Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @trakyAli-1986 senin olmayan aklına ben...
    o kadar boşsun ki okuduğunu anlamayacak kadar da...
  • bu adama üzülüyorum. yazık oldu. kendi partisi içinde engellediler adamı. yeni parti kurmasını ya da chp'den ayrılıp başka partiye geçmesini bekliyordum şahsen ama ikisi de olmadı.
  • Sonuna kadar haklı. Bu şekilde baskıya devam ettikleri sürece de kendi ayaklarına sıkmaya devam edecekler. Yayını kesmeseler İnce pek kimsenin haberi olmadan kendi halinde konuşup gidecekti. Şimdi milyonlara ulaştı. Twiter'da TT oldu. Yayını keserek çok güzel pas attılar adama o da atmış golü.
  • Tamamen gündem olma çabası başka birşey değil. Aklı selim herkes bunu görebilir zannediyordumda millete koyun diyen atgözlüklüleri unutmuşum.
    HaberGlobalin yayınlarına bakın 70%+ sı mualif. İzlemiyorsanız tabi yandaş kanal sanabilirsiniz.
    Adamlar çıktı açıklama yaptı, "CB yayınını vereceğiz bilginiz olsun Muharrem bey" diye. Muharrem İncenin de " Böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm ama " dediğini belirtti. Eee çekip gitmek niye ? E haberin vardı bunun olacağına çıkmasaydın ya başta ? Kendi kafasında güzel bi senaryo kurmuş, kanal çalışanlarına haber vermeden, O TİYATROYU da yerine getirdi işte.

Ülkenin CB, çok önemli bi günde açıklama yapıyor bir HABER KANALI onu vermeyecek öyle mi ? Hadi aynı kanal CB 10 Kasımla ilgili açıklama yaparken vermesinde buradaki gözlüklü mualiflerin neler yazdıklarını bi görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 30 Mayıs 2020; 14:20:14 >

• Ülkede halk tv, tele1, fox ve krt dışında izleyecek kanal kalmadı zaten. Fox da sabah 2 saat ismail aksam da 1,5 saat fatih portakal ancak zaten geri kalan saatlerde normal dizi film vs yayınlıyor.

Gerçekten basın özgürlüğünün geldiği nokta içler acısı yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Tamamen gündem olma çabası başka birşey değil. Aklı selim herkes bunu görebilir zannediyordumda millete koyun diyen atgözlüklüleri unutmuşum.
    HaberGlobalin yayınlarına bakın 70%+ sı mualif. İzlemiyorsanız tabi yandaş kanal sanabilirsiniz.
    Adamlar çıktı açıklama yaptı, "CB yayınını vereceğiz bilginiz olsun Muharrem bey" diye. Muharrem İncenin de " Böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm ama " dediğini belirtti. Eee çekip gitmek niye ? E haberin vardı bunun olacağına çıkmasaydın ya başta ? Kendi kafasında güzel bi senaryo kurmuş, kanal çalışanlarına haber vermeden, O TİYATROYU da yerine getirdi işte.

Ülkenin CB, çok önemli bi günde açıklama yapıyor bir HABER KANALI onu vermeyecek öyle mi ? Hadi aynı kanal CB 10 Kasımla ilgili açıklama yaparken vermesinde buradaki gözlüklü mualiflerin neler yazdıklarını bi görelim.
    Birincisi kanalın muhalif olması saygısızlık yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.

İkincisi adamın sözünü anlık kesemezsin, kesersen saygısızlık yapmış olursun.

Üçüncüsü 10 Kasım şov yapılacak bir gün değil. Kanal bunu başkasına saygısızlık yaparak yayınlayacaksa Atatürk'ü anmanın hiçbir anlamı yok daha bunu bile öğrenememişsin.

Dördüncüsü de siz çok güzel niyet okuyup büyük resimleri görebiliyorsunuz vallahi bravo.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Cok onemli dedigin gun 1950den sonra kutlanmaya baslayan bir gun. Osmanli bu eylemin asil sahibiyken kutlamiyor, bunlarin yaptigi laf olsun torba dolsun kimse kusura bakmasin. Bak burda neyin ne oldugu yaziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Birincisi kanalın muhalif olması saygısızlık yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.

İkincisi adamın sözünü anlık kesemezsin, kesersen saygısızlık yapmış olursun.

Üçüncüsü 10 Kasım şov yapılacak bir gün değil. Kanal bunu başkasına saygısızlık yaparak yayınlayacaksa Atatürk'ü anmanın hiçbir anlamı yok daha bunu bile öğrenememişsin.

Dördüncüsü de siz çok güzel niyet okuyup büyük resimleri görebiliyorsunuz vallahi bravo.

Alıntıları Göster
    Herşeyi siz görüyorsunuz ya büyük resim felan 15 senedir bi KK'ı göremediniz ama.
    Bak ne diyorum heralde okumayla ilgili problemin yoksa anlarsın. HaberGlobal açıklama yaptı. Biz bunun olacağını söyledik, sizde eleştiririm dediniz diye.

Ben sana diyorumki kardeşim senle röportaj yapıcam saat 10da kesicem sen 15dk bekleyeceksin A şahsının açıklamalarını. Zoruna gidiyorsa röportajı iptal edersin. Ha yok röportaja devam edip pat diye böyle şey mi olur ya diye görüntülenirsen senin yaptığının adı Şov olur. Bunun başka açıklaması yok.

Mahir Ünal TV'de açıklama yaparken, atıyorum FOX TV, KK'ın canlı yayın açıklamasına bağlanılsa 10dk orada kalsa ve Mahir Ünalda sizin yaptığınız saygısızlık siz işte amerikanın bilmem ne diye girse burada yazacaklarını ben tahmin edebiliyorum. Neler neler yazardınız eleştirmek için.

Mevcut durumun bu örnekten hiçbir farkı yok. İşinize gelince büyük resmi görüp işinize gelmeyince kıvırmayın. Yapılanın doğruluğu yanlışlığından bahsetmiyorum, yapılanın Şovundan bahsediyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: peter parker

Cok onemli dedigin gun 1950den sonra kutlanmaya baslayan bir gun. Osmanli bu eylemin asil sahibiyken kutlamiyor, bunlarin yaptigi laf olsun torba dolsun kimse kusura bakmasin. Bak burda neyin ne oldugu yaziyor.

https://twitter.com/fatih_yasli/status/1266465759544446979?s=21
    1950 şu tek parti döneminin esnediği zamanlara geldiğine göre anormal bir durum göremiyorum. Tek parti döneminin adamlarının Cami olan bi yerde bile Kur'an okutmasını zaten kimse beklemiyor. Ayrıca eğer izlediyseniz görsel video çok ama çok iyiydi. Bunu keşke başkaları yapsaydıda şimdiye kadar herkeste izleseydi. Neticede İstanbulun fethi adına düzenlenen bi organizasyon. Bu ülkede yaşayıp Türküm, Türkiye Vatandaşıyım diyen herkesin gururlanacağı bir olay.

Nihal atsiza gore turkum ve bu olayla gurur duymuyorum. Celal sengor bunun askeri bir hezimet oldugundan bahseder neden? 8000 kisinin savundugu bir sehri 80000 kisiyle 2 ay boyunca kusatarak alinmasi basari degildir de ondan. Ha sembolik olarak buyuk bir olaydir o baska. Gorsel video iyi olacak tabi altinda imzam var :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Saygısızlığı normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Kime yapılırsa yapılsın saygısızlık, saygısızlıktır.

Bu gibi toplumsal ahlak kurallarını bir şeylerin arkasına saklanarak yapınca haklı olmuyorsunuz.

Yapılana şov diyorsan niyet okuma gücün epey yüksek demektir.

Ben ortada yapılan saygısızlığa karşı tepkiyi görüyorum. Sen ise şov görüyorsun. Normal olmayan bir şeyi normalmiş gibi karşılıyorsun.
  • Bu arsitligi gel buraya bu Muharrem derken asansörde inmeden orgutu kendisini yalnız bırakırken gosterseydin ve usta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem İnce tepkisini göstermeseydi, monolog bir program olacaktı. sunucu ince'nin yüzüne karşı erdoğan'a yalakalık yapacaktı, ince'de öyle dinleyecekti

Biatçıların İnce'ye tepkisini anlıyorum çünkü ülkenin başındaki Al-Elah'ın oğlunun muhalif kanallara cezaları yapıştırırken sevinenlerden ince'yi haklı bulmalarını beklemezdik zaten

• Önceden haberi varmış incenin hahahaha

Bu adam tam troll. Adam kazandı reis'e önceden söylenmiş tatava yapmasın ama güzel tepki koydu. Haber izleyemez olduk. Leş medya sağ olsun. Belki çeki düzen verirler
  • Adam haklı!..
  • ömrü hayatımda 1 defa chp ye oy vermıstım guvenıp..

o aksam benı ve benım gıbı yuzbınlerı belkı mılyonları yarı yolda ve boynu bukuk bıraktı.

sessızce ortalıktan kayboldu ve benım acımdan kendısıne guvenemeyecegım artık. yaptıgı guzel bır hareket olması gereken tum sıyasılerın yapması gereken bır harekettı ve yapmasına sevındım. ama işte ....
  • Siyasetle fln alakasi yok. Cumhurbaskani adayi birine yapilan saygisizlik var ve imamoglu baskan olmadan once yapilan saygisizlik ile ayni başkan oldu hala saygisizlik yapiliyor artik alistik bunlara fakat;

Beni 2 konu rahatsiz etti

1- Muharrem incenin programin yarida kesilmesinden haberinin olmamasi (monitorde gordum diyor programin kesildigini)

2- Sunucunun çok sakin herhangi tepki vermeden durumu doğal karşilayip seyircilerden veya inceden özür dilememesi ve sinirinizin geçtigi zaman gelirsiniz demesi (işine geliyosa der gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 30 Mayıs 2020; 16:7:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın İnce bu işin böyle olacağını tahmin edebilmeliydin.Sen de biliyorsun medyanın kime peşkeş çekildiğini.O kanal o haberi vermeseydi ya ceza yerdi ya da programı kaldırırlardı.El mahkum kanal bunu yapmak zorunda.

Duruşundan dolayı tebrik ediyorum.Hiç değilse sana oy verenlere saygın var.Aslında bu anlayanlar için büyük bir mesajdır ama bu hareketin işlerine gelmeyecekleri için show yaptı denilerek geçiştirilecektir.

Bu ülkede muhalifler konuşturulmayacaksa, kimse demokrasiden bahsetmesin
  • Muharrem ince kim ?? Devlet başkanı konuşuyorsa susup onu dinleyeceksin haddini bilsin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.