Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az bile söyledi. Lâfı soktu soktu gitti......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olanlardır.
    Bu zihniyetin saygısızlıklarını , ahlaksızlıklarını , haksızlıklarını sürekli yüzlerine vurmalıyız.
    Umulur ki bu bu konuda genele yayılan bir hareketin baslangıcı olur.
  • youtube dan gördüğüm kadarı ile 15dk da 3 kere falan kesmişler.
    adamı kanlı canlı konuk alıyorsun stüdyoya karşında oturuyor ve onun konuşmasını kesip 35 kanalın gösterdiği görüntüyü veriyorsun. hani saygısızlık aşamasını geçtim bunu reyting uğruna falan yapsa neyse derim. sen 50 tane kanalın verdiği görüntüden pay mı alabilirsin ? elinde muharrem ince var sadece sizin kanalda yayınlanıyor bu adamı kesip o görüntüleri sokuyorsun ?

peki neden ? telefon gelmiş herkes gösteriyor neden siz göstermiyorsunuz demişler. tamam abi girin deyip girmiş bunlarda görüntüleri. tr de habercilik, tr de televizyonculuk.

yayını terk ederek iyi yapmış. kalması ve bu saygısızlığa boyun eğmesi daha kötüydü. fakat şöyle bir durum var işte bu televizyon sahipleri bu şekilde devam ettiği sürece bu admalar konuşacak yer bulamıyor böyle ve internet nedir bilmeyen bilgiye ulaşamayan dayılarımız amcalarımız teyzelerimiz oy basmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 30 Mayıs 2020; 12:51:23 >

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma aktroll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım siyaset sahnesinde yerini daha güçlü alır, Muharrem İnce yine çakmış ince ince. Böyle saygısızlıklar aslında adamın popülaritesini artıyor, yapmaya devam edin saygı fukaraları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Programın o ana kadar olan kısmını nasıl izlediniz ? Ben aradım aradım bulamadım.Hep 3-5 dk son anları var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Programın o ana kadar olan kısmını nasıl izlediniz ? Ben aradım aradım bulamadım.Hep 3-5 dk son anları var ..
    programı komple izlemedim, programdan sonra yapılan açıklamaların videosunu gördüm.
    muharrem bey toplam ne kadar kaldı 15dk falan diyorlardı. ve 1. de kestiniz böyle dediniz 2. de şunu girdiniz falan diye olayı anlatıyorlardı. işte ben gelmeden önce zaten kesmişler tartışma çıkmış sonra üzerine tekrar kestiler vs. diye ordakilerden biri anlatıyordu
  • Sayın ince ne dediyse çıktı dolar işsizlik hala davam yakında nefes alma vergisi beklkliyorum çıksın İktidar yanlıları savunsun yahu şu tek adamı.
    Çatır çatır yeni vergi geliyor şak şak akşam yatıyoruz sabah kalkıyoruz yeni yeni vergi
  • Daha az fevri ayrılabilirmiş programdan sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna zorluyor onu aday göstermezler. Erdoğan karşıtlığı muhalefet kesimde birinci öncelik o da oradan deniyor ama yemez istediği kadar Erdoğan a saldırsin. Ayrıca çok fazla kendini buyutmesin ne bir partinin genel başkanı ne bir milletvekili geride kalmis bir secimde Erdoğan dan 20 puan fark yemiş bir siyasetçi..

• İnce, Erdoğanı çok güzel eleştirdi.Trollerin kudurması da bu yüzden.Faşist düzen ve erdoğandan korkmuyorum vurgusu topluma az da olsa cesaret kazandırır.Eğer Kılıçdaroğlu ve Akşener de böyle siyaset yapsaydı, vatandaş kimseden korkmaz, çekinmezdi.Polis ve yargı da vatandaşın üzerine bu kadar gidemezdi.
  • Adam haklı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:47:40 >
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Ne hale düşeceklerini yazmışsınız aslında "yalak medya" tanımlamasında gizli. Bazıları doğrudan döner dönmeyi beceremeyenlerde satılır sahip değiştirir döner. 2000 lerin başındaki medyayı az çok hatırlıyorum ters istikamete bakıyorlardı. Hepsi 180 derece potansiyeline sahip ama hiçbiri objektif olma becerisine sahip değil. Madem yayıncılık yapıyorsun aldığın konukla şartları belirleyip yayına alırsın. Canlı yayın yapacağız diye yayına alıp sonra yayını kesersen konuk tepkisindede gitmektede haklıdır.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Tutuşunca hesabı korumaya aldın hangi tweeti sildin uyanık
  • Helal olsun işte adam gibi adam hislerimize tercüman oldu sayın İnce.
  • Haber Global İnce'nin yayını keseceğimizden haberi vardı diye Tweet atmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.