Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • medyadaki hal normal değil. medya demek , basın özgürlüğü demektir. güçlünün borazanı olmuşsan ne basınsın, ne medyasın artık. sadece yandaşsın. ilerde iktidar değişirse de kabak gibi ortada neler yaptığın.

• haklı
  • bu ülkede herkes kendine bir mağduriyet yaratma peşinde ama bunlar ucuz

cumhurbaşkanı ben konuşuyorum diye o an mı karar verdi :)

ince kendini gündeme getirmeyi başarıyor çabasını takdir ediyorum ama faydalı şekilde değil, bulunduğu grup gereği faydalı olmamasına şaşırmıyorumda :)
  • halimyokk kullanıcısına yanıt
    mağduriyet çıkarma işi sizde. başkasına hiç bırakmıyorsunuz maşallah!

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    agresiflesmek ters teper...

Bkz. Gecen seneki akp...

Bu devirde agresiflesen degil Akilli oynayan kazanir...

• Bu olay 3 ay içinde seçim olacağının göstergesidir. Biz bu filmleri çok seyrettik yeğenler.

• "battık ama daha da çok batmak istiyoruz" diyenler, durmak yok akp'ye vermeye devam.

• eyvallah muharrem ince.. cidden sans ve imkan verilse bu isin ustesinden gelebilecek sayili insanlardansin
    ben seviyorum bu adami.. hic kasmiyor, nasil icinden geliyosa oyle davraniyor
    saygilar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyaset adamı kolay yetişmez siyasetin ruhunda olan yüksek profilli insan imajının tezahürüdür bu yaşananlar şöyleki yeri zamanı iyi ayarlar mikrofonuda sana uzattuılar mı filmi kopartacaksın garip atraksiyonlar yapmak reyting toplamak oy kazandırmaya birebirdir yeri ve zamanı geldiğinde burası çok önemli !!siyaset adamı icabında cocukları eğlendirmek için palyaço animatör kıyafeti giyer oyunu yine toplar amigoluğunu yaparr yapmalı alkışş layınız lütfen beni bu messlek erbabının profesyonneliği ile açıklanabilir ondan siz anlamazsınız
    ama o tren kaçtı muhrem boş yapıyor gibi geldi 2023 daha var hem

• Muharrem İnce’ye kumpas kurup yok eden Kemal Kılıçdaroğlu’dur.
    Siyasilere güvenmeyin %90 yalan söylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 31 Mayıs 2020; 7:51:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    yarın sizde böyle devlet başkanı başka birisi olursa ses çıkarmadan başkasını izleyecekseniz tamam sıkıntı değil..
  • Kanala telefon geliyor. Açıklama yapmışlar. Neden yayınlamıyorsunuz tayyib i diye. Kanal açık açık söylüyor. Arıyorlar, baskı yapıyorlar diye. Yayınlamayan kaç tane kanal varsa arayıp baskı yapıyorlar yayını kesin tayyibi verin diye.

Şimdi yazsın çoluk çocuk, desin "haberi vardı, ilgiye ihtiyacı var, gündemde olmak istiyor".
  • Kongre var normal hareketler yalnız Kemal abi vermez koltuğu kimseye

• Sonuna kadar haklı.Benim konuşmamı sürekli birisi kesecek,üstüne bir konu anlatırken rakibimin görüntüsü ortaya çıkacak.Az bile yapmış.
  • Keşke bir partide ince kursa cehape kurtulsa. Seçim günü hadi eyw. diyip kaçmıştı.

• Turkiye de cumhuriyet ilan edildi artik ve onun halkin sectigi baskani var muhalefette onun yonettigi halkin parcasi dolayisiyla baskanin konusmasi ulkenin en onemli olayidir tabi cumhuriyetin dinamikleriyle yasamaya daha alisamadiniz zaman taniyin kendinize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.