur. demem o ki; traş berberde yapılır, burası forum. berbere git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 31 Mayıs 2020; 14:55:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisine pek bi sempatim yok ama şu mesele için konuştukların da en ufak bir hatası yok.
    İnsanlık ayıbıdır bu hareketler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

en iyisini yapmış ,canlı yayın konuğu olarak çağırmışsan sonuna kadar yayında tutacaksın adamın yayınını kesmeyeceksin.
    Haklı ama yaptığı hatalı ve politik değil. HAlbuki yayında kalıp ülkenin geldiği durumu izah edip eskiden hiçbir zaman hiçbir kanalda böyle bir terbiyesizlik olmazdı diye anlatsa, korkudan ne hale geldikleri gerçeğini onlara ve izleyenlere anlatsaydı daha faydalı ve politik bir davranış olurdu.

Birde asıl önemli noktanın farkında değil Sayın İnce, senin daha çok o kanalı izleyen seyirciyi etkilemen lazım. Zaten muhalif kanalı izleyenlerin 70%e yakını sana oy vermiş yada Akşener'e vermiş. Yani orayı izleyen zaten sana katılıyor onları ikna etmen gerekmiyor. Senin daha çok HaberTürk ATV vb. kanalları izleyen seyircilere (insanlara) bu gerçeği anlatıp izah etmen lazım, o kanaı izleyenlerin sadece 1% i muhakeme yapıp bu adamı sevmesemde adam haklı ya, ülke tek adam ülkesi oldu herkes baştaki adamın kulu kölesi oldu, hadi bu adamı seviyruz bu adam iyi ya bunun sonrasında kötü olan gelirse ne olacak ülkenimn hali diye düşünüp sana hak verse işte ozaamn birşey değişmeye başlar. Her karşılaştığı bu tür bir olayda, yayını terketmek yerine kalıp izah etsen her seferinde 0,5% insanın düşüncesini cezbetsen bir daha ki seçim senin olurdu.

İşte politika budur. İmamoğlu hiç tanınmaz bir şahıs iken İstanbul'u böyle kazandı. İlk aday olarak açıklandığında o kimya kimse bilmiyor kesin kazanamaz derken AKP kavga çıkarmaya çalıştıkça o açıklayarak sakinleştirdi. Her seferinde sakin kalıp sakince cevaplayarak 1 adım öne geçti ve kazandı. Ülkenin sinire kavgaya değil hoşgörüye, izaha ve iknaya ihtiyacı var. Bunları yapabilirseniz kazanrısınız Sayın İNCE.

• çok iyi yaptı
  • Çıkmışsın yenmiş çıkmışsın yenmiş muharrem daha ne çıkıyon. Her türlü yener seni bunu biliyon.

Hafızalardan tam silinecen vıdı vıdı edip kavga çıkarıp gündem ol. Ol bakalım muharrem.

• Kendin cal kendin oyna muharrem. Gel muharrem. Git muharrem. Oyna muharrem.
  • Milliyetçi Hareket Partisi ile akp tekrar beraber seçime giderse çekişmeli geçer. Milliyetçi Hareket Partisi akpyi desteklemezse akp'li kimse kalmaz Türkiye'de yargılanırlar onlar için çok tehlikeli seçimi kaybetmek.

Muharrem ince ne sırtını ypgye yaslıyor ne teröre nede Allah Allah diyor bu adamın kendine has uslubu,duruşu oy topluyor Ekrem İmamoğlu'nun belediye seçimlerinde arkasını aramasaydı seçimi kaybetmiş sayılacağını civcivler bile biliyor. bir daha aynı hataya düşeceğini zannetmiorum Muharrem ince'nin.

Türkiye'nin Türk Milleti'nin 10 yıldır artarak katlanarak verdiği ekonomi bitmeyen terör çözülmezse akp sezon finali yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 31 Mayıs 2020; 16:25:38 >
  • aktrollerin konuyu sulandırıp, kişiliğine hakaret etmeye çalıştıkları ve beceremedikleri muharrem ince; cumhurbaşkanlığı seçimine giren, Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü okuyarak mezun olan (diploması da var) , fizik öğretmeni ve okul müdürü olarak olarak birden fazla lisede görev almasının yanı sıra özel dershanelerde de eğitmenlik görevi yapan değerli bir kişi. diploması da var, tekrar yazalım.

• şu adam 10 tane kemal etmezse bişi bilmiyorum ben

ulan sırf Türkçü diye harcadınız adamı chp den.

mansur başkanada aynısını yapacaklar bakın görün

sırf dersimli değil diye adam harcamakta kolay.
    ama herkes rte yi tek adam görür bir kişide kalkıp delikanlı gibi konuşmaz yenilmeye mahkum bir adam ve yıllardır aynı koltukta diye

inşallah bir parti kurar muharrem ince ve mansur başkan chp de kalanlarda gidip hdp ile birleşir beraber saz çalıp dağlara çıkarlar bizde mevcut kişilerden kurturuluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İnce eğer hükümet kursa eminim ki gerçekten devleti vatanı ön planda tutan bir yapıda olur.Yavaş yine böyle yapar. Bu isimler devlet adamı tam olarak.Ama İmamoğlu biraz başka mesela.
    o iş adamı
  • Kanal açıklama yaptı,şov deşifre oldu. İnce bir kez daha rezil oldu

Muharrem İnce'ye yayın öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında canlı yayına geçileceğinin söylendiği ortaya çıktı.

Muharrem İnce, Haber Global canlı yayınına konuk oldu.

Gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması başlayınca ara verildi.

Bu duruma kızan Muharrem İnce, Erdoğan'ın konuşmasının ardından canlı yayında stüdyoyu terk etti.

Haber Global, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

"YAYIN ÖNCESİ SÖYLEDİK"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi.

Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti.

Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz."

Kaynak:
    Sesli Makale
    Sesli Makale - Haber -Kanal açıklama yaptı,şov deşifre oldu. İnce bir kez daha rezil oldu
    https://m.seslimakale.com.tr/haberdetay/kanal-aciklama-yaptisov-desifre-oldu-ince-bir-kez-daha-rezil-oldu-20274

birgun.net
    Haber Global'den Muharrem İnce'nin canlı yayını terk etmesi sonrası açıklama
    https://www.birgun.net/haber/haber-global-den-muharrem-ince-nin-canli-yayini-terk-etmesi-sonrasi-aciklama-302682

https://www.haberler.com/haber-global-den-muharrem-ince-yi-zora-sokacak-13274011-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 31 Mayıs 2020; 18:8:27 >

• Denorath kullanıcısına yanıt
    Kesin %1000 oyle olmuştur.. Aksi düşünülemez zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke "Gel bakalım Muharrem buraya" diyerek çağrıldığında da aynı tepkiyi verseydi.
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    gerçekler ve siz? yav he he. aleviler, solcular sana bir şey mi yaptı? halkı kin ve düşmanlığa sevk suçu işliyorsun şu an. donanım haber de alet oluyor buna. yazını silme.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    alıntıladım ki tırsıp silersen , bir örneği durdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

gerçekler ve siz? yav he he. aleviler, solcular sana bir şey mi yaptı? halkı kin ve düşmanlığa sevk suçu işliyorsun şu an. donanım haber de alet oluyor buna. yazını silme.
    Benim 10 yolluk ortağım kardeşim herşeyim Alevi. ben Alevi Sünni karşıtı birisi değilim. Zaten ikisinede inanan birisi değilim. İslamın tebliğ oluşundan 500 yıl sonra oluşmuş mezhepler. Neyse derdim o değil benim derdim çocuklara tecavüz eden hacı hocalardan ben Aleviyim diyen Ermenilerden bunun yüzlerce örneği var. Oturup aaatlerce açıklayabilirim. Üsteki adama bu kadar sert olma nedenim hemen Kalkıp ooooo akp li değilim ama demedin. Kendi suçunu akp de yapıyor sende akp lisin diyerek kendisini temizleme derdinde.

Neyse cahille cahil olmaya gerek yok iyi forumlar.

Edit aynı kişiymişsin komik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 31 Mayıs 2020; 23:6:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

alıntıladım ki tırsıp silersen , bir örneği durdun.

Alıntıları Göster
    tırsacak bişi yok. Alıntı yapmana gerek yok.

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    aslında cevap verilecek birisi değilsin. yazındaki alt metinlerde sürekli mezhep mezhep deyip duruyorsun. belli ki sorunlusun. akpli olsan ne olmasan ne, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. zamanıma yazık. senin sevmediğin alevi deyişi ile: cahille sohbeti kestim. hadi git.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.