Şimdi Ara

Muharrem İnce Haber Global Yayınını Terk Etti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
20.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
409 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandaş medya dışındakilere aramalar yapılıp istedikleri bazı canlı yayınları faşizan şekilde izlettiriyorlar. Videodaki kadın Halk tv programında anlatıyor kısa cümleyle.

Cumhurbaşkanı aynı bir haber spikeri gibi oldu, bir tek Kardashian'a yapılan reality şovu eksik Tayyip Erdoğan'ın.

Açılışa gidiyor parti reklamı, törene gidiyor parti reklamı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Mayıs 2020; 16:39:41 >

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu'na rakip olarak girecek. Kendisi de aday olacağını açıkladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • show yapıyor ya seçim günü ortalıktan kayboldu bu herif tekrar gündemde kalma çabaları
  • Asrın liderine bağlanıyorlar ama izlenmiyor. İzlenebilmesi için ülkede kaç tane kanal varsa hepsine veriyorlar artık, her yayını kesip veriyorlar, çaresizlikten, acizlikten başka ne olacak. Kimse bakmıyor, iplemiyor uzun süredir. Kendileri çalıp, kendileri oynuyorlar.
  • Sayın ince sonuna kadar haklı

• Çok büyük saygısızlık, yandaşlığında bir sınırı var baskı karşısında onurlu durabilmek her insana her kanala nasip olmuyor görüldüğü üzere.. Bugünün tarihi belli fetih kutlaması olacağı belli baştan biz fetih kutlamasınıda erdoğanın oğlunun olan okçular vakfının konuşmasınıda vermeyeceğiz diyip sonra yayına çağırdığınız adamın sözünü 20 dk da 3 kez keserseniz böyle HAKLI tepki alırsınız. Bu siyasi adamlar Allah değil bu kadar korkmayın herkesin olduğu gibi görev süreleri dolunca hizmeti bırakacaklar ama sizlerin bugün yaptığı üstünüzde kara leke olarak kalacak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceyi pek sevmem ama iyi yapmış helal

Bir haber izliyorum televizyonda merak ettiğim bir konu, sonra bir bakıyorum başkan konuşma yapacakmış tak kesip onu veriyorlar 30dk. Başka kanallara geçim knlara bakim diyorum her kanalda o var. Trt versin o devlet kanalı zaten diğerleri de başka haberleri yapsın yada önemli açkklamalarını altyazı geçsin.

• Güzel rp. Beğendim.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İnce’ye oy vermiş birisi olarak, helal olsun diyorum. Malumu görmekten

• Size yalvarıyorum kabustan uyanmaya niyetli olmaya gayret gösterin; Muharrem İnce'nin yaptığı şey kölesi olduğu devletin normal işleyişinde güzel işler için kullanması gereken algı yönetme görevini siyasi arzular uğruna kötü kullanmasıdır. Hepsi "sınıfsız" denilebilecek kadar 3. sınıf ve altı faşist, arada gündem odağını değiştirmek ve insanların solcu damarını bastırmak için sahte muhaliflik tiyatrosu oynuyorlar...

Eve gittikten sonra süt içip seks yapıp uyumuştur ruhsuz ruhsuz

Edit: Gevezelik ettiğimi düşünmeniz bile anlayabilene yeterlidir, siz dahi anlamıyorsunuz bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 30 Mayıs 2020; 13:8:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala buraya aktroller gelip, ince hava atıyor, şov yapıyor diyor. olayı başka yere çekmeyin sayın troller. bunu erdoğana yapsalar ya yiyorsa :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

çok kötü insanlarsiniz siz

Alıntıları Göster
    Ya sahi mi, neye göre kötü kime göre kötü oluyorum ?

• Bu ülkeye ne sadece İnce lazım ne Yavaş ne İmamoğlu..
    Her kafadan ses çıkıyor şu olsun bu olsun diye.Arkadaş hepsi olsun.Niye tek kişi oluyor ,çıkıyor ? 1 adam çıkacak her şeyi düzeltecek mi sanıyoruz ?

Şu anda ülkenin ihtiyacı olduğu yönetim İmamoğlu'nu işaret ediyor aralarında.Ama İnce ve Yavaş daha devlet adamı görüntüsünde.Yani hepsi farklı. Yavaş ve İnce bazı kesimlerden oy alamaz.Ama İmamoğlu alır,aldı zaten.Şu anda birleşmemiz lazım yapıcı olmak lazım.İnce bunu yapamaz.
  • Ahahaha kıskançlık krizine girmiş..
    En ufak bir olaydan nem kapacaksa hiç aday olmasın...

Keşke bu tripal tepkileri "kim saraya gitti olayında" KK ye gösterebilseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 30 Mayıs 2020; 12:5:17 >
  • İşte soru Muharrem İnce neden CHP'de başkan olamıyor neden yeterli destek bulamıyor.Acaba iç yapılanmaya mı ters geliyor konuşmaları destek mi bulamıyor.Kendi de dedi zaten cumhurbaşkanlığına aday oldu vs devamlı ön plana çıkardı kendisini peki neden Chp'ye başkan olamadı.Sebep nedir bilen.Kılıçdaroğlu defolu birisi yani illa sgk tunceli olayları falan filan ile koz veriyor iktidara diyelim.Muharrem İnce'de bu yok.Peki neden başkan olmuyor destek alamıyor.

Parti içi yapılanmalar gerek iktidar olsun gerek muhalefet partileri olsun neye göre belirleniyor sıkıntı nedir birşeyler olsada göz yumuluyor biri kabul ediyor öbürü etmiyorda mı böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: press-tij

Ahahaha kıskançlık krizine girmiş..
    En ufak bir olaydan nem kapacaksa hiç aday olmasın...

Keşke bu tripal tepkileri "kim saraya gitti olayında" KK ye gösterebilseydi.
    İşte anlatamıyoruz bunu foruma,öyle büyütülecek bir mevzu değil,eğer haber global kanalı İnce'nin konuşma yayınını devam ettirseydi forumda İnce hakkında bir tane bile mesaj gelecekmiydi tabiki hayır.
    Şimdi görüyoruzki bu yayını terk etmesi sayesinde herkes onu konuşuyor.Bir anda gündem oldu.Ben bilinçli yapıldığını düşünüyorum,forumdakilerin çoğunluğu malesef balıklama atlıyor yapılan şeye

• Kendi seçmenine “Şizofren” dediği veya seçim sonuçları resmen açıklanmadan rakibini “Adam kazandı” diyerek galip ilan ettiği için olabilir.

• Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu gibiler olduğu sürece CHP den bir bok olmaz. İnce gibi adamlar lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bu ülkeye ne sadece İnce lazım ne Yavaş ne İmamoğlu..
    Her kafadan ses çıkıyor şu olsun bu olsun diye.Arkadaş hepsi olsun.Niye tek kişi oluyor ,çıkıyor ? 1 adam çıkacak her şeyi düzeltecek mi sanıyoruz ?

Şu anda ülkenin ihtiyacı olduğu yönetim İmamoğlu'nu işaret ediyor aralarında.Ama İnce ve Yavaş daha devlet adamı görüntüsünde.Yani hepsi farklı. Yavaş ve İnce bazı kesimlerden oy alamaz.Ama İmamoğlu alır,aldı zaten.Şu anda birleşmemiz lazım yapıcı olmak lazım.İnce bunu yapamaz.
    Muharrem İnce çok agresif biraz Fatih Portakal gibi agresif olunca egolu gibi oluyor(Haklı olsada haksızmış gibi bir sonuç çıkıyor ortaya).Mansur ve İmamoğlu ise yapıcı kişiler zaten öyle olmasa seçilemezlerdi.
  • İnce ve kılıçdaroğlu parti içindeki tüm kadrolarınızla ortadan kaybolun. Seçim söylemleri başlayınca yine suyu bulandırmaya başladınız ikinizde kripto erdoğancısınız, meydanı seçimde galibiyet almış isimlere bırakın Yavaş ve İmamoğlu'na sizin kadar akp zarar vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.