Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok haklı ve cesaretlisin İnce. Gün gelir devran döner son demler bunlar.
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ülkede canlı yayında konuşan birisini kesip 35 kanal birden aynı kişiyi yayınlamaz. Muharrem İnce, iki sene önce 16 Milyon insanın oyunu alan bir kişi. Yıllarca milletvekilliği yapmış ve ülkeye hizmet etmiş birisi. Cumhurbaşkanın aksine ismi hiçbir skandala karışmamış :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Muharrem ince kim ?? Devlet başkanı konuşuyorsa susup onu dinleyeceksin haddini bilsin.
    tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibarı ile ülkemizde demokrasi falan yok. varmış gibi tiyatro izliyor olabiliriz ama bu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. sadece tek parti sultası var. onlar ne diyorsa herkes doğru kabul etmek zorunda. aksi takdirde sıfatlardan sıfat beğen durumu var. fetöcü, darbeci, terörüz

yanisi akp ne zaman seçimleri kaybeder, ülkemiz ferahlar. kendi seçmen tabanlarında bile aşırı kayma var. geniş taban oluşturacak bir siyasi oluşum akpyi siyaset çöplüğüne yollar. popülist ve kandırmacalı siyaset de umarım akp ile birlikte aynı siyaset çöplüğüne gider.

• Reis biz senin Muharrem'le ortak bir canlı yayına çıkmanı istiyorduk ama sen çok yanlış anlamışsın.
    Yandaş haber sitelerindeki yorumlarda makarna beyinliler İnce'yi küçümsemişler ama reis neden bu adamla canlı yayına çıkamıyor onu düşünmezler :)

• Sürekli konu açıyorum ama kimse dikkate almıyor.Halbuki tek sesli medyaya karşı tek çözüm bu.Derhal twetter da gündem oluşturacak şekilde trt a haber 24 tv tgrt kanal d show tv star kanal 7 ntv cnn türk habertürk ülke tv beyaz tv atv haber global kanallarını izlemiyoruz etkinliği başlatılmalı

• Kanal açıklama yapmış programa çıkmadan önce durumu kendisine anlatmışlar o da kabul etmiş yani yayının kesilip cb canlı yayınına bağlanacağını biliyormuş. Başta mağdur oldu diye düşünmüştüm

• Güzel hareket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Saygısızlığı normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Kime yapılırsa yapılsın saygısızlık, saygısızlıktır.

Bu gibi toplumsal ahlak kurallarını bir şeylerin arkasına saklanarak yapınca haklı olmuyorsunuz.

Yapılana şov diyorsan niyet okuma gücün epey yüksek demektir.

Ben ortada yapılan saygısızlığa karşı tepkiyi görüyorum. Sen ise şov görüyorsun. Normal olmayan bir şeyi normalmiş gibi karşılıyorsun.
    Saygısızlık yoktur demiyorum zaten. Ortada bi saygısızlık varsa muharrem inceye kadar haber globale de var.

Sana bilgi verilmiş, sende buna yok dememişsin diyorum bunu nasıl hala muharrem ince lehine büyük saygısızlık yanlış olarak anlatıyorsunuz onu anlamıyorum. Adamın haberi yok mu? Var. Haber global seni adam yerine koyup çağırıyor, vakit veriyor anlat derdini diye. Sen bildiğin bir konu yüzünden olay çıkartıp gidiyorsun.

Kalsa eleştirse eyvallah, gerekirse ağır eleştiri yapsın kanala. Çünkü böyle birşey olacak kendisi biliyor ve ben bunu eleştiririm diyor.

Yapılan saygısızlık haber globale de yapılmıştır.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    "Haber global seni adam yerine koyup çağırıyor"

Adam yerine koymak? Yok artık...
  • İmamoğlu ile binaliyi aynı anda yayına çıkardılar. Orada kimin ne olduğunu herkes gördü ve İstanbulu kaybettiler. O günden sonra dikkat edin hiç bir muhalif televizyonda görünmedi. Korkuları bu yüzden. Hesap günü elbet gelecek. Şimdi nasıl fetö terör örgütü oldu bakalım ileride bu ak parti tayfası ne olacak.

• Kisilerden ve kurumlardan, kim oldugundan bagimsiz olarak, adam gösterdigi tepkide hakli. Programa cagirmissiniz, zirtta birtta bir adamin konusmasini kesiyorsunuz. Gururu ve duygusu olan herkes bu durumdan rahatsiz olur. Sinirlenmesi ve tepki göstermesi gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

"Haber global seni adam yerine koyup çağırıyor"

Adam yerine koymak? Yok artık...
    CB yarışı kaybetmiş adamı çağırıyorlar değiş mi?
    Bu ülkeye başbakanlık yapmış adam henüz çağrılmadı.
    Burada kastım Muharrem inceye laf atmak değil keza geçmiş yorumlarında çok kere CHP başında olması gereken birisi olduğunu çok kere yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

CB yarışı kaybetmiş adamı çağırıyorlar değiş mi?
    Bu ülkeye başbakanlık yapmış adam henüz çağrılmadı.
    Burada kastım Muharrem inceye laf atmak değil keza geçmiş yorumlarında çok kere CHP başında olması gereken birisi olduğunu çok kere yazdım.

Alıntıları Göster
    Başbakanlık yapmış binali programa çıktımı ekrem olayında rekor oy farkı yiyince? PRovaktörlük amaçlı söylemiyorum, adamı hiç görmedik hayalet oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Başbakanlık yapmış binali programa çıktımı ekrem olayında rekor oy farkı yiyince? PRovaktörlük amaçlı söylemiyorum, adamı hiç görmedik hayalet oldu.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğim şuan muhalif olan Davutoğluydu

• 7/24 iktidar güzellemesi yapan kanallar artık izlenmiyor halk bıktı bunlardan zaten. Halk tv, tele1, fox, krt vs daha fazla izleniyor artık. Örneğin geçen hafta Muharrem İnce nin Halk tv de katıldığı program izlenme rekoru kırmıştı sanırım %40 civarıydı ki bu oran önemli milli maçlardan bile fazlaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Mayıs 2020; 23:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seninde kuralları bilip hakaret etmemen lazım ';)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.